Ko vise namece svoje ciljeve, muski ili zenske?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Svi mi namecemo svoje vidjenje problema ili zivota nekome do koga nam je stalo.
Manje ili vise.
Ko to vise cini?
Da li vi sami , bez obzira na pol, to cinite?

Da li pomaze iznosenje vaseg vidjenja i htenja vasih buducih aktivnosti?
Ko vise hrani projekcije svojih ambicija i interesovanja na partneru?
Da li zahtevate da vam se druga polovina zainteresuje za auto industriju,kompjutersku industriju, pecanje,kozmetiku ili bolji uspeh na poslu ili zaradjivanje novca?

Svi mi namecemo svoje vidjenje problema ili zivota nekome do koga nam je stalo.
Manje ili vise.
Ko to vise cini?
Da li vi sami , bez obzira na pol, to cinite?

Ko vise hrani projekcije svojih ambicija i interesovanja na partneru?
Da li zahtevate da vam se druga polovina zainteresuje za auto industriju,kompjutersku industriju, pecanje,kozmetiku ili bolji uspeh na poslu ili zaradjivanje novca?

Interesantna je tema jer mislim da ta borba postoji i da su muskarac i zena potpuno razliciti pa su i njihovi interesi i ciljevi najcesce razliciti. Mislim da su zene generalno vise zainteresovane za ostvarivanje zajednickog zivota te ce zato i biti sklonije da namecu svoje ciljeve kao 'zajednicke' ciljeve.

Zavisi. Od perioda i od stava i jedne i druge osobe. U odnosu dva čoeka uvek ima jedan moćni turbomega vođa, ili bar ublažena verzija toga, no čak se i to menja. Sledeće godine, ako još uvek budu "drugari", možda će se stvar skroz preokrenuti.
Ja sam tip koji preuzima samo kad vidi da niko drugi neće ili da stvari ne vode ničemu. Doduše onda ne znam da prestanem.

Ne ako su razlike velike...bas sam skoro prekinuo jednu kratku vezu kad sam izneo neko svoje misljenje i kad je osoba (konacno) skapirala koliko se nasa vidjenja razlikuju, nije mogla da predje preko toga ;) jer razlika je bila prevelika, da ne govorim koliko je utonula u mastaranje i fikciju, i to za kratko vreme.
Sve ostalo zavisi od karaktera...iskreno, meni je bitno da postoje slicni pogledi na svet i slicna interesovanja jer u nekoj kasnijoj fazi sve to postaje problem.

Back