Ko vam najvise nedostaje od bivsih forumasa pdf Politike?

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko vam najvise nedostaje od bivsih forumasa pdf Politike?

• B.A.L.

• alergična

• Eraserhead

• DraGo70

• fosilvaso

• DeteSunca

• Korner zastavica

• jedite_kod_Joa

• savin

• netko deseti...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa neskrivenom radoscu mogu da obavestim kolege drugare forumase da sam preko izvesnog foruma cije ime sada nije bitno stupio u kontakt sa uvaznim profesorom Dj. Kovjenicom i da svakog dana mozemo ocekivati da nas ponovo obasja blagorodna svetlost njegovog visprenoga uma .Rekao je da je nama gresnima sve oprostiti kao pravi hriscanin i pravoslavac i da ce se ponovo vratiti samo se trebamo malo strpeti jer trenutno radi na drugim vaznim dakako nacionalnim projektima(jer neprijatelj nikada ne spava).

svetolik trpkovic:
Sa neskrivenom radoscu mogu da obavestim kolege drugare forumase da sam preko izvesnog foruma cije ime sada nije bitno stupio u kontakt sa uvaznim profesorom Dj. Kovjenicom i da svakog dana mozemo ocekivati da nas ponovo obasja blagorodna svetlost njegovog visprenoga uma .Rekao je da je nama gresnima sve oprostiti kao pravi hriscanin i pravoslavac i da ce se ponovo vratiti samo se trebamo malo strpeti jer trenutno radi na drugim vaznim dakako nacionalnim projektima(jer neprijatelj nikada ne spava).

Ja ti zahvaljujem na ovom obaveštenju. A još ti više zahvaljujem ako si imao bilo kakvog uticaja na njegov povratak. :lol:

Registra.:
Ja ti zahvaljujem na ovom obaveštenju. A još ti više zahvaljujem ako si imao bilo kakvog uticaja na njegov povratak. :lol:
Придружујем се.
Крле ми те волимо - Крле ми те волимо.
Биће опет оних антологијских ''универзитетских'' израза: НАТО - аџувани, Чедер, Гузољуб...
Један је Крста.

Pijanista:
Мени једино недостаје Крстан Ђ. Ковјенић.
Човек се појавио био пар дана на форуму док га нису доживотно бановали душмани и ушао у легенду. :D
П.С. Ове наведене не знам пошто сам новији.

Врх брате!

svetolik trpkovic:
svetolika za predsednika foruma!
vrati li se kovjen,vodimo te na pivo :lol:

Banshee:
svetolika za predsednika foruma!
vrati li se kovjen,vodimo te na pivo :lol:
jao nemoj sada sam se postideo :oops: mada jopet ako dodje Krle to ce biti nepravda prema sadasnjoj najvecoj zvezdi foruma svetom prepodobnom Jeremiji :sad: ciju bi slavu Krle mogao nepravedno pomraciti .
PS a za Pivo cemo se dogovoriti mada sa dolaskom zime prelazim na kraca **** al sve jedno :lol:

svetolik trpkovic:
jao nemoj sada sam se postideo :oops: mada jopet ako dodje Krle to ce biti nepravda prema sadasnjoj najvecoj zvezdi foruma svetom prepodobnom Jeremiji :sad: ciju bi slavu Krle mogao nepravedno pomraciti .
PS a za Pivo cemo se dogovoriti mada sa dolaskom zime prelazim na kraca **** al sve jedno :lol:
kuvano vino i rakija ondak :lol:
za krstana dobijas i ajvar :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back