goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Satarichar je imao i nik Nocna mora.Koga ne mrzi,nek' traži.Lacibg:
ova ti je dobra~Petar~:paola je nash dalaj lama
beshte pacovi i fukare
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2315093&postcount=83

goxy:Još jedan 8-)
Marko-Zagreb

Vidiš, nisam to skužioSatarichar je imao i nik Nocna mora.Koga ne mrzi,nek' traži
.....U ovom slučaju se mogu složiti sa tobom 8-)sve su to sitne (provokatorske) ribice koje su bačene u ovaj pdf Akvarijum u to vrijeme da malo vodu razbrčkaju i da bude zanimljivo... što nemora značit da su Hrvati a kamoli da su Hrvati iz Hrvatske...
no kako bilo...
za mene se barem zna pouzdano šta sam i odakle sam

adem_ks:mozda mi nedostaje alergicna, ali kada se setim kako su je napadali mozda je bolje da mi nedostaje, mislim ipak je zensko, a ove muske ....svaki normalan forumas mi nedostaje,cak i krstan ponekad![]()
![]()
![]()
lilyl:A da li cu ti ja nedostajati kad nestanem? Ti meni vec nedostajes...![]()
![]()
![]()
taman dovoljno da pokupim prijatelje iz pp i sl. i odradim neke tehnicke stvarcice. Sad, nek me banuju opet, navikla....Samo, ipak mi je po malo krivo sto nisam znala razlog. Uh, da sam bar pcovala, vredjala, pljuvala...Ma bila med i mleko....
Sad mi je sve ravno....do, kako se kaze..???goxy:A i ti si povratnik, ljiljane.....Kako se zvaše u prethodnoj reinkarnaciji???
Ovaj je bio ok....
Ml2
http://forum.krstarica.com/threads/104796 8-)
Dobio sam poruku na private koja glasi:

Lku noc, Goxy...goxy:Ranije su bile bolje teme, jače....Danas se sve izlizalo:sad:
goxy:
adem_ks:nemam nista protiv "reinkarnacija" tipa "aca5" ili sest i sl. ipak znamo sa kim imamo posla, imene kad banovase ja se prijavio pod "ks_adem" znaci cisto da se zna sa kim imate "posla". ali ta razna imena i menjanje misljenja je bez veze, doduse ako se nakon prijave pod drugim imenom kaze ko je, i to je sasvim OK. ali biti "mile" a posle "nevena" cas zensko cas musko to je bas onako ...cccc
ps.ne verujem da je lejla bio muskarac u prethodnom zivotu
goxy:Ranije su bile bolje teme, jače....Danas se sve izlizalo:sad:
mislim da bi trebali sve to poslati svi administratoru i raskrinkati bolesnikaBanshee:imam i ja jedno pet pretecih poruka.
jednu od izvesne osobe koja nije imala herca da mi posalje sa originalnoh naloga pa posla sa klona...nekoliko meseci kasnije i sa originalnog naloga.uzgred,ne znam cemu potreba komunikacije sa ljudia koje organski ne podnosis.mislim takvima ne saljem pp uopste,ni pretece ni bilo kakve,niti citam njihove postove...
i posle u vise navrata od jednog korisnika koji ima vise naloga i pojavljuje se pod raznim imenima,ali nikako da utvrdim koji mu je originalni nick jer se toliko cesto pojavljuje kao neka peta licnost,cas menja pol,cas nick....