ko vam je omiljeni mod na forumu?

ko vam je omiljeni mod na forumu?

• Miris Pokošene Trave

glasova: 11 61,1%
  • Miris Pokošene Trave

glasova: 7 38,9%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Трудим се да не посматрам људе кроз то јер бих онда прекинула комуникацију са њима. Имам посебан став о прихватању обављања тог посла. Мислим да они који то раде не би требало да пишу овде и морали би бити строго објективни што није случај. Гаде ми се двоструки аршини који свакако постоје. О дозвољеном једноумљу на одређене теме да не пишем...

da se čovek prekrsti...
i malo okadi....
Па јесте, јер увек неко са ким лепо иначе комуницираш дигне нос ако имаш примедбе на обављен посао. Па мораш да се ограђујеш, објашњаваш... А ја то посматрам као рад и политику форума а не неког форумаша са којим ”причам”.

Па јесте, јер увек неко са ким лепо иначе комуницираш дигне нос ако имаш примедбе на обављен посао. Па мораш да се ограђујеш, објашњаваш... А ја то посматрам као рад и политику форума а не неког форумаша са којим ”причам”.
Боги, неко ће увек бити незадовољан. Добар шеф и мод не постоје.
Али, било би боље када би се за све користили исти аршини. Па, како ти се заломи.
Некада и ми умемо да претерамо, али пар пута сам свратила на Ану ...па ми тамо, ти и ја рецимо, не бисмо опстале ни 2 дана :rotf:
Само немој ово да кажеш овима нашима, да се не уобразе :tajna:

nedostajem ti pa sam se vratila :mrgreen:
Ah dobrodosla izvini sto se ne radujem.

Jel kace me banujes opet, ali molim te da bude nepravedno i okrutno ako moze?

Ma gledam ja dva dana se uredno ulogujem vidim ja nesto nije u redu kad cujem nina na more otisla oko prvog, od supermoderatorske plate. A reko neka je blago meni u duboko, mozda ne zna da pliva. A mozda naleti i kakva ajkula ljuta.

Back