KO SU VAGE ?

nitko se ne pita zašto su najveći krvnici u povijesti pored bikova bili i vage. Hitler je bio podznak vaga.

zato što je planeta smrti saturn tu egzaltirana, a vaga je jedini predmet = bezdušan.

vage imaju ljiepe manirre, ugodni su i šarmantni ali nisu toliko topli prema drugim ljudima kao rakovi ili strijelci.

naravno ovo je sve generalno govoreći ali ako vidite osobu sa 5 planeta u vagi i recimo polje 10 onda znate s čim imate posla.

/ja sam isto vaga ;) /

Down faza i kod mene..., inace April i pocetak Maja uvek poprilicno lose podnesem, Nemir, atipicna mi nervoza, slabost. Verovatno je u pitanju opozicija Suncevom znaku.

Da kazu da Vagama ta vladavina Ovna i ne prija mnogo,ali meni je April ubedljivo naj mesec,maj takodje...najburnija desavanja..sve sve,samo nikako rad,ucenje,nema strpljenja,mira,ne mogu u kuci 2.minuta.:)
U svakom slucaju ja sam Vaga kojoj ovo prolece izuzetno prija

nitko se ne pita zašto su najveći krvnici u povijesti pored bikova bili i vage. Hitler je bio podznak vaga.

zato što je planeta smrti saturn tu egzaltirana, a vaga je jedini predmet = bezdušan.

vage imaju ljiepe manirre, ugodni su i šarmantni ali nisu toliko topli prema drugim ljudima kao rakovi ili strijelci.

naravno ovo je sve generalno govoreći ali ako vidite osobu sa 5 planeta u vagi i recimo polje 10 onda znate s čim imate posla.

/ja sam isto vaga ;) /

Slozila bih se sa tvojim misljenjem, ja sam emotivna i to jaaako, ali istovremeno i hladna, to osecam i sama i to mi drugi govore. Znam i da budem okrutna i surova,mozda tome doprinosi i Saturn u podznaku... A hladnocu bih povezala i sa potpunim nedostatkom empatije... Jednostavno ne umem :)

Ja se uopste ne bih slozila...
I opet da ponovim ..i ja sam vaga...dupla...i ne samo to...nego bas 5 planeta u vagi..prva kuca...
i ne da nije tacno ...i ne da nisam hladna...nego to veze sa zivotom nema....
Ovo bi samo po sebi mozda bilo tacno....ali u natalnoj se nikada ne gleda samo jedan pokazatelj..a ni dva...vec se gleda CELA karta...pa tek onda mozemo izvuci takav zakljucak...a nikako reci...vaga, sa masu planeta u vagi...hladna...bez empatije...
Kakve budalastine.

pitanje za muske vage: kada se odlucujete da raskinete postojecu vezu? sta treba da se desi da se resite i da jednostavno raskinete?
Partnerka vas sexualno vise ne uzbudjuje mnogo i poceli ste da sarate sa strane, sto inace nikada ne radite ( ili pak da? )..muka vam je od tog krisom jer se ne palite na to da budete uhvaceni..partnerka vam je draga, ko sestra, rekli bi i pruza tu financijsku sigurnost. Bez nje nemate nista, njoj ostaje sve, od auta do kucnih ljubimaca, preko stana i njene male privatne radnjice..jer sve je njeno.
Sa njom komfort ali sigurno ne ona neprolazna, strastvena ljubav iz bajke u koju verujete i o kojoj mastate.
Sta ce tu jedna muska vaga da uradi?
Meni sve lici na - nista. Ostace sa devojkom. :roll:

ja sam veoma emotivna vaga, ali to necu da pokazem nikako...Hladna sam prema svima dok ih ne upoznam, a kada odlucim da li su vredni mog prijateljstva, onda sam super prema njima, i zezam se i sl. Inace, ne vezujem se mnogo, i trudim se da se drzim na distanci sto se tice veza, nisam osoba koja place, izuzetno sam jaka, ali ima perioda kad mi se sve skupi i isplacem se, naravno, da me niko ne vidi....A kada mi neko, kome je stalo do mene, ucini nesto lepo, ili izjavi ljubav, meni to ne znaci mnogo....
inace sam veoma pravdena, i skroz iskrena, mrzim lazi....
i kao i sve vage, i ja sam lepa, xexe, i vidi se, narcis, ali nimalo sebicna...
pozz

jedna vaga mi mnogo mi ide na zivce kao niko.:thumbdown: ogroman je narcis i samo se nesto hvali. te ja sam zgodan, te ja sam lep..... a ustvari on je budala, ma sve najgore.:thumbdown: a imam i jednu drugaricu koja je sasvim ok.

Pozdrav za sve ljupke, svojevoljne i varljive vage! Niko kao vaga ne ume da navede protivnika da je shvati olako pa da onda zada udarac:D

Ako imate Vagu za prijatelja verovatno ste razmaženi - svako sledeći ko stupi na njeno mesto teško bi išao u korak sa njom - barem što se tiče ljubaznosti, šarma, društvenosti i takta. Vaga je lenja i ne voli prljavštinu - kažu ljudi; što se tiče ovog poslednjeg, ko da joj zameri, a lenjost možda ima svoje opravdanje u tome što Vaga ili radi ludački ili ne radi ama baš ništa.Ako želite da razumete ljude rođene u tom znaku, onda morate shvatiti takozvani "proces vaganja", koji je prisutan u gotovo svim vidovima njihovog života: na prvi pogled su neodlučni i neskloni da prihvate određeno stajalište. U stvari, njima je potrebno samo malo više vremena da uzmu u obzir sve vidove jednog problema. Pod pritiskom, a željni da udovolje drugima, često donose brze odluke, koje zatim opet menjaju. Međutim, ako im dozvolite da prate svoj tempo, možete biti sigurni da neće odustati od jednom stvorene odluke. Njihova je volja prilično jaka, ali nezapažena ispod ljubaznog i diplomatskog ponašanja.Ipak, nikada ne smete imati predstavu da je Vaga samo smirena i šarmantna osoba. Jer ona jeste takva, ali u samo jednom broju slučajeva. U ostalim situacijama Vaga može biti dosadna, tvrdoglava i zbunjena. Da bi se razumela Vaga, potrebno je razumeti zagonetku prave vage. Onda postaje jasno kako vedri optimizam postaje tiha panika. Kada se Vaga uravnoteži, savršeno je biti u njenoj blizini.

jel ovo generalno los period za vage ili sam samo ja u pitanju :( osecam se neverovatno prazno i nekako usamljeno niko mi se ne svidja i nemam na koga da misli i onda se vracam na neke nebitne likove tj na jednog lika koji mi je zagorcao godinu dana zivota...da ne mracim dalje ako neko zna odgovor neka mi kaze mozda je neko bacio neke cini na mene :) ili sta vec...inace ja sam vaga/skorpija

Back