UnixUser
Ističe se
- Poruka
- 2.612
Imam pitanje za ove sto veruju da satanisti sve ovo namerno rade.
Zasto bas satanisti?
Zasto bas satanisti?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nego ko ce,imaju moc najvecu moze im seImam pitanje za ove sto veruju da satanisti sve ovo namerno rade.
Zasto bas satanisti?
Pa ne znam, oni arapi najbogatija familija, muslimani npr?Pa nego ko ce,imaju moc najvecu moze im se
Pustili korene gde?Njima je cilj bogatstvo,oni ne mogu novcem da kupe filmsku i muzicku industriju,banke,medije,i kad bi ih kupili ne bi ostatak sveta prihvatio njihovu kulturu,ovi su odavno pustili korene
20% sveta veruje u islam,
"Ислам је монотеистичка религија која потиче од учења Мухамеда из 7. века. Заснива се на вери у једног Бога, изабраност Мухамеда за божијег посланика, предодређеност људске судбине, награду за добра дела и казну за лоша, судњи дан и васкрсење мртвих. Постулати ислама објављени су у Хадисима одн"
Ako bi mogao jednu posebnu temu da otvoriš gde bi objasnio
kako se to veruje u islam. Živa nisam da čujem.
Islam | 1.907 billion | 24.9% |
Islam kao religija, pa ljudi jelte, veruju u islam. veruju u islamsku religiju. Muslimani veruju da je islam potpuna i univerzalna verzija iskonske vere koja je mnogo puta ranije otkrivana kroz proroke, uključujući Adama, Abrahama, Mojsija i Isusa.
Ako bi mogao jednu posebnu temu da otvoriš gde bi objasnio
kako se to veruje u islam. Živa nisam da čujem.
Pocinjes da smaras malo,u gore navednu industriju,u policiju,politiku,zdravstvo,ceo krug su zatvorili i time ostvarili moc,imam dokaz,svi ubijeni koji im prodaju dusu za slavu,a muslimani ne mogu da udju na americko trziste ni sa falafelom a ne zvezdama koje bi skinule sa trona vec postavljene satanistePustili korene gde?
I sto ne bi prihvatili muslimane? 20% sveta veruje u islam, sto ne bi i ostatak.
Imas li neki konkretan dokaz da su bas satanisti ti koji to rade?
Al dobro de, americko, sta je sa kinom, indijom, rusijom, brazilom?Pocinjes da smaras malo,u gore navednu industriju,u policiju,politiku,zdravstvo,ceo krug su zatvorili i time ostvarili moc,imam dokaz,svi ubijeni koji im prodaju dusu za slavu,a muslimani ne mogu da udju na americko trziste ni sa falafelom a ne zvezdama koje bi skinule sa trona vec postavljene sataniste
Ja ne volim kinesku i indijsku muziku,tako da moram da slusam sataniste jer prosto znaju sta rade,indijske serije jedne od najgorih,ruske mogu da prodju kuhinja i hotel eleon,a to je smesno poredjenje,brus lija su ubili cim je krocio u ameriku i sina muAl dobro de, americko, sta je sa kinom, indijom, rusijom, brazilom?
Znaci satanisti ipak ne kontrolisu svet?Ja ne volim kinesku i indijsku muziku,tako da moram da slusam sataniste jer prosto znaju sta rade,indijske serije jedne od najgorih,ruske mogu da prodju kuhinja i hotel eleon,a to je smesno poredjenje,brus lija su ubili cim je krocio u ameriku i sina mu
Odakle si to izvukaoZnaci satanisti ipak ne kontrolisu svet?
Pa mislim, cim ima eto indija, kina, rusija i brazil koje nisu pod njihovom kontrolom onda ne kontrolisu svet?Odakle si to izvukao
Eto. Kina 93% ateisti. Ne veruju da postoji ni bog ni djavo. Briga ih za oba. Rade, proizvode i takoOdakle si to izvukao
Kontrolisu,nafta se u dolarima prodaje,ceo taj svet slusa njihovu muziku i gleda njihove filmove,u kini ima preko milion satanista pa tako i u drugim zemljamaPa mislim, cim ima eto indija, kina, rusija i brazil koje nisu pod njihovom kontrolom onda ne kontrolisu svet?
Jeste, sve si u pravu. I ja verujem da postoji islam.Islam kao religija, pa ljudi jelte, veruju u islam. veruju u islamsku religiju. Muslimani veruju da je islam potpuna i univerzalna verzija iskonske vere koja je mnogo puta ranije otkrivana kroz proroke, uključujući Adama, Abrahama, Mojsija i Isusa.
Ti kada lupetas onda bas lupetas...Jeste, sve si u pravu. I ja verujem da postoji islam.
Bože kiakvi biseri .. neprocenjivo...
Ne znam kako tacno zaradis moderatora ovde. Ali lik je vrlo ne-objektivan. U sve to, ne znam na sta se smeje ahahah. Religija je islam, ljudi veruju u islam, ljudi veruju u hriscanstvo. Tako se kaze. ahhahaTi kada lupetas onda bas lupetas...
Kaze lik neki da americki kontinent nije postojao u vreme isusa pa zato tamo nije mogao da dodje. Ja se smejem a ovaj moderator me napada i brani ga. ...Ti kada lupetas onda bas lupetas...
Pa koje veze sto se u dolarima prodaje? Msm dolar mozes zameniti kupusom. Nek svi ljudi od sutra veruju da kupus vredi kao litar nafte i niko vise nece placati dolarom. Msm morala je neka vrednost da postoji, jelte, eto uzeli su dolar.Kontrolisu,nafta se u dolarima prodaje,ceo taj svet slusa njihovu muziku i gleda njihove filmove,u kini ima preko milion satanista pa tako i u drugim zemljama
leba ti..Ti kada lupetas onda bas lupetas...