KO SU SATANISTI I ZASTO BAS ONI!!?!!1?!?

:cepanje:

Ako bi mogao jednu posebnu temu da otvoriš gde bi objasnio
kako se to veruje u islam. Živa nisam da čujem.
"Ислам је монотеистичка религија која потиче од учења Мухамеда из 7. века. Заснива се на вери у једног Бога, изабраност Мухамеда за божијег посланика, предодређеност људске судбине, награду за добра дела и казну за лоша, судњи дан и васкрсење мртвих. Постулати ислама објављени су у Хадисима одн"

Adherent 2020 :
Religion adherents Percentage
Islam1.907 billion24.9%

:cepanje:

Ako bi mogao jednu posebnu temu da otvoriš gde bi objasnio
kako se to veruje u islam. Živa nisam da čujem.
Islam kao religija, pa ljudi jelte, veruju u islam. veruju u islamsku religiju. Muslimani veruju da je islam potpuna i univerzalna verzija iskonske vere koja je mnogo puta ranije otkrivana kroz proroke, uključujući Adama, Abrahama, Mojsija i Isusa.

Pustili korene gde?
I sto ne bi prihvatili muslimane? 20% sveta veruje u islam, sto ne bi i ostatak.

Imas li neki konkretan dokaz da su bas satanisti ti koji to rade?
Pocinjes da smaras malo,u gore navednu industriju,u policiju,politiku,zdravstvo,ceo krug su zatvorili i time ostvarili moc,imam dokaz,svi ubijeni koji im prodaju dusu za slavu,a muslimani ne mogu da udju na americko trziste ni sa falafelom a ne zvezdama koje bi skinule sa trona vec postavljene sataniste

Pocinjes da smaras malo,u gore navednu industriju,u policiju,politiku,zdravstvo,ceo krug su zatvorili i time ostvarili moc,imam dokaz,svi ubijeni koji im prodaju dusu za slavu,a muslimani ne mogu da udju na americko trziste ni sa falafelom a ne zvezdama koje bi skinule sa trona vec postavljene sataniste
Al dobro de, americko, sta je sa kinom, indijom, rusijom, brazilom?

Kontrolisu,nafta se u dolarima prodaje,ceo taj svet slusa njihovu muziku i gleda njihove filmove,u kini ima preko milion satanista pa tako i u drugim zemljama
Pa koje veze sto se u dolarima prodaje? Msm dolar mozes zameniti kupusom. Nek svi ljudi od sutra veruju da kupus vredi kao litar nafte i niko vise nece placati dolarom. Msm morala je neka vrednost da postoji, jelte, eto uzeli su dolar.
Ja ne slusam njihovu muziku i ne gledam filmove, jesam ja ovog sveta?
Ja znam samo jednu instancu satanisticke crkve kao organizacija u punom smislu satanizma i to su osnovali ljudi da zajebavaju hriscane u svom rodnom gradu. Jer su zabranjivali spomenike svega sem isusa...

Ti kada lupetas onda bas lupetas...
leba ti.. :lol:

Ako ovde već glumite ovde neke pametnjakoviće, onda bar to radite malo
bolje. Za početak se opismenite i gledajte da to što pišete ima smisla.
Što vam nije jasno, izgulajte. To je bar lako.

Islamskih vernika možda ima 20%, ali ljudi koji veruju u islam ima daleko
više. Ono, čisto da vam se ne smeje narod.

Back