Da li oni koji su raskinuli mogu opet da se spoje?

Da li verujete da oni koji su raskinuli mogu opet da se spoje?

Da li obostrana stara ljubav tinja ili je to samo nada jedne strane da ce se druga strana vratiti?
Ja znam da zeljezo se kove dok je zesko.

I bilo bi lepo da se vrati univerzalni termin Romantika. Ona vazi za sva srca, i usamljena, i voljena i zaboravljena i one sto se traze..itd. :):heart:

Naslov je da se odmah rasplačeš... ne zvuči ni utešno, još manje obećavajući...
ali zvuči kao: "Izvolite, ovde možete kukati"...
:zcepanje: Pa jeste...:lol:...malo ponizavajuce za coveka. Ali hajde da budemo neko vreme "usamljena srca", zasto da ne?
1750372805886.gif

Merlinka je inace govorila da je bolje biti nesrecan sam nego sa nekim u vezi, pa kad je ona mogla da bude "usamljeno srce", sta onda mi "obicni smrtnici" da kazemo?

:zcepanje: Pa jeste...:lol:...malo ponizavajuce za coveka. Ali hajde da budemo neko vreme "usamljena srca", zasto da ne?Pogledajte prilog 1744934

Merlinka je inace govorila da je bolje biti nesrecan sam nego sa nekim u vezi, pa kad je ona mogla da bude "usamljeno srce", sta onda mi "obicni smrtnici" da kazemo?
Kada je to Merlinka govorila? kada se opametila, hahahah... Što se mene tiče, ovo neka bude forum gde se kuknjava čuje do neba...
Ja ću da biram optimizam i smeh... odoh da potražim takvo mesto...

Kada je to Merlinka govorila? kada se opametila, hahahah... Što se mene tiče, ovo neka bude forum gde se kuknjava čuje do neba...
Ja ću da biram optimizam i smeh... odoh da potražim takvo mesto...
Otkada je naisla na onog pokvarenjaka Artura Milera i stupila u brak sa njim..

P.S. Ne treba biti toliko gord, neka sam i "usamljeno srce", vazno je kakva je neka tema a i sam Remark je takodje rekao da je covek "uvek sam i nikada", prema tome, to nista ne mora da znaci.

Naravno, ni ja ne bih volela da se ovaj pdf tumaci kao spajanje nekih parova i sl., i ne zelim da verujem da mu je to namena inace ne bih ni sama pisala.

Da li verujete da oni koji su raskinuli mogu opet da se spoje?

Da li obostrana stara ljubav tinja ili je to samo nada jedne strane da ce se druga strana vratiti?
Sarma je mnogo dobra podgrejana. Problem sa bivsim ljubavima je kao razbijena vaza koju si slepio.Ima puno pukotina.Sad, covek moze pokusati lagati samog sebe , da je to celo, ali to nece dugo trajati...

Back