Ko vam se sa foruma fizicki svidja

ziveo bih sa njom ovde :)
2_glb3nb.jpg

unutrašnjost ove kuce je valjda po njenoj meri,mozda nije :lol:
article-2347427-1A7AB4FB000005DC-582_634x353.jpg

Prilozi

• The-Beach-House-28-800x533.jpg
    The-Beach-House-28-800x533.jpg
    80,8 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
Mislim da je to cekao da cuje :lol:
Ili da mu to kaze Troja...

opa snow pa tebe smo zaboravili,ajmoo dame i gospodo visok snazan,markantan,pocinje licitacija:malav:pare naravno meni na racun:mrgreen:pacu ja posle da pu posaljem:aha::lol:

inace druze nifonte imala sam ja izbor za mistera al su mi dusmani zatvorili temu...:mrgreen:
jaooo msm da si i pobedjivao:eek::D

- - - - - - - - - -

e meni je od zneskih troja zgodna ,a posebno mi je zgodna bogomoljka:)

- - - - - - - - - -

ziveo bih sa njom ovde :) Pogledajte prilog 366840

unutrašnjost kuce je valjda po njenoj meri,mozda nije :lol: Pogledajte prilog 366842

ja bi bez svih vas zivela ovde,allepsa je ova druga..mad abi ja vise neki fazon drveniXD

- - - - - - - - - -

njao otkad nije bila vaka teen tema<3trenutno tesko neka moze prodje ,troja tu i tamo malo da se stese u guzi

bogomoljka je zgodna ne znam dal si vidjo:)

opa snow pa tebe smo zaboravili,ajmoo dame i gospodo visok snazan,markantan,pocinje licitacija:malav:pare naravno meni na racun:mrgreen:pacu ja posle da pu posaljem:aha::lol:

inace druze nifonte imala sam ja izbor za mistera al su mi dusmani zatvorili temu...:mrgreen:

Nisam, izabrala si me za prvu pratilju :rotf:
Ispleti kiku pa da pobegnemo sa parama u sumrak i isteramo Millera iz njegove vile :lol:

- - - - - - - - - -

e meni je od zneskih troja zgodna ,a posebno mi je zgodna bogomoljka:)

- - - - - - - - - -

ja bi bez svih vas zivela ovde,allepsa je ova druga..mad abi ja vise neki fazon drveniXD

- - - - - - - - - -

bogomoljka je zgodna ne znam dal si vidjo:)
jesam samo nesto krije suzdrzano osmeh

- - - - - - - - - -

Nemoj da miniraš

Već kaži brojku i imenuj
stas nameces napiso

jesam samo nesto krije suzdrzano osmeh

ma ja sam joj najredje facu videla,al sam videla sliku sa plaze meni je vrh..uostalom lepa je iu licu,al ovo je pitanje ko je zgodan a ne lep:)

- - - - - - - - - -

Nisam, izabrala si me za prvu pratilju :rotf:
Ispleti kiku pa da pobegnemo sa parama u sumrak i isteramo Millera iz njegove vile :lol:
nifont je pobedjivao,nifont:Pal uostalom pobednik dobije diplomu,a drugi mora da diplomira:zper::lol:
al ja sam htela da te prevarim i uzmem sve pare nemoj sad da mi kvaris koncepciju:sad2::lol:

Back