DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
... ILI RECIMO ŽIVOT U SLUČAJU RATA...Kohen:Dakle, s ovim cu da zavrsim ovu bezveznu raspravu...................
tvoj post:
Citat:
Nakon ovakvog teksta kako misliš da ja uopšte mogu pomisliti da ćeš ti nekome dati krv, kožu, bubreg ili recimo život u slučaju rata...
A ja te pitam, da li si ti od onih nesebicnih , koji u slucaju rata ne oklevaju da daju zivot, ili bubreg???
Ako ti ne znaš da je ILI rastavni veznik, onda nemamo o čemu da polemišemo.
Dakle: ovo, ono, to (u miru) ILI život u slučaju rata??????????
Šta je kažem da jesam. Dao životu u slučaju rata???Kohen:Ti kazes da jesi.........
Dao sam krv, a išao sam na sva ratišta?
Šta ne razumeš?
Ako ti nisi pobio celi svet zbog svoga deteta, nego kažeš da bi to učinio, šta je to???Kohen:OK. a ja te pitam , zasto cekas rat, kada ovog momenta mozes nekome spasiti zivot donacijom bubrega???
Ako nisi donirao organ nikome, a pricas kako bi to ucinio , bez oklevanja, ALI SAMO U SLUCAJU RATA............to je vrhunska demagogija....
Tvoj citat:
"Ja, bi , izvini na iskrenosti , za svoje dete, pobio ceo svet, ako treba........koliko god tebi to izgledalo cudno"
******, dr mr demagogije mi kaže da sam demagog. Pa, hvala, od tebe je to pohvala.
Šta reći. I onda ja radikal, a ti demokrata???Kohen:Ako si , naprotiv, dokazo svoj humanizam tako sto si vec donirao organ, onda sa punim pravom pricas o humanosti, i izvinjavam ti se.........ali, nesto mi govori , da ipak cuvas bubrege za ratove....