Ja sam glasao za KSA zbog MBSa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada sam se sjetio da me ipak jos Darth Vader ovdje uz kapetanamarka smatrao Bosnjakom, pa je trazio da od rijeci do rijeci napisem nesto u stilu da je Muhamed pedofil i da je Quranu mjesto u WC skoljci.Evo sad cu ti dokazati:
Svjedocim da nema drugog boga, sem Allaha i Muhammed je njegov Poslanik i Bozji rob.
Moje mačke imaju ideju kako da se reše sva verska pitanja i tenzije - uvodi se obavezno obožavanje mačjih božanstava i gotova stvar.Dokaži da si musliman ili ćeš dobiti ban!![]()
Koliki su te potplatili šeici da tako pišeš, kaži.Saudijska Arabija mora preuzeti zastavu Islama i postati muslimanski Vatikan.
Vrati mišljenje onome kome od koga si ga ukrao, vidiš da ti je veće za tri broja od mozgaMoje mačke imaju ideju kako da se reše sva verska pitanja i tenzije - uvodi se obavezno obožavanje mačjih božanstava i gotova stvar.
Bićeš propisno grebana svakog dana, za opomenu ostalim mačjim podanicima.Vrati mišljenje onome kome od koga si ga ukrao, vidiš da ti je veće za tri broja od mozga![]()
Zašto samo nekoliko, po 20-30 komada, minimum.Islamski Svijet se treba obnoviti i da pocnu graditi velike dzamije sa nekoliko minareta.
Nema ništa od toga, Mačja Imperija preuzima planetu.Ja bih ojacao Egipat i da bude africko-kontinentalna sila a Turska da bude sila za Centralnu Aziju i da svi na kraju napisu referate zvanicnom Rijadu. Kralj je dobar i daje narodu napretek.