Ko vam je bolji predsednik: Tadić, Nikolić ili Vučić

Ko vam je bolji predsednik: Boris Tadić, Tomislav Nikolić ili Aleksandar Vučić

• Boris Tadić

glasova: 32 58,2%
  • Tomislav Nikolić

glasova: 7 12,7%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 16 29,1%

• Ukupno glasova
    55
  • Anketa je zatvorena .
И ја сам написао да је господин човек. Пристојан је, не проглашава оне који га не подржавају за издајнике и стране плаћенике, не соли памет свима око себе. И није био сваки непарни дан на телевизији.

Питам те због теорије коју имам:

- Господ је један, знамо ко је.
- Господар је онај који господари нечим и неким
- Господин је онај који господари собом !

Препознајеш га из даљине,
не клати се, лепо је обучен, уредан, не виче,
води рачуна шта прича и шта мисли.

Питам те због теорије коју имам:

- Господ је један, знамо ко је.
- Господар је онај који господари нечим и неким
- Господин је онај који господари собом !

Препознајеш га из даљине,
не клати се, лепо је обучен, уредан, не виче,
води рачуна шта прича и шта мисли.
Po ovom kriterijumima koje navodio nijedan od pobrojanih u pitanju nije gospodin čovek. Možda Koštunica koji nije na spisku jer nije bio predsednik nezavisne Srbije. A i ta nezavisnost je pod upitnikom.

Po ovom kriterijumima koje navodio nijedan od pobrojanih u pitanju nije gospodin čovek. Možda Koštunica koji nije na spisku jer nije bio predsednik nezavisne Srbije. A i ta nezavisnost je pod upitnikom.

Није лако бити господин,
тј имати тоталну контролу над својим мислима, речима и делима.

Што човек више освоји ту контролу - већи је господин.
До ове теорије сам дошао размишљајући како помоћи људима који желе да буду "господа".

Најчешће омаше, па направе од себе неку педерску(*) будалу,
мислећи да се тако постаје "господин" ...

(*) Нема везе са ЛГБТ популацијом

Није лако бити господин,
тј имати тоталну контролу над својим мислима, речима и делима.

Што човек више освоји ту контролу - већи је господин.
До ове теорије сам дошао размишљајући како помоћи људима који желе да буду "господа".

Најчешће омаше, па направе од себе неку педерску(*) будалу,
мислећи да се тако постаје "господин" ...

(*) Нема везе са ЛГБТ популацијом
Tvoj rečnik pokazuje da ti sigurno nisi gospodin. Ja nisam nikada ni bio, niti pretendujem na tako nešto.

Николић се, ваистину, једини држао својих уставних овлашћења.

Што ће рећи, једини је радио оно за шта је биран.

Зато ћу зачепити нос и гласати за њега

Нажалост Николић

U samoj anketi je ispalo da je moj glas prvi glas za Tomu. Najmanje zlo, iako je primitivac, jer se bar donekle držao obećanja i ovlašćenja.

Онај који се највише придржавао председничких обавеза, како их Устав дефинише је Томислав Николић. Тадић их је кршио, а Вучић... Не треба ни коментарисати.
У првих само неколико порука, 4оро наводно гласају за Тому, а он тренутно има најмање, само 2 гласа 😂

Признајте да и ви гласате за БоТу

Тадић је господин.
Ма он је обично јаје! Пошто ми је исписник, а чак се забављао са мојом тадашњом комшиницом, када је у гимназији требало да се потуче, он је рекао да је он "интелектуалац" и да су му родитељи интелектуалаци (наравно тачно, врхунски). Када му је као председнику неко добацио из гомиле, он је, окружен "Кобрама", човека ухватио за врат и рекао нешто типа "А шта ћеш сада?". Одвратно, невезано за АВ одвратности које су недостижне.

Poslednja izmena:
И Тадићев школски друг из клупе (Крстић) је показао каква је то сорта. Сви који их познају их се стиде.
Опет, АВ је недостижан велеиздајник од Лепенског Вира на даље, да не буде неспоразума.
Mislim da nisu ista generacija, jesu isli u Prvu, ali je Krle stariji.

Back