Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Zatvoriće nam .rakovi i račice, temu..Pored toga što čestitate rođendane jedni drugima ispišite nešto iz iskustva o sebi ili drugim rakovima da se ne svedemo na puko čestitanje..Hvala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis kod mene je obrnuto -imam decka koji je dupli strelac-ali ok se slazemo.Mada si napisala neke stvari koje su istinite-mi rakovi jesmo komplikovani-i ja imam te momente kada ne znam sta cu sa sobom i stvarno ne znam kako on to trpistrelica00:Za mene strelca previse su komplikovani! Bila sam sa rakom, stvarno je imao osobine koje sam cenila, ali ja zaista nisam cesto znala na cemu sam sa njim, nekako je previse bio komplikovan i slozen da bi ga razumela. Kod njih izgleda da nista nije jednostavno i mislim da suvise cesto iz straha da ne budu povredjeni odbijaju ljude od sebe. Mislim da bi mi bilo pametnije da mi je bio samo prijatelj mada mozda bi mi i za prijatelja bio prespor i naporan.
PEGY:Psiho sta mislis za ovu kombinaciju ja Rak-Skorpija venera u blizancima a on dupli strelac venera u jarcu?hvala unapred
Pa ja te lepo pitam za misljenje a ti neces da odgovorisPsihologue:Zatvoriće nam .rakovi i račice, temu..Pored toga što čestitate rođendane jedni drugima ispišite nešto iz iskustva o sebi ili drugim rakovima da se ne svedemo na puko čestitanje..Hvala..
strelica00:Za mene strelca previse su komplikovani! Bila sam sa rakom, stvarno je imao osobine koje sam cenila, ali ja zaista nisam cesto znala na cemu sam sa njim, nekako je previse bio komplikovan i slozen da bi ga razumela. Kod njih izgleda da nista nije jednostavno i mislim da suvise cesto iz straha da ne budu povredjeni odbijaju ljude od sebe. Mislim da bi mi bilo pametnije da mi je bio samo prijatelj mada mozda bi mi i za prijatelja bio prespor i naporan.
PEGY:Pa ja te lepo pitam za misljenje a ti neces da odgovoris![]()
Vazi cekam jaPsihologue:Pegy odgovoriću svima vama na vaša pitanja samo strpljenja..Smoren sam od toplote
pa sam zakazao sa umnim radovima..
bohemi:Nisam imala neke kontakte sa zenama racicama, ali brat mi je rak i mislim da je to fantasticno! Super je kada je muskarac rak (bar meni, ja sam riba). Ja volim sto vidim setan, nezan i detinji pogled u njegovim ocima... izuzetno mi je drago sto pokazuje svoje emocije. Zna da plane, ali samo kada se oseca ugrozeno i neshvaceno, ali i tada, za razliku od vecine muskaraca drugih znakova, ta srdzba i ljutnja su nevine i lako oprostive...I masta, ima neki svoj svet...Voli decu i ume sa njima. Izuzetno je pravdoljubiv! Tesko mu je da pronadje zensku osobu koja ce imati razumevanja za njegove poglede na svet, za ne tako veliku posvecenost materijalnom...Sta jos? Tako izgleda kada ga posmatram sa strane. U bratsko- sestrinskim odnosima je uvek spreman da pomogne, ali ako vidi da patim ili sam povredjena uplasi se i bezi od toga. Ma, ja volim rakove!
bohemi:Nisam imala neke kontakte sa zenama racicama, ali brat mi je rak i mislim da je to fantasticno! Super je kada je muskarac rak (bar meni, ja sam riba). Ja volim sto vidim setan, nezan i detinji pogled u njegovim ocima... izuzetno mi je drago sto pokazuje svoje emocije. Zna da plane, ali samo kada se oseca ugrozeno i neshvaceno, ali i tada, za razliku od vecine muskaraca drugih znakova, ta srdzba i ljutnja su nevine i lako oprostive...I masta, ima neki svoj svet...Voli decu i ume sa njima. Izuzetno je pravdoljubiv! Tesko mu je da pronadje zensku osobu koja ce imati razumevanja za njegove poglede na svet, za ne tako veliku posvecenost materijalnom...Sta jos? Tako izgleda kada ga posmatram sa strane. U bratsko- sestrinskim odnosima je uvek spreman da pomogne, ali ako vidi da patim ili sam povredjena uplasi se i bezi od toga. Ma, ja volim rakove!
MMaaKKii:E sa ovim cu se sloziti. Ja sam takodje riba,ali nije mi brat rak vec decko. Sa svim drugim sto si napisala se u potpunosti slazem. Znaci ni jedan decko sa kojim sam bila nije mi u isto vreme bio i jedan od najboljih drugova,neko kome mogu bas sve reci i uvek biti iskrena.
Slazem se sa intelektualnim.Jesi li sigurna da je bio rak?DjuraMornar:Rakovi nikada nisu sretni i zadovoljni.I ako je sve ok oni uvek nadju nesto da kukaju i izigravaju pacenike.Zbog toga ih ne volim.Bila sam sa "rakom" 5 godina ,i sto je dosta dosta je.Nikako da nauce da uzivaju u zivotu ,da se opuste....Uvek je neka melodrama uvucena u celu pricu.
najgora osobina je kod njih ipak to sto su edipovci. Bez mame ni u WC...pa cak i sa 40 .
kada ga pitam nesto a treba da mi odgovori sa Da ili Ne,to nikada nece biti da ili ne vec najmenja polusatno objasnjavanje i razlaganje tematike na proste cinioce....Uh....
Hipohondrija.....sta reci....ako sam poznavala hipohondre to su onda bili rakovi. Uvek je nesto i uvek je to "ono najgore" . Ako ide kod lekara (jer sumlja u "nesto" ) pa mu lekar kaze da je sve ok,ne budi lenj te on pronadje drugog lekara pa i treceg jer prvom ne poveruje u dijagnozu. Mislim sta jos reci....
Da ,osecajni,emotivni....ali pre svega su to prema sebi samima...imam utisak da rak jako voli prvenstveno sebe......
"Intelektualni" su tipovi i to je ono sto je lepo.
Eto ,ovo je bila moja generalizacija koje se jezim inace....ali moj skroman doprinos temi.
DjuraMornar:Sada vidim da imas brata...
To objasnjava sve.Naime rakovi su nesebicni kada je njihova porodica u pitanju.Mogu svi da se katapultiraju na mesec kada je porodica u pitanju on se nece osvrtati.Veruj mi ovo govori neko ko je posmatrao iz ugla devojke...koju je ipak voleo ....
...Zamisli scenu...ide na tv-u muzicka slagalica...gledamo svi zajedno.....pogadjamo....svaki put kada njegova mama nesto pogodi on ustane i cmokne je....kada ja pogodim nista....Verovatno se svi sada smejete,ali mene je to toliko iritiralo da sam na kraju pobegla od toga.
Katastrofa.