ko u stvari treba da je za nez. kosovo

Kohen:
Dakle, s ovim cu da zavrsim ovu bezveznu raspravu...................
tvoj post:
Citat:
Nakon ovakvog teksta kako misliš da ja uopšte mogu pomisliti da ćeš ti nekome dati krv, kožu, bubreg ili recimo život u slučaju rata...
A ja te pitam, da li si ti od onih nesebicnih , koji u slucaju rata ne oklevaju da daju zivot, ili bubreg???
... ILI RECIMO ŽIVOT U SLUČAJU RATA...
Ako ti ne znaš da je ILI rastavni veznik, onda nemamo o čemu da polemišemo.
Dakle: ovo, ono, to (u miru) ILI život u slučaju rata??????????
Kohen:
Ti kazes da jesi.........
Šta je kažem da jesam. Dao životu u slučaju rata???
Dao sam krv, a išao sam na sva ratišta?
Šta ne razumeš?
Kohen:
OK. a ja te pitam , zasto cekas rat, kada ovog momenta mozes nekome spasiti zivot donacijom bubrega???
Ako nisi donirao organ nikome, a pricas kako bi to ucinio , bez oklevanja, ALI SAMO U SLUCAJU RATA............to je vrhunska demagogija....
Ako ti nisi pobio celi svet zbog svoga deteta, nego kažeš da bi to učinio, šta je to???
Tvoj citat:
"Ja, bi , izvini na iskrenosti , za svoje dete, pobio ceo svet, ako treba........koliko god tebi to izgledalo cudno"
******, dr mr demagogije mi kaže da sam demagog. Pa, hvala, od tebe je to pohvala.
Kohen:
Ako si , naprotiv, dokazo svoj humanizam tako sto si vec donirao organ, onda sa punim pravom pricas o humanosti, i izvinjavam ti se.........ali, nesto mi govori , da ipak cuvas bubrege za ratove....
Šta reći. I onda ja radikal, a ti demokrata???

етотако:
Pa ja ne znam zasto ste toliko navalili da placete nad prolivenim mlekom. Zasto niste bili takve patriote kada je stvar jos mogla da se dobije? Ako je neko kriv sto je Kosovo izgubljeno, to su Srbi sa KOsova licno... ko ih je terao da se sele odatle? I sada posto su se svi iselili, setili su se da su tamo njihovi koreni i da bi taj region bilo lepo imati u drzavnoj kolekciji.

Ako se moje misljenje u necemu slaze sa tudjim, to ne znaci nista osim toga... da se oko necega slazemo. Ne identifikujem se ni sa kim... cak i svoju bebu u stomaku osecam kao poseban entitet.
Etotako, ti si jedna sitna dusa 8)

Back