Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У који од стотинак LGBTQQ++ ?kad promenis pol![]()
Ma ja sam tebi omiljena i kad nisam mod.
Nego, mogli bi neku motivaciju za moderatore da uvedete. Ko ne otvori
bar tri teme nedeljno, da odsluži po kazni mesec dana na Religiji..![]()
Модерација за модераторе?što bi bilo dobro kad bi članovi mogli da banuju modove.... ja bi' ih odma' sve banovao....sve naravno, osim Miris Pokošene Trave...

Никад не реци никад. Чудни су путеви форумски...Slavni, nikad to neće biti... sve smo pokušavali... štrajkove glađu, oružanu pobunu,.tužbu savetu bezbednosti UN-a... sve... i ništa.... ipak mora se zna neki red... ko je vlas' ... ko su patriciji, a ko plebejci.....

Ja glasam za Miris P.T
Ima slične stavove kao i moja pokojna baba, njeni postovi me vracaju u rano detinjstvo i evociraju uspomene od ore mnogo godina![]()

A Miris pokošene trave, ona je u anketi?Jelenko, odlična ti anketa ali nisam glsala ; )
Redosled ne znači prioritet.
Volim fortesove i Lorine iscrpne putopise, kulinarske veštine, njihov stil pisanja, nenametljivost.
Mitinu i Ninu posvećenost, na Mitu sam navikla iz vremena kada je počinjao i družio se sa nama u ' običnim temama' koje sada izbegava jer jer izgradio pomalo 'uvrnuti' stil, ali to je Mita.
Paula, mada su nam stavovi dijametralni, odlično održava i vodi deo foruma za koji je zadužena.
Mačka, godinama ista, izbegava konfliktne situacije, sve uvek okrene na šalu.
Elle, tiha, prisutna, nenametljiva, draga.
Mika, nepopravljivi romantik, lepo piše i njene emocije su duboke, ponekada preteške.
Milanče, korektan, ponekada rastavlnen na najsitnije delove od mene dobija ' Pohvalu ludosti' ; )
Sa Badrijem sam najčešće ' sarađivala, ostao veran muzici i lepoj knjiženosti.
Serafim i Manga su mi na neki način bliski, malo više sam pristrasna prema njima
Beba i Jelena imaju metode da na fin način 'smire' postove koji bi mogli preći granice dobrog ukusa ( na Ljisu).
Lagerta voli svoj posao i deo za koji je zadužena, polako smirijuje strasti i našla je balans.
Izvinjavam se što trenutno ne mogu da se setim, neke delove fouma ne posećujem i ne znam ko ih uređuje.
Karpoš, Poli i još je bilo ljudi koji su se zalagali za uređivanje foruma a više nisu urednici.
Da, i Strki mi je bila o.k.i na neki način draga.
Često napišem šta mi se ne dopada ali to nikako nije atak na ljude već na temu ili deo foruma gde ta tema ne/ pripada. Ko kako shvati, nije do mene![]()
Ni ja tebe ne čitam, niti znam šta pišeš.Ne mogu ovo da citam, ovo je gore nego kad Bakarec hvali Vucica.
Nisam mislio na tebe, tvoje nisam ni citao, tldr brate.Ni ja tebe ne čitam, niti znam šta pišeš.
Eto, ja kao taj tvoj poznanik Bakarec, gde god stignem pohvalim, naročito moderaciju. To mi je fetiš.
Znaš forumska pravila.Nisam mislio na tebe, tvoje nisam ni citao, tldr brate.
Ne mogu ovo da citam, ovo je gore nego kad Bakarec hvali Vucica.
Ne znam, znaci od sad moram da cekam nekog drugog da bi napisao nesto? Ili da citiram nekog treceg? Ili sve? Ili da citiram OP-a?Znaš forumska pravila.
Iako nije citirano, post iza napisanog odnosi se na prehodni napisani post.
Ne znam šta si mislio ali izgleda kao da se tvoj komentar odnosio na moj post.
NijeJel kod tebe vruće ?
volis BDSM ?Ah dobrodosla izvini sto se ne radujem.
Jel kace me banujes opet, ali molim te da bude nepravedno i okrutno ako moze?
Ma gledam ja dva dana se uredno ulogujem vidim ja nesto nije u redu kad cujem nina na more otisla oko prvog, od supermoderatorske plate. A reko neka je blago meni u duboko, mozda ne zna da pliva. A mozda naleti i kakva ajkula ljuta.

Ja glasam za Miris P.T
Ima slične stavove kao i moja pokojna baba, njeni postovi me vracaju u rano detinjstvo i evociraju uspomene od ore mnogo godina![]()
Nemoj ti nista da se menjas, bas si nam gotivnaKako da promenim i ostavim te babake staFove iza mene i postanem moderna ?
(čitala početak i kraj teme )