staviti ću ga sad pa uživaj

samo mi nemoj gledati u 8 polje
http://img84.imageshack.us/img84/1817/domagojsi4.gif
Da i tebe stavimo na tapet... Ne znam koliko godina imas, oko 20-tak, onako djuture i vrlo vesto baratas recima i posebno sto si ponekada direktna i previse. Volis da izazivas sa Marsom u Devici, Devicom umetnutom u 8 polje i Plutonom i Merkurom na MC..moras, jace je od tebe. Svestan si da recima delujes na ljude, da ispoljavas sebe i interesuje te tema moci upravo zbog licnog plutona. No, 27-28 godina je bitna tebi licno za ostvarenje planeta u 9 polju, izmedju 32-46 godine jako proredjujes krug ljudi sa kojima se vidjas i sa kojima komuniciras, 38-39-gopdina bitna za licnu prezentaciju, javnost, nastupe, karijeru i tome stremis i nisi miran dok do toga ne dodjes. Daje ti neptun intuitivnost, mars u devici detaljisanje i pronicljivost i pluton i Merkur nacin da to izrazis spolja, da te drugi slusaju. Ne valja mars kvadrat Uran, sklon si nesmotrenim izjavama i stvaras tenziju, od ljudi pravis neprijatelje ponekad, posebno budi obazriv izmedju 23-29-te godine. Znam da ti nisi kriv, kad sebe gledas sa svoje strane ali umes da preteras i ne umes da se zaustavis, pa onda ispastas. Privlaci te inostranstvo, otvorenije je od 30-31-ve godine i partnerka ce da ti bude iz nekog drugog grada, nije iz onog gde si ti rodjen. Ima vodu i zemlju u horoskopu i mladja ce biti od tebe, 1-6 godina. Treba da radis astrologiju, to ti je karma, provlaceci te energije kroz sebe neke lose stvari mozes da zaustavis, potrosis im energiju kako ja kazem...Mnogo stvari ce da ti se slozi izmedju 35-te i 39-te , prvo tebi iznutra pa tek onda spolja.. Mars u devici..operacije naravno, problem nije stomacna zona, bice problem ako povredis kosti ili zglobove, tu moze da ti se komplikuje i vodi racuna u saobracaju vec od sada do 53-ce godine. Umes da budes jako tezak i naporan kad se natovrzes na nekoga ili nesto, posle 30-tih ces da budes malo fleksibilniji i bolji ali nikad neces nauciti kad da stanes ili kad da prekines. Ok je iznositi svoje misljenje ali da osetis kad treba da stanes da bisacuvao svoj integritet, prvenstveno fizicki pa psihicki. Mozes ti to, ipak si Vaga..ubi te taj tvoj deo strelca umladjim godinama, on dok sazri paces biti zaista bombona.....
Zeneee.. koristices ih, volis zene i zivot, mozes lako da imas dva braka, jedan u 30-tim ( ako si pametan) i jedan posle 44-45 godine. Mislim da ces imati troje dece 2:1 u odnosu..
Jel dosta? Nisam ti dirala 8 polje..:-D:-D:-D