Tobruk
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
mislim da ovde iskustva imaju i m i z... naslov govori za sebe..da ne objasnjavam nesto posebno.. ali otprilike pridje ti neko izvali neki nastup , a tebi dodje da mu se izbljujes na... komentar :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:''Извини, да ли ти свираш виолину? Мислим...изгледаш ми као неко ко свира виолину!'' :? :x
Hellen:''Извини, да ли ти свираш виолину? Мислим...изгледаш ми као неко ко свира виолину!'' :? :x
:shock: :shock: shta Hvali startu???Hellen:''Извини, да ли ти свираш виолину? Мислим...изгледаш ми као неко ко свира виолину!'' :? :x
goodday::shock: :shock: shta Hvali startu???Hellen:''Извини, да ли ти свираш виолину? Мислим...изгледаш ми као неко ко свира виолину!'' :? :x
Tobruk:goodday::shock: :shock: shta Hvali startu???Hellen:''Извини, да ли ти свираш виолину? Мислим...изгледаш ми као неко ко свира виолину!'' :? :x
its good for a start :wink:
Dakle, bio sam u pravu za pundju i naocari...Hellen:Али ја ИЗГЛЕДАМ као да свирам виолину, а НЕ ЖЕЛИМ да изгледам као да свирам виолину!
![]()
Више би ми пријало:''Женска, имаш страховит батак!''![]()
![]()
![]()
Julian_Duranona:Dakle, bio sam u pravu za pundju i naocari...Hellen:Али ја ИЗГЛЕДАМ као да свирам виолину, а НЕ ЖЕЛИМ да изгледам као да свирам виолину!
![]()
Више би ми пријало:''Женска, имаш страховит батак!''![]()
![]()
![]()
A batacima moras da se hvalis na nekim drugim podforumima... jel?
Snezna_kraljica:Naocigled celog autobusa! Gospode… :x
Mislim, zivim u Malom Mokrom Lugu, tamo jos nisu sproveli telefon… Svasta.
:x :x :x :x :x :x
iluzionista:A sto se tice otrcanih fora:
"Cao, izvini da li ti je cale lopov?"
"Ne, sto. hihi"
"Kao da je neko ukrao sve zvezde neba i stavio ih u tvoje oci..."
Ili slicno... Ima tih startova i veliki broj devojaka ih zna napamet...
hanibal77:jednom sam cekajuci autobus prisla jednom izlogu da ubijem vreme.gledam tako one cokolade sto su izlozili kad mi pridje neki lik sa paketicem u ruci i kaze nesto kao
"ne treba da gledas te cokolade nego da uzivas u njima".
i pobeze.mislim da ga je bilo sramota
8)
A što misliš da te je startovao, možda je čovek samo prodavac čokoladnih proizvoda, a bilo ga sramota da ti javno, tu na ulici, pokazuje sav svoj ASORTIMAN !!!
Usao mu je, izgleda...krvolok:Snezna_kraljica:Naocigled celog autobusa! Gospode… :x
Mislim, zivim u Malom Mokrom Lugu, tamo jos nisu sproveli telefon… Svasta.
:x :x :x :x :x :x
E, pošto tamo nisam nikad bio, jel' taj Mali Lug zaista toliko MOKAR, da mu je i u naziv ušlo ???
Ja sam shvatila. :wink: 8)hanibal77:molim vas ostali recite mi da ste shvatili!!!