Ko treba preuzeti liderstvo nad Islamskim Svijetom?

Ko treba biti lider Islamskog Svijeta?

• Turska

glasova: 1 10,0%
  • Iran

glasova: 6 60,0%
  • Saudijska Arabija

glasova: 3 30,0%
  • Pakistan

glasova: 0 0,0%
  • Egipat

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    10
Evo sad cu ti dokazati:

Svjedocim da nema drugog boga, sem Allaha i Muhammed je njegov Poslanik i Bozji rob.
Sada sam se sjetio da me ipak jos Darth Vader ovdje uz kapetanamarka smatrao Bosnjakom, pa je trazio da od rijeci do rijeci napisem nesto u stilu da je Muhamed pedofil i da je Quranu mjesto u WC skoljci.
Nakon sto sam tu cijelu tiradu od rijeci do rijeci napisao, on ostao sokiran, pa napisao - dobro je.

:rotf:

Sve je ispalo zbog toga sto BiH muslimane nazivam Bosnjacima, a ne muslimanima, pa mi je dao da polazem test.

🐈

Saudijska Arabija vise nije drzava koja formalno slijedi americke zahtjeve i to sve zahvaljujuci MBSu koji se smatra najboljim politicarem sa Islamskog svijeta. KSA je normalizirala odnose sa Iranom i Sirijom i obecala bezbjednost svim Siitskim hodocasnicima sto se to ranije nije desavalo. KSA je zasluzna za muslimanski ekumenizam sto im krscani mogu samo zavidjeti. Zato sam glasao za KSA a ne za Tursku jer Erdogan je dobar lider ali ne nosi turban. Kad Turci pocnu nositi Turban tada ce Turska nesto znaciti u Islamskom Svijetu a predsjedniku Erdoganu zelim uspjeh na izborima jer on treba muslimanima.

Ako je ikada dogodi da muslimani oslobode krscane zidovskog jarma, ja prvi trcim kupiti prepex i Quran.
Cak se ne bi tiskao oko sunetarnice, da ne pravim guzvu.
Ma i Borga bi poljubio u guzicu, samo da oslobodi te napasti.
Ne da ih poubija, to boze sacuvaj, vec da im uzmu pare, razvlaste i konacno natjeraju da jednom u zivotu nesto rade (u rad ne ubrajam brojanje para).
One ortodoksne ne bi dirao, ti mi ne smetaju, ali US N.Y.-hollywoodsko-liberalni i izraelska konzervativno-ultranacionalisticka vojna hunta dobili bi po usima samo tako.

🐈

Back