analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.379
tako da kad tumace u uporednim horoskopima naravno da je venera bitna jel definise zasto neko ulazi u brak jel najscesce naravno ne svi ljudi ulaze u brak iz koristi pa to je ugovor mnogo redje iz ljubavi tako da mnogo je bitno kad gledas neciji natal da mu vidis veneru jel to ce biti npr stvari koje neka osoba cijeni hranu koju voli itd ako je ne znam venera u lavu obozava neki ludacki skup nakit zlatni onda auto koje vozis kucu sve ti to neko gleda e to ti je venera kupis cvijece nekom i to je venera itdne govorim to da bi sada minimizirao vagu naravno da ne nego vaga jednostavno funkciose banalno previse matematicki u zivotu to je tako al problem je sto je mnogi ljudi prikazuju za nesto lijepo ljubavno sto je glupo jel oni u principu pogresno definisu pojam ljubavi ljepote neke itd njima je to kad kupis npr curi poklon das joj ruze a to je materijalizam pravi prikriven plascu ljubavi ok to jeste paznja al na osnovu takvih shvatanja i slicnih oni dizu tu veneru i vagu kao simbol neke ljubavi njeznosti sto nema blage veze to je predmet vage naravno da imaju svoje kvalitete ali to nisu ti kvaliteti

za mene sam čak čuo da sam "melem za dušu" od bake jednog učenika, pošto radim u školi