Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
ja bar sebe mogu da vidim u ogledaluLjubis ogledalo ispred sebe?![]()

slikuuu svoju ljuuuubim![]()
svakog daaaana desna mi je omiljena stranaaana..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bar sebe mogu da vidim u ogledaluLjubis ogledalo ispred sebe?![]()
slikuuu svoju ljuuuubim![]()
Opa tema je jos uvek aktivna. Na moju listu bi dodao gospodjicu 14. Preslatka i prelep osmeh.
Nejaoo, poljubite nekad sebe u rame?![]()
mrs..ja bar sebe mogu da vidim u ogledalunisam toliki narcis ko ti
svakog daaaana desna mi je omiljena stranaaana..![]()
...da li Ovdje postoji,- 'f i z i c k i ',
ustvari moguce je jer
u korijenu pojma -fisis-
podrazumijeva se ,- Sve...
P.S.
...malo je absurdno,
ali,- sta nije...
evo recimo ukucamo sad na netu dobra riba i izadje xxx slika vecine koja nam se fizicki dopada,jel treba da odmahnemo rukom fazon glupa je,nije dobra u dusi,treba nam nesto vise,mislim paz ovo
![]()
dobro ali priznaces da svaciji unutrasnji svet kad se ogoli isto tako postaje dosadan poput fizickog izgleda i trazi se nesto novoNaravno da ne, fizička privlačnost je vrlo važna ali bez tog unutrašnjeg aspekta brzo bledi i pretvara se u nešto bezlično, neodredjeno i dosadno.
Kada neko izrazi svoje mišljenje možda ima iskustvo sa lepotom koja je vrlo brzo postajala takva - i obrnuto iskustvo sa sasvim prosečnom osobom koja je postajala sve lepša, sve privlačnija i zanosnija iz sekunde u sekundu.
Unutrašnji svet je mnogo dublji i širi od onog: dobar je u duši. Možda uopšte i nije toliko dobar ali je zanimljiv, a kada je neko zanimljiv on je privlačan, i obrnuto izgled kao Ken a unutra ničeg ..je samo to: lutka, prelepa grčka statua, kip.
Naravno i to se dešava, ljudi se upoznaju, znaju kako diše ovaj drugi pa se vremenom smore i žele nešto novo, ne znači da je uzbudljivije suštinski od prethodnog možda i nije ali je novo..dobro ali priznaces da svaciji unutrasnji svet kad se ogoli isto tako postaje dosadan poput fizickog izgleda i trazi se nesto novo
Vreline?
Naravno i to se dešava, ljudi se upoznaju, znaju kako diše ovaj drugi pa se vremenom smore i žele nešto novo, ne znači da je uzbudljivije suštinski od prethodnog možda i nije ali je novo..
Ipak ljudi se nikad potpuno ne upoznaju, nekad postoje delovi unutrašnjih svetova koji su negde potisnuti jer nismo ni mi sami inspirisali njihovo izlivanje na površinu a i taj drugi nije ni svestan da ih ima.
Onda se oni volšebno pojave kada taj neko biva povredjen, primoran da ih izlije kao neku vrstu goriva za preporod pa ih prikaže u punom svetlu nekom drugom..
Tebi je sve dosadno i divlje kidanje u krevetu i plovidba po nečijoj duši, a ja mislim da od ta dva ničeg zanimljivijeg nema.Dosadno ti to analiziranje
Naravno i to se dešava, ljudi se upoznaju, znaju kako diše ovaj drugi pa se vremenom smore i žele nešto novo, ne znači da je uzbudljivije suštinski od prethodnog možda i nije ali je novo..
Ipak ljudi se nikad potpuno ne upoznaju, nekad postoje delovi unutrašnjih svetova koji su negde potisnuti jer nismo ni mi sami inspirisali njihovo izlivanje na površinu a i taj drugi nije ni svestan da ih ima.
Onda se oni volšebno pojave kada taj neko biva povredjen, primoran da ih izlije kao neku vrstu goriva za preporod pa ih prikaže u punom svetlu nekom drugom..
ti da pises knjige postovi su ti mnogo lepi![]()
Tebi je sve dosadno i divlje kidanje u krevetu i plovidba po nečijoj duši, a ja mislim da od ta dva ničeg zanimljivijeg nema.![]()
Jel?
A ja mislim da su ti pobegla sa pdf romantika
E sad je pitanje zašto si utekli i došla baš odje![]()
ti da pises knjige postovi su ti mnogo lepi![]()
Hvala na tako lepim rečima![]()
Red romantike red divljeg i strasnog seksa.
Kad je seks romantiku zatvorim u orman.![]()