КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne govorim to da bi sada minimizirao vagu naravno da ne nego vaga jednostavno funkciose banalno previse matematicki u zivotu to je tako al problem je sto je mnogi ljudi prikazuju za nesto lijepo ljubavno sto je glupo jel oni u principu pogresno definisu pojam ljubavi ljepote neke itd njima je to kad kupis npr curi poklon das joj ruze a to je materijalizam pravi prikriven plascu ljubavi ok to jeste paznja al na osnovu takvih shvatanja i slicnih oni dizu tu veneru i vagu kao simbol neke ljubavi njeznosti sto nema blage veze to je predmet vage naravno da imaju svoje kvalitete ali to nisu ti kvaliteti
tako da kad tumace u uporednim horoskopima naravno da je venera bitna jel definise zasto neko ulazi u brak jel najscesce naravno ne svi ljudi ulaze u brak iz koristi pa to je ugovor mnogo redje iz ljubavi tako da mnogo je bitno kad gledas neciji natal da mu vidis veneru jel to ce biti npr stvari koje neka osoba cijeni hranu koju voli itd ako je ne znam venera u lavu obozava neki ludacki skup nakit zlatni onda auto koje vozis kucu sve ti to neko gleda e to ti je venera kupis cvijece nekom i to je venera itd

ahhahah

odakle ti ovo
kada definises neki pojam bilo koji onda mora da se zna neko sustinsko znacenje toga pojma npr solidarnost se vezuje za neku empatiju prema nekom tako da tu postoji npr drustvena svijest a to je vodolija i prirodni osjecaj emapatije a to je mjesec odnosno rak i kroz ta 2 znaka to imas al problem je sto neki npr sada bi pojam solidarnosti pogresno definisali nevezano sada za astologiju e tako su i ljubav nakaradno definisali kao goli materijalizam i neke paznje i naravno da su je vezali za veneru sto je glupo ljubav po definicji je zrtva za nekog briga o nekom i neka duhovna veza metafizicka tako da tu odma imas simboliku jarca raka i ribe isto kao sto ce strasti uvijek biti u simbolici skorpije a jednim djelom i ovna

kada definises neki pojam bilo koji onda mora da se zna neko sustinsko znacenje toga pojma npr solidarnost se vezuje za neku empatiju prema nekom tako da tu postoji npr drustvena svijest a to je vodolija i prirodni osjecaj emapatije a to je mjesec odnosno rak i kroz ta 2 znaka to imas al problem je sto neki npr sada bi pojam solidarnosti pogresno definisali nevezano sada za astologiju e tako su i ljubav nakaradno definisali kao goli materijalizam i neke paznje i naravno da su je vezali za veneru sto je glupo ljubav po definicji je zrtva za nekog briga o nekom i neka duhovna veza metafizicka tako da tu odma imas simboliku jarca raka i ribe isto kao sto ce strasti uvijek biti u simbolici skorpije a jednim djelom i ovna
a djevica svako jeste slicna jarcu sam bez ikakve snage da nesto dovrsi do kraja da snese neku krajnju zrtvu djevica je znak intelekta kao i vaga al njen problem je sto je njena osnovna funkcija u nekom kompleksu nize vrijednosti i potrebi da sluzi drugome sjajni matematicari i ljudi suvise realni al jednsotavno ne cijene dovoljno sebe i duhovni zivot im je ravan nuli dok jarac je uvijek neko ko se zrtvuje al ko dovrsava stvari do kraja ko je odlucan i koji odradjuje sve ono sto djevica ne odradi 2 najrealnija znaka zodijaka samo sto jarac uvijek zna sta hoce dok djevica ne zna ona uvijek preispituje sebe previse analizira sve i tako ostane citav zivot u svom strahu a cesto ostanu i same bez partnera dok jarac nekako nadje svoj put jarac sve sto zapocne dovrsi do kraja nikada ali nikad ne ostavlja na pola nista pa makar morao 30 godina da ceka il vise cekace uvijek kazem da je to najaci znak zodijak jarac to je vise moje licno vidjenje

a djevica svako jeste slicna jarcu sam bez ikakve snage da nesto dovrsi do kraja da snese neku krajnju zrtvu djevica je znak intelekta kao i vaga al njen problem je sto je njena osnovna funkcija u nekom kompleksu nize vrijednosti i potrebi da sluzi drugome sjajni matematicari i ljudi suvise realni al jednsotavno ne cijene dovoljno sebe i duhovni zivot im je ravan nuli dok jarac je uvijek neko ko se zrtvuje al ko dovrsava stvari do kraja ko je odlucan i koji odradjuje sve ono sto djevica ne odradi 2 najrealnija znaka zodijaka samo sto jarac uvijek zna sta hoce dok djevica ne zna ona uvijek preispituje sebe previse analizira sve i tako ostane citav zivot u svom strahu a cesto ostanu i same bez partnera dok jarac nekako nadje svoj put jarac sve sto zapocne dovrsi do kraja nikada ali nikad ne ostavlja na pola nista pa makar morao 30 godina da ceka il vise cekace uvijek kazem da je to najaci znak zodijak jarac to je vise moje licno vidjenje
to sto jarac moze da podnese to nijedan znak ne moze da podnese i pored svih tih muka daleko su najmladoliji znak zodijaka jel oni vecinom sve te duhovne muke a posebno depresije jel jarac je najdepresvniji znak sa najvise i fobija on sve to zalijeci radom nekim treningom ne obeshrabruje ga nista cak iako godinama ne dobija nesto puno za svoj rad docice do cilja kad tada velikoga kad je tesko oni najcesce odu u prirodu il zive neki zdraviji zivot dok npr drugi vecinom kad je tesko uzmu alkohol il razne opijume nebitno jarac zato mnogo stvari propusti u zivotu al zato mu je nagrada kasnije za to velika oni u 2 polovini zivota najcesce i bivaju i mladji fizicki procvetaju i novcano cesto

pa evo npr sta je sve u simbolici saturna crkva monasi sve vrste odricanja umjerenost u picu jelu aksetski aspekti svi su u simbolici saturna i jarac sama zrtva za neki veci cilj vrijeme je simbolici saturna sama sudbina istorija itd znak koji zivi za nesto vremenski veliko i ima put penje se na tu planinu dok ne dodje do vrha prirodno vlada 10 kucom a to je sami vrh natala

pa evo npr sta je sve u simbolici saturna crkva monasi sve vrste odricanja umjerenost u picu jelu aksetski aspekti svi su u simbolici saturna i jarac sama zrtva za neki veci cilj vrijeme je simbolici saturna sama sudbina istorija itd znak koji zivi za nesto vremenski veliko i ima put penje se na tu planinu dok ne dodje do vrha prirodno vlada 10 kucom a to je sami vrh natala
simbolizuje jarac i kamen i skulpture i sve kipove a najbolje gradjeni ljudi generalno

npr zene sa izrazito muskim znacima uvijek idu u neko pretjerivanje nemaju ravnotezu i tu se vidi taj muski princip ako je vodolija previse neuredna ako je ovan ratoborna oce da nadjaca muskarca ako je strelac nepromisljena ugojena ako je npr blizanac opet nepouzdana itd itd
a vidi sad zenski znaci ako je rak posvecena porodici brizna osjetljiva ako je riba osjetljiva i puna razumjevanja slusa partnera ako je skorpija onda je promucurna ako je djevica uredna je nenametljiva ako je bik onda je domacica ako je jarac onda je vjerna tako da tu se jasno vide zenski principi tako vazi i za muskarce puno zenskih znakova nesredjen ne preuzima inicijativu osjetljiv previse itd sto sve minira muski prirodni princip

Ako već spominjemo Mesec, jedno tako maleno nebesko telo, a izaziva plimu i oseku, odgovorno za nesanicu , može da izazove i eklipsu najjače zvezde-Sunca , a i u mitologiji je vezan za razne natprirodne pojave.
E da, čitala sam baš pre neki dan u nekom časopisu da je Mesec odgovoran što nam dan traje 24h i da nema njega i njegove gravitacije koja utiče na Zemljinu rotaciju, dan bi nam trajao 6h jer bi rotacija Zemlje oko svoje ose bila mnogo brža.
Mesec je sve samo ne pasivan.

Aj kad sam već na temi, da kažem da mi je Josh Hartnett omiljeni poznati muški Rak. A i nisam čula da je imao ijedan skandal u svojoj karijeri, veoma lepo, šteta što se nije više pojavljivao na filmovima, batalio je sve to iz nekih razloga.
Bio mi je prelep u Perl Harboru.
373724.jpg

samo sto je vaga socijalna ne zato sto je joj emocije to traze i tu trazi duhovni neki mir il srecu u druzenju masi ona to jednostavno mozgom razumom zakljuci da ce kao socijalnija osoba imati vise benefita nego kao asocijalna
i naravno mozgom i zakljuci da mora da pridobije ljude tako sto ce im biti umiljata kao macka znaci ona to ne osjeca ona to mozgom zakljuci jel analizira i vidi aha to je to a to je to spajam to sa tim i dobijam to i to dok npr jedan rak trazi emotivno spajanje sa nekim da se izrazi emotivno jel ga to cini srecnim a socijalnost npr vagu ne cini srecnom vec samo bezbjednom i sigurnom vagi treba mir i sigurnost nikakva ljubav a vaga zna odlicno kako se do toga dolazi planiranja dok npr rak je znak osjecaja

Meni kao Raku npr. ne prijaju hladne osobe i uopšte me ne zanima da li su zaista hladne, ili traže da ih neko otkravi, što sam starija, manje mi se bavi takvim osobama jer šta ako meni treba otkravljivanje, a takve osobe su nesposobne to da mi pruže, možda jer takva sličnost meni ne prija.
S druge strane, još gore su mi one lažno emotivne, koje tobože prosipaju svoje emocije svuda i kao mnogo su ranjive, a onda kad treba empatiju pokazati, nema je nigde.

Meni kao Raku npr. ne prijaju hladne osobe i uopšte me ne zanima da li su zaista hladne, ili traže da ih neko otkravi, što sam starija, manje mi se bavi takvim osobama jer šta ako meni treba otkravljivanje, a takve osobe su nesposobne to da mi pruže, možda jer takva sličnost meni ne prija.
S druge strane, još gore su mi one lažno emotivne, koje tobože prosipaju svoje emocije svuda i kao mnogo su ranjive, a onda kad treba empatiju pokazati, nema je nigde.
koji ti je podznak mjesec i mars ?

ono sto je covjek ucio kroz zivot na jadima mukama greskama ogranicenjima patnjama to je saturn a ono sto je ucio konkretno nesto citajuci uceci studirajuci dobijajuci potvrde i priznanja za nesto to je jupiter covjekova zanimanja uvijek su jupiter dok npr talenti koji bi bili simoblizovani rukom su merkur npr voznja il igranje kosarke il tenisa za to je mnogo bitan merkur da je dobar

ono sto je covjek ucio kroz zivot na jadima mukama greskama ogranicenjima patnjama to je saturn a ono sto je ucio konkretno nesto citajuci uceci studirajuci dobijajuci potvrde i priznanja za nesto to je jupiter covjekova zanimanja uvijek su jupiter dok npr talenti koji bi bili simoblizovani rukom su merkur npr voznja il igranje kosarke il tenisa za to je mnogo bitan merkur da je dobar
dok bi za fudbal bili najbolji vodeni znaci

Back