ko vas je nabudjavije startovao(i zasto)

piskotica:
ovo nije bas neuobicajno,ali je toliko budjavo i cesto da mi se povraca-
" sta ces da popijes? "
:roll:
onda sledi "ja sam.."
pa "odmah sam te primetio i morao sam da te upoznam..."

:idea: Odgovor na prvo pitanje je: "Frape od tvog srca sa slagom od tvog mozga" :twisted:
Sta se odma ljutis, covek te samo pito sta pijes. Au pa opasna ova piskota.
A jel pali kod tebe, kad je tip uporan, i kako izlazis sa takvima na kraj? :wink:

Queen_:
Blondie_Doll:
Prilazi mi tip u kaficu i mrtav ozbiljan me pita:
"Izvini devojko,jel imas recept za baklave?"
-" :shock: Ne."
"Ajde onda BRZO upisi moj broj telefona,sramota da baklave ne znas praviti!"

Meni ovo uopšte nije buđavo. BUđavo je kad ti priđe slinavi tip sa licem izobličenim od alkohola i kaže: "Bi l' se ti yebala večeras?"

Usput, sta si mu odgovorila?

Srdj@n:
Danas,neka matorka,na sred ulice :!:
Kao,lekar je a primetila je da copam pa je zanima sta mi je,a ja sinuo u fotelju dan ranije umal nisam nogu prebio :lol: .
Udavi me,mislio sam do kuce ce me otpratiti kako je pocela, obaska sto L od lekara nije,cula je za medcinu tu i tamo,ali dobro je kao izgovor :lol:
Samo nije primetila da nisam bas od onih sto vole da "servisiraju" zagorele matorke :D :D :D

Mozda je mislila da ste vrsnjaci?

evo i ja da napisem nesto stvarno.jedno vreme sam radila kao konobarica u pizzeriji i bila dva klinca koji su dolazili samo zbog mene.uvek smo se zezali al sta cu ja s decom.jednom mi kaze jedan
"ti si mnogo lepa.od kad radis ovde dolazim mnogo cesce.al sam svestan da mogu samo da te gledam kako peres case i da ti se divim"
nije budjavo al resila sam da sto pre nadjem drugi posao(zbog ovog za pranje casa)

Moj slucaj (uspelo je Hvala Bogu)

Mesto: Diskoteka na plazi Mogren
Vreme : 2002 godina

Cepa TEchno muzika ja onako u elementu od par pivica,a vrucincina nopisiva svi se skidaju jer nemogu da trpe ono kuvanje, kad prolazi devojka sa nekom lepom majchicom onako otkriva ramena (bas je sexy), uglavnom u tom trenutku nemam pojma ni ja odakle (valjda iz case mog ortaka) neznam stvarno, izvlachim kocku leda i stavljam joj na vrat zadrzavajuci je tu par sekundi dok malo nije pocela da se topi devojka me je sva osvezena onako pogledala nasmejala se i rekla: "ti si lood" (mada ja to nisam uzeo za ozbiljno) super sam proso tada

Najgori moguci scenario je bio kada sam prishao devojci i rekao jesi li slavila juce dan zaljubljenih da li ti je cestitao neko vec?? MOgu li ja da ti cestitam :) jbga vremena i mesta nezelim da se secam samo da se neponovi:oops:

Soul_Loverr ::
jagodica ::
Soul_Loverr ::
Gde su te mlade sto imaju i malo mozga i vatre u sebi i sta one rade sad?

".....pa ebu se a si ti mator?
a bre kako ti SOUL LOVER a pominjesh tu neku telesnu strast

Mmmmm Jagodica!
Ma uzivajmo u svim nasim drazima. I dusom i telom. Pravi ljubavnik zna da ako devojku ne pogodis i u dusu nisi nista pametno napravio. A bre volim i ja da imam "bol u grudima". Mozes li mi ga ti napraviti? "

evo ... preneseno iz druge teme ali upotrebljivo... evo jednog tipicnog primera BUDJAVOG starta ... neki karakter koji se odaziva na soul( to mi je lako da zamislim prema kvalitetu razmisljanja)LOVER( od ovoga verovatno ima samo zuljeve na rukama...)je kao startovao jagodicu... dakle, jagodice..kakav mu je start?

Back