Ko treba preuzeti liderstvo nad Islamskim Svijetom?

Ko treba biti lider Islamskog Svijeta?

• Turska

glasova: 1 10,0%
  • Iran

glasova: 6 60,0%
  • Saudijska Arabija

glasova: 3 30,0%
  • Pakistan

glasova: 0 0,0%
  • Egipat

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    10
Smatram da jedna od ovih zemalja treba bit stalna clanica UN Vijeca Sigurnosti jer Islamski Svijet to zasluzuje.
Necu vam reci za koga sam glasao ali sam nabrojao najace muslimanske zemlje koje mogu konkurirati za liderstvo Islamskog Svijeta i ujedno svih muslimana svijeta.
Dokaži da si musliman ili ćeš dobiti ban! :D

Islamski Svijet se od pocetka rata u Ukrajini, smirio i konacno je zavladao mir. Ipak, Islamski Svijet treba imati svog lidera koji ce predstavljati cijeli islamski svijet.
Koja je po vama dragi forumasi podobna zemlja za predstavljanje cijelog Islamskog Svijeta u cilju saradnje, mira i medjusobnog postovanja?
Ramzan Kadirov,onda vas opet ceka promena identiteta 🤣

Kako znaš da voliš "muslimanski narod"? Voliš tamo nekog Mehmeda iz, lupam, Nigerije samo zato što je musliman? A nikad ga nisi upoznao? 🤔
E to jeste. Prije bih dao sestricinu nekom muslimanu iz Nigerije nego nekom nemuslimanu svijetle puti. Takva je nasa tradicija i ne mrzim nikoga zbog vjere, ali tradicija nam je da se zenimo i udajemo izmedju sebe. Samo bogati Seici se zene nemuslimankama.

Islamski Svijet se od pocetka rata u Ukrajini, smirio i konacno je zavladao mir. Ipak, Islamski Svijet treba imati svog lidera koji ce predstavljati cijeli islamski svijet.
Koja je po vama dragi forumasi podobna zemlja za predstavljanje cijelog Islamskog Svijeta u cilju saradnje, mira i medjusobnog postovanja?

Ja mislim da bi ti trebalo da postaneš lider cijelog islamskog svijeta.

ajd što si bosnu i albaniju odbacio zbog nepristrasnosti. ali primeti da nema rusije u anketi. i ona je islamska zemlja.

Vidi se da si pristrasan, izostavio si Iran i to verovatno namerno.

Башар ел Асад и Рамзан Кадиров.

Back