Ko su srodne duše?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.854

ROMANTIKA.jpg

Ulaskom u 21.vek i novi milenijum, živimo brže, i vreme se nekako samo ubrzalo. I mi smo se promenili.

Romantike kao da više nema, a oni koji su sami ne mogu da nađu srodnu dušu.

Ko su zapravo srodne duše? Da li su to osobe sa kojima se slažemo u brojnim stvarima? Osobe koje smo čekali ili još čekamo?

One su te koje nam dodirnu dušu i ispune naš svet. Oboje ga svojim bojama, unesu svetlost, sa kojima delimo i radost ali i tugu koja je deo života.

Šta vi mislite?

Ko su, po vama, srodne duše?

Da li ste ih pronašli ili još tragate za njima?

Ko su, po vama, srodne duše?

Dve duše koje se prepoznaju, kao da su u nekom bivšem životu bile zajedno.

To su duše koje su slične gotovo u svemu. Duše koje dopunjavaju jedne druge.

Srca koja kucaju u istom ritmu.

Da li ste ih pronašli ili još tragate za njima?

Pronašla i izgubila. Zauvek.

Upoznala sam sa njim šta je zrela ljubav. Šta je prava ljubav.

Možda još postoji negde srodna duša..znam da bi on voleo da budem, bar za nijansu, dve srećnija nego što sam sada.

Iskusio sam u 2 različita pola da te neko smatra srodnom dušom (ljubavno ili drugarski), a da nisi u stanju da odgovoriš isto...To jest, osećaš toplinu namere, čak uzvratiš to u nekoj meri i obliku, ali ne u tolikoj predanosti i dubini kao ta osoba, mislim recipročno, ta reč. Kako se tu postaviti, a da ne uvrediš nekog?

Iskusio sam u 2 različita pola da te neko smatra srodnom dušom (ljubavno ili drugarski), a da nisi u stanju da odgovoriš isto...To jest, osećaš toplinu namere, čak uzvratiš to u nekoj meri i obliku, ali ne u tolikoj predanosti i dubini kao ta osoba, mislim recipročno, ta reč. Kako se tu postaviti, a da ne uvrediš nekog?
Kako ti znas sta ta osoba misli? Sam si zakljucio?

Сродне душе су две реактивне особе које живот виде као бежање од патње[1] и које су притом сагласне око тога који начин за то треба одабрати међу њих безброј.

[1] Додуше, оне ће то пре назвати потрагом за срећом, али пошто је есенција живота патња, њихова потрага се на крају сведе управо на бежање од ње.

Сродне душе су две реактивне особе које живот виде као бежање од патње[1] и које су притом сагласне око тога који начин за то треба одабрати међу њих безброј.

[1] Додуше, оне ће то пре назвати потрагом за срећом, али пошто је есенција живота патња, њихова потрага се на крају сведе управо на бежање од ње.

Život ne mora da bude patnja.

Uzvraćena ljubav, prava ljubav čini da oba partnera budu srećna.

Пријатељи, са друге стране, су две активне особе које везује заједнички виши циљ.

Back