Heh onda sam bila u pravu za sebe...Hvala ti...
A za slaganje je oki,pisao mi je psihologue(nadam se da sam pogodila nick)
I evo da mu se i ovako javno zahvalim...
I sta mislite o vaga/bik kombinaciji?
MOJE ISKUSTVO GOVORI/NIKAKO:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh onda sam bila u pravu za sebe...Hvala ti...
A za slaganje je oki,pisao mi je psihologue(nadam se da sam pogodila nick)
I evo da mu se i ovako javno zahvalim...
I sta mislite o vaga/bik kombinaciji?
Down faza i kod mene..., inace April i pocetak Maja uvek poprilicno lose podnesem, Nemir, atipicna mi nervoza, slabost. Verovatno je u pitanju opozicija Suncevom znaku.
nitko se ne pita zašto su najveći krvnici u povijesti pored bikova bili i vage. Hitler je bio podznak vaga.
zato što je planeta smrti saturn tu egzaltirana, a vaga je jedini predmet = bezdušan.
vage imaju ljiepe manirre, ugodni su i šarmantni ali nisu toliko topli prema drugim ljudima kao rakovi ili strijelci.
naravno ovo je sve generalno govoreći ali ako vidite osobu sa 5 planeta u vagi i recimo polje 10 onda znate s čim imate posla.
/ja sam isto vaga/
Eto ne znam ni ja zasto, ali me mnogo privlace lavice, i mars mi je u lavu. A ja mislim da sve sto zenska vaga treba je u muskom ovnu, osim nekih grubosti sa njegove strane, to je odlicna kombinacija.
jedna vaga mi mnogo mi ide na zivce kao niko.ogroman je narcis i samo se nesto hvali. te ja sam zgodan, te ja sam lep..... a ustvari on je budala, ma sve najgore.
a imam i jednu drugaricu koja je sasvim ok.