Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.118
Tema nije za muvanje, nego za iskazivanje ukusa. Nema veze da li ste vi ili dotična persona već zauzeti u vezi/braku, da li ste dosta stariji ili mlađi. 1 2 3 Iiiiii akcija!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema nije za muvanje, nego za iskazivanje ukusa. Nema veze da li ste vi ili dotična persona već zauzeti u vezi/braku, da li ste dosta stariji ili mlađi. 1 2 3 Iiiiii akcija!!
ti si najlepsi forumas i bog nad bogovima![]()
njao otkad nije bila vaka teen tema<3trenutno tesko neka moze prodje ,troja tu i tamo malo da se stese u guzi
Mislim da je to cekao da cuje
Ili da mu to kaze Troja...
ziveo bih sa njom ovdePogledajte prilog 366840
unutrašnjost kuce je valjda po njenoj meri,mozda nijePogledajte prilog 366842
njao otkad nije bila vaka teen tema<3trenutno tesko neka moze prodje ,troja tu i tamo malo da se stese u guzi
opa snow pa tebe smo zaboravili,ajmoo dame i gospodo visok snazan,markantan,pocinje licitacijapare naravno meni na racun
pacu ja posle da pu posaljem
inace druze nifonte imala sam ja izbor za mistera al su mi dusmani zatvorili temu...
jaooo msm da si i pobedjivao![]()
jesam samo nesto krije suzdrzano osmehopa snow pa tebe smo zaboravili,ajmoo dame i gospodo visok snazan,markantan,pocinje licitacijapare naravno meni na racun
pacu ja posle da pu posaljem
inace druze nifonte imala sam ja izbor za mistera al su mi dusmani zatvorili temu...
jaooo msm da si i pobedjivao
- - - - - - - - - -
e meni je od zneskih troja zgodna ,a posebno mi je zgodna bogomoljka
- - - - - - - - - -
ja bi bez svih vas zivela ovde,allepsa je ova druga..mad abi ja vise neki fazon drveniXD
- - - - - - - - - -
bogomoljka je zgodna ne znam dal si vidjo![]()
stas nameces napisoNemoj da miniraš
Već kaži brojku i imenuj
jesam samo nesto krije suzdrzano osmeh
nifont je pobedjivao,nifontNisam, izabrala si me za prvu pratilju
Ispleti kiku pa da pobegnemo sa parama u sumrak i isteramo Millera iz njegove vile![]()
nifont je pobedjivao,nifontal uostalom pobednik dobije diplomu,a drugi mora da diplomira
al ja sam htela da te prevarim i uzmem sve pare nemoj sad da mi kvaris koncepciju![]()
ziveo bih sa njom ovdePogledajte prilog 366840
unutrašnjost ove kuce je valjda po njenoj meri,mozda nijePogledajte prilog 366842
Secam se da smo bili uglavnom kosati sa slikama iz naftalina
Pobegnemo zajedno, uhvatimo toljagu, radijatore i nadjemo partnere nasih snova
![]()
i kupio bih joj jednog![]()