Ko vam najvise nedostaje od bivsih forumasa pdf Politike?

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko vam najvise nedostaje od bivsih forumasa pdf Politike?

• B.A.L.

• alergična

• Eraserhead

• DraGo70

• fosilvaso

• DeteSunca

• Korner zastavica

• jedite_kod_Joa

• savin

• netko deseti...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Satarichar je imao i nik Nocna mora.Koga ne mrzi,nek' traži
Vidiš, nisam to skužio:confused:........Btw,misoni zamalo da i ti završiš na ovoj listi ;) .....
Al'si se vratija :) .....
sve su to sitne (provokatorske) ribice koje su bačene u ovaj pdf Akvarijum u to vrijeme da malo vodu razbrčkaju i da bude zanimljivo... što nemora značit da su Hrvati a kamoli da su Hrvati iz Hrvatske...

no kako bilo...

za mene se barem zna pouzdano šta sam i odakle sam
U ovom slučaju se mogu složiti sa tobom 8-)

lilyl:
A da li cu ti ja nedostajati kad nestanem? Ti meni vec nedostajes... ;) ;) ;)

kao sto rekoh svaki normalan [muski] forumas mi nedostaje, i sve forumasice, osim dve koje bih bas pozeleo da ih se "uzelim" a ti nisi medju njih dve. mada ne moras biti ljubomorna na to, nije kompliment. inace kako si tako brzo saznala da odlazim, i ja znam da cu ti nedostajati.

@ADEM
Sesto culo...Sve sto vredi ili oterase dusmani ili sami odose sa ove moje voljene Krste. Imala sam Cast da budem banovana dok je Forum imao neku fizionomiju, kvalitet. Obaska, sto me banovao neki nadobudni gazda...mora da ih ima vise...pa mu se nije dopala moja leva trepavica. I vratise me... :lol: :lol: :lol: taman dovoljno da pokupim prijatelje iz pp i sl. i odradim neke tehnicke stvarcice. Sad, nek me banuju opet, navikla....Samo, ipak mi je po malo krivo sto nisam znala razlog. Uh, da sam bar pcovala, vredjala, pljuvala...Ma bila med i mleko.... :lol: :lol: :lol: Sad mi je sve ravno....do, kako se kaze..???
Tebi, moj duboki naklon i postovanje i Mubarak, /pa ne um,em bas po propisu, ali znam bar 10 Ajeta napamet...? Pozdrav. :-D :-D :-D

goxy:
A i ti si povratnik, ljiljane.....Kako se zvaše u prethodnoj reinkarnaciji???
Ovaj je bio ok....
Ml2
http://forum.krstarica.com/threads/104796 8-)

nemam nista protiv "reinkarnacija" tipa "aca5" ili sest i sl. ipak znamo sa kim imamo posla, imene kad banovase ja se prijavio pod "ks_adem" znaci cisto da se zna sa kim imate "posla". ali ta razna imena i menjanje misljenja je bez veze, doduse ako se nakon prijave pod drugim imenom kaze ko je, i to je sasvim OK. ali biti "mile" a posle "nevena" cas zensko cas musko to je bas onako ...cccc
ps.ne verujem da je lejla bio muskarac u prethodnom zivotu

Dobio sam poruku na private koja glasi:

Bila banovana pod imenom LilyL i vratila se. Nikada nisam bila Klon, mada sam, dok mi je 10 dana trajao Ban, mogla da se ponovo pojavim na milion nacina... Nema potrebe. Ja nisam Ljiljan, zensko sam i zovem se Ljiljana. To znaju svi moji prijatelji na ovom Forumu. Nikada nikome nisam smetala, zlo ucinila. Ne volim Kameleone, podvale, ii sl.
Imam jos SAMO jos :-D :-D :-D jedan Nik, ali, on nema veze sa Krastaricom. To je na Mom forumu gde vi sigurno necete nikada doci. A pod OVIM nikom, moderator sam na jos par mesta. Koliko mogu da stignem i posteno i iskreno se predstavim, caskam, postujem. Ne svidja mi se ova atmosfera gde niko nikome ne veruje, svasko svakome podmece nogu....Imam puno prijatelja na Krstarici, ali, ozbiljno razmisljam da se ovde vise ne navracam....
Veliki Svet...Voli vas Ljiljana, alijas LilyL. :-D :-D :-D .

goxy:
Ranije su bile bolje teme, jače....Danas se sve izlizalo:sad:
Lku noc, Goxy...
619011723_a2ea329c37.jpg

goxy:

a sad mi je već mnogo jasnije...znači Duh sekire
i ja imam sačuvano u PP preteče poruke gotovo identičnog sadržaja ali poslano iz drugog nicka
ne treba mnogo da se zbroji 2 i 2 :shock:
znači Duh sekire se bavi takvim ekzibicijama :evil:
a meni se javio u obliku Dafmena (na čirilici, a bilo ih je 1,2,3 i neznam koliko klonova još) :roll:

adem_ks:
nemam nista protiv "reinkarnacija" tipa "aca5" ili sest i sl. ipak znamo sa kim imamo posla, imene kad banovase ja se prijavio pod "ks_adem" znaci cisto da se zna sa kim imate "posla". ali ta razna imena i menjanje misljenja je bez veze, doduse ako se nakon prijave pod drugim imenom kaze ko je, i to je sasvim OK. ali biti "mile" a posle "nevena" cas zensko cas musko to je bas onako ...cccc
ps.ne verujem da je lejla bio muskarac u prethodnom zivotu

potpisujem

Aca, ti , ja i još neki uvijek se znalo ko smo i šta smo

imam i ja jedno pet pretecih poruka.
jednu od izvesne osobe koja nije imala herca da mi posalje sa originalnoh naloga pa posla sa klona...nekoliko meseci kasnije i sa originalnog naloga.uzgred,ne znam cemu potreba komunikacije sa ljudia koje organski ne podnosis.mislim takvima ne saljem pp uopste,ni pretece ni bilo kakve,niti citam njihove postove...
i posle u vise navrata od jednog korisnika koji ima vise naloga i pojavljuje se pod raznim imenima,ali nikako da utvrdim koji mu je originalni nick jer se toliko cesto pojavljuje kao neka peta licnost,cas menja pol,cas nick....

Banshee:
imam i ja jedno pet pretecih poruka.
jednu od izvesne osobe koja nije imala herca da mi posalje sa originalnoh naloga pa posla sa klona...nekoliko meseci kasnije i sa originalnog naloga.uzgred,ne znam cemu potreba komunikacije sa ljudia koje organski ne podnosis.mislim takvima ne saljem pp uopste,ni pretece ni bilo kakve,niti citam njihove postove...
i posle u vise navrata od jednog korisnika koji ima vise naloga i pojavljuje se pod raznim imenima,ali nikako da utvrdim koji mu je originalni nick jer se toliko cesto pojavljuje kao neka peta licnost,cas menja pol,cas nick....
mislim da bi trebali sve to poslati svi administratoru i raskrinkati bolesnika :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back