КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rakovi su jedna divna OSECAJNA stvorenja rodjena da budu voljena tj. obozavana od strane muske Skorpije, jako vole svoju porodicu i stalno ali stalno se trude da sve dovedu u red i da porodica, koja je uvek na prvom mestu, bude srecna i zadovoljna a posle sve...
Odlicno su rame za plakanje, pravi prijatelji, cak ih i iskoriscavaju kad vide da mogu...
Veoma zenstvene... imaju neko 6 culo...

Znate li gdje se može pronaći nešto o odnosu izmedju majke rak i djece rakova?Pa i inače postoji li nešto tako kao neki porodični horoskop a ne samo standardno Ljubav,Posao ,Zdravlje i gdje bi o tome mogla pročitati nešto više?

Ja mislim da ovde na forumu mozes da nadjes o majkama rakovima...Ima teme Znak koji me privlaci i odbija(horoskopski znaci),cini me se da sam tu procitala...

Niste jedini kojima je tezak period...izgleda da Saturn ima veze sa svim tim, bar po tumacenju ljudi na forumu koji se dobro razumeju u astrologiju...Bubamaro, nisi jedina koju emocije samo sto nisu "pregazile' i "ugusile" nosim se sa tim skoro svaki dan...ja sam rak/strelac ne znam brate mili kada ce laksi dani ali ih cekam sa nestrpljenjem!

Niste jedini kojima je tezak period...izgleda da Saturn ima veze sa svim tim, bar po tumacenju ljudi na forumu koji se dobro razumeju u astrologiju...Bubamaro, nisi jedina koju emocije samo sto nisu "pregazile' i "ugusile" nosim se sa tim skoro svaki dan...ja sam rak/strelac ne znam brate mili kada ce laksi dani ali ih cekam sa nestrpljenjem!

Napokon da se javi neki rak...:worth: I meni je malo tezi period,a posebno u skoli,ni na sta ne mogu da se skoncentrisem,gusi me sve...Sve me lako povredi,al sto je tesko nas rakovi povrediti...

2 raka su mi slomila srce i to najbolja drugarica i najbolji drug...i jos jedna drugarica za koju se ispostavilo da je bolje da budem na distanci...To su bila dugogodisnja prijateljstva, gadno je prolazio onaj ko ih samo pogleda popreko...Obozavala sam ih, a onda kad sam ih upoznala sa nekim drugim ljudima, debelo su mi zeznuli i svasta radili iza ledja...
Inace sam jarac ali eto...neshto nije islo kako treba.Znam samo da su dobri prema ljudima koje vole.Ja,izgleda,nisam uspela u tome.

2 raka su mi slomila srce i to najbolja drugarica i najbolji drug...i jos jedna drugarica za koju se ispostavilo da je bolje da budem na distanci...To su bila dugogodisnja prijateljstva, gadno je prolazio onaj ko ih samo pogleda popreko...Obozavala sam ih, a onda kad sam ih upoznala sa nekim drugim ljudima, debelo su mi zeznuli i svasta radili iza ledja...
Inace sam jarac ali eto...neshto nije islo kako treba.Znam samo da su dobri prema ljudima koje vole.Ja,izgleda,nisam uspela u tome.

Vidis meni je bas obrnuto,meni je jedna drugarica jarac slomila srce...Mada ni rakovi ne zaostaju,ima nas razlik-ali ima bas-bas baksuza,to sam cak i na sopstvenoj kozi osetila...Decko u koga sam bila ludo zaljubljena(rak)me je povredio kao niko do sada...:sad2: Mada imala sam ja dugo drugaricu raka(bas blisku)koja je ispala prava gadura...

slazem se ... ja sam rak,i imala sam prijateljicu koja je isto rak,rodjene smo isti dan,samo ona ujutro ja navecer,....potpuno smo razlicitih karaktera i shvatanja,izgleda,... odjednom cura je pokazala svoje pravo lice koje je dugo skrivala.. strasno :dontunderstand: :sad2:

slazem se ... ja sam rak,i imala sam prijateljicu koja je isto rak,rodjene smo isti dan,samo ona ujutro ja navecer,....potpuno smo razlicitih karaktera i shvatanja,izgleda,... odjednom cura je pokazala svoje pravo lice koje je dugo skrivala.. strasno :dontunderstand: :sad2:

zbog podznaka ja imam druga koji je rak/skorpija hladan, zavidan, voli da se nadgovara:thumbdown:, a onda imam druga rak/bik nezan, prijatan, fin...:super:

Back