The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 79.372
Ja ne smem da napisem ime te dame koja mi je omiljeno mod.
Ubice me ostalih 6 ko zeca
Ubice me ostalih 6 ko zeca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja. A kuća mi je na ledjimapa sad sam kuci![]()
puz?I ja. A kuća mi je na ledjima![]()
Tako nekako
ma kuca moze biti 100...a dom samo jedanTako nekako
To sto si napisao, samo moze da izazove kontra efekat :>PMa ne pišem više ništa.
Pre neki dan sam napisao sa kojim bih se sve forumašicama i moderatorkama j.ebao i sve ih lepo tagovao i došao @Sensei i obrisao im imena.
Kao:Neee jbt,nee.
Nadam se da su stigle da vide
Neću ništa da napišem.
Zar ona nema dve leve noge?
Ја сам гласала за победницу...ти си врв овој Мирис покошене траве?Anketa je zatvorena 25.07.2023......steta,krivoj osobi sam dao glas![]()
Anketa je zatvorena 25.07.2023......steta,krivoj osobi sam dao glas![]()
Скоро као да им је то посаоZa sada je utisak o svim moderatorima, koje sam imala prilike da "susretnem" kroz teme na forumu, da su veoma srdačni i korektni.
Sinoć me je oduševila moderatorka PDF Zdravlje, jer je banovala korisnika koji se ponašao krajnje drsko, bahato i sa omalovažavanjem.
Svača joj čast.![]()
Pa dobro, nije im samo to posao, već i da uređuju forum, iniciraju i usmeravaju diskusije...Скоро као да им је то посао
Мени се код наших зелених свиђа то што нам прогледавају кроз прсте за спамовање на темама![]()
Oduvek sam se pita zašto su zeleni?Мени се код наших зелених свиђа то што нам прогледавају кроз прсте за спамовање на темама![]()
I tu imam amandman. Oni su tebali da budu u ZLATNOJ boji. Da se zna ko su bogovi.... ko su najbolji, carevi nad carevima, faraoni, savršeni i bezgrešni....Плавци су од оних И над попом има поп![]()