Ko vise balavi za suprotnim polom i zasto?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ne znam za vas ali meni se cini da muskarci mnogo vise balave i kidisu na zene, nego zene na muskarce (ili su zene samo suptilnije i bolje kriju to :zper: ).

Sta je u pitanju, testosteron ili jednostavno zene su one za kojima potencijalni udvaraci balave pa nemaju potrebe da balave za prosecnim muskarcima?
Jesu li zene lepse, pa zato muskarci balave toliko za njima, ili sta je u pitanju?

Ne znam da sam video da zene balave i uzdisu za obicnim momcima, ali ako su neki tipa Jhonny Depp ili na koga se vec pale, masovna histerija se dize. Jesu li ti muskarci lepsi, popularniji ili sta pa zenski rod toliko balavi za njima ili je nesto drugo u pitanju?
Da li zene kriju svoje "odusevljenje" muskim polom, da ne bi u ocima drustva ispale neke razuzdanice i pohotnice, zeljne seksa ili jednostavno to rade suptilnije od muskaraca?

Poslednja izmena:
Valjda zato sto to "treba" tako, muskarci su lovci, zene su plen. U suprotnom je to ispadanje iz sablona, a to je opet strogo kaznjivo u drustvu. :) A ove sto balave na te super zvezde, mogu da razumem tinejdzerke, valjda u tom dobu otkrivaju sebi svoj tip muskarca i zele da pokazu svetu kakav je taj neko za kime one zude, zrelije zene sa takvim ponasanjem ne razumem.

@Lollol
Da li zene kriju svoje "odusevljenje" muskim polom, da ne bi u ocima drustva ispale neke razuzdanice i pohotnice, zeljne seksa ili jednostavno to rade suptilnije od muskaraca?
Napaljene su one i u stanju da odbiju cak i nekog ko im se svidja, privremeno, trvrdjenje pazara.
Devojke koje sam dobro upoznao mislim da imaju mnogo veci libido i da su mnogo vece lozane od mene.
Bilo je par prozivki tipa:"Jesi ti gej ili tako nesto?".:zper:

Ne znam za vas ali meni se cini da muskarci mnogo vise balave i kidisu na zene, nego zene na muskarce (ili su zene samo suptilnije i bolje kriju to :zper: ).

Sta je u pitanju, testosteron ili jednostavno zene su one za kojima potencijalni udvaraci balave pa nemaju potrebe da balave za prosecnim muskarcima?
Jesu li zene lepse, pa zato muskarci balave toliko za njima, ili sta je u pitanju?

Ne znam da sam video da zene balave i uzdisu za obicnim momcima, ali ako su neki tipa Jhonny Depp ili na koga se vec pale, masovna histerija se dize. Jesu li ti muskarci lepsi, popularniji ili sta pa zenski rod toliko balavi za njima ili je nesto drugo u pitanju?
o]

podjednako se balavi, samo što to žene vešto kriju, a muškarci ne kriju...sve što i ja mislim već si napisao, pa da se ne ponavljam

Back