malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
Polly Jeane.........gde si.................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je.malamargo:Polly Jeane.........gde si.................
svetolik trpkovic:Sa neskrivenom radoscu mogu da obavestim kolege drugare forumase da sam preko izvesnog foruma cije ime sada nije bitno stupio u kontakt sa uvaznim profesorom Dj. Kovjenicom i da svakog dana mozemo ocekivati da nas ponovo obasja blagorodna svetlost njegovog visprenoga uma .Rekao je da je nama gresnima sve oprostiti kao pravi hriscanin i pravoslavac i da ce se ponovo vratiti samo se trebamo malo strpeti jer trenutno radi na drugim vaznim dakako nacionalnim projektima(jer neprijatelj nikada ne spava).

Придружујем се.Registra.:Ja ti zahvaljujem na ovom obaveštenju. A još ti više zahvaljujem ako si imao bilo kakvog uticaja na njegov povratak.![]()
Pijanista:Мени једино недостаје Крстан Ђ. Ковјенић.
Човек се појавио био пар дана на форуму док га нису доживотно бановали душмани и ушао у легенду.
П.С. Ове наведене не знам пошто сам новији.
svetolika za predsednika foruma!svetolik trpkovic:Sa neskrivenom radoscu mogu da obavestim kolege drugare forumase da sam preko izvesnog foruma cije ime sada nije bitno stupio u kontakt sa uvaznim profesorom Dj. Kovjenicom i da svakog dana mozemo ocekivati da nas ponovo obasja blagorodna svetlost njegovog visprenoga uma .Rekao je da je nama gresnima sve oprostiti kao pravi hriscanin i pravoslavac i da ce se ponovo vratiti samo se trebamo malo strpeti jer trenutno radi na drugim vaznim dakako nacionalnim projektima(jer neprijatelj nikada ne spava).

jao nemoj sada sam se postideoBanshee:svetolika za predsednika foruma!
vrati li se kovjen,vodimo te na pivo![]()
ops: mada jopet ako dodje Krle to ce biti nepravda prema sadasnjoj najvecoj zvezdi foruma svetom prepodobnom Jeremiji :sad: ciju bi slavu Krle mogao nepravedno pomraciti .
Дух Крстана је и даље жив, свака част Светоличе.svetolik trpkovic:. Аој, шипци, црно вам се пише Ђока Буша не воли вас више, А брат Путин зове вашег Чеку Да му **** оца, матер, секу! .
Крстан Ђ. Ковјенић
Derer:Nedostaju mi Lala Vojvodjanski,Kira Neris,Polly Jeane,Jadna mala,Alergichna,Erejzerhed,Mladidemokrata,Djindjcevac...i ostali genijalci.

kuvano vino i rakija ondaksvetolik trpkovic:jao nemoj sada sam se postideoops: mada jopet ako dodje Krle to ce biti nepravda prema sadasnjoj najvecoj zvezdi foruma svetom prepodobnom Jeremiji :sad: ciju bi slavu Krle mogao nepravedno pomraciti .
PS a za Pivo cemo se dogovoriti mada sa dolaskom zime prelazim na kraca **** al sve jedno![]()

sta babin ajvar moram ja svake godine na ga kuvam a to je nagori deo poslaKarlito Brigante:Obavezno babina rakija i ajvar.

Kolega je prisutan, još uvek hvala bogu, doduše s drugačijim imenom.tokyo:a jel se sjećate ovoga?:
http://forum.krstarica.com/member.php?userid=65323
taj pak je volio ljutiti mene sa temama poput ove:
http://forum.krstarica.com/threads/139462
![]()
Lacibg:Kolega je prisutan, još uvek hvala bogu, doduše s drugačijim imenom.
reci
koji je sad?
8-) 8-) 8-)Neću valjda da cinkarim moju grupaciju ?tokyo:ma daj...recireci
koji je sad?
8-) 8-) 8-)
Lacibg:Neću valjda da cinkarim moju grupaciju ?![]()

prava srpska domacica nema sta i ajvar pece ,a ne ko ove novokomponovane :-D :-DBanshee:sta babin ajvar moram ja svake godine na ga kuvam a to je nagori deo posla
evo cekaju paprike za sutra![]()
Reko' ja.Čak diže i dva prsta.svetolik trpkovic:prava srpska domacica nema sta i ajvar pece ,a ne ko ove novokomponovane :-D :-D