Ko su oni???

• Začetnik teme Začetnik teme Qurios Boy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LPhoklica:
Meni su fenceri nekako previše isfolirani... šta mene briga koliko je ta krpica plaćna?
Beskrajno su mi dosadne njihove priče o skupim cipelicama, tačnici, mobiću...fuj

mrzim te fensere.to su uglavnom neki likovi koji kuci jedva imaju za leba ishlli da okopavaju komshiji bashtu, zaradili malo kesha i qpili neke fensi krpice. :roll: mislim ja nosim cor72z duks od 100jevreja ja sam fennsi imam kintu?uhhhh....skoro sve bih pobio...
maa..ko im je.be mater...
uhhhha tek kad ih vidim kako se shire trotoarom...ijaooo.. :roll:

E ****** ja mislim da si upravu ono za dizelase znaci stvarno ima razlike ja znam par burzuja fensera idu mi na kitu breeee i povlacim onaj odgovor sto sam pree dao potpuno vas podrzavam breeee dole fenseri bree :D

Кулиража:
Kad_LupimLupim:
Ja mislim da neko ovde prvo treba da da definiciju fensera. Al' zaista da je da. Neku zvanicnu, po Vujakliji, ako ima... znaci da se kaze stvar taka i taka. Kad se oko toga dogovorite onda discusion moze da se continuira. Ne mislite na isti tip ljudi.
Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao) jer je to ipak novopecena rec kod nas.

A koliko ja znam, to je eng. rec i oznacava nesto lepo.
E sad oni sto pljuju po njima su uglavnom reperi, metalci, rokeri, pankeri i njima slicni.
A sto se mene tice i njih treba svrstati u fensere je i oni uglavnom prate poslednju modu sto propagira njihov pravac (sve siroko se vezuje za repere, lobanje i ostale satanisticke stvari za metalce i sl.).
Slazem se sa Kadom :D
A kul...
engleska rec oznacava to sto oznacava kod njih,ali po meni fenseri nisu to lepo,doterano,i sta ti ja znam...kod nas nisu.Imam drugarcu koja nosi i firmirane i kineske dtvari,i 99%su u fancy fazonu,ali ona se fenomenalno oblaci,i ja za nju nikad ne bih rekla 'eeee,ti si fenserka/hoperka/pankerka',tj ne bih je etiketirala jer prosto devojka ima stav i stil.A stil je u enku ruku pitanje stava.
Drugo,kul,pankeri nikako nisu ograniceni ljudi,a hipici pogotovo.Nemoj toliko da generalizujes,iako ima dosta metalaca koji preziru sve sto je roze.A ja evo,sada ovde,kazem:VOLIM ROZE!Volim roze kao boju i tacka.Samo da ne dodje do zabune,ja nikako nisam metalka,ne volim metal,a nisam ni bilo sta drugo od nabrojanog jer NECU SEBI da lepim etiketu.Ja sam samo ja,jedna jedinstvena(svi smo mi jedinstveni,naravno)osoba,koja ne moze da se tek tako svrsta,iako mene zovu pankerkom.A punk pokret je nesto jako plemenito,i punkeri su pre svega originalni(ne mislim naravno na napaljene klince koji misle da je anarhija=ubi babu,zapali kontejner,ukradi kola),pametni i NEOGRANICENI,i ponovicu to jos 1000 puta ako treba ali punkeri nemaju sablon po kojem se oblace,oni jednostavno imaju pravo na sve.

Tolko,vise sam i samu sebe smorila :mrgreen:

Moon Child:
Кулиража:
Kad_LupimLupim:
Ja mislim da neko ovde prvo treba da da definiciju fensera. Al' zaista da je da. Neku zvanicnu, po Vujakliji, ako ima... znaci da se kaze stvar taka i taka. Kad se oko toga dogovorite onda discusion moze da se continuira. Ne mislite na isti tip ljudi.
Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao) jer je to ipak novopecena rec kod nas.

A koliko ja znam, to je eng. rec i oznacava nesto lepo.
E sad oni sto pljuju po njima su uglavnom reperi, metalci, rokeri, pankeri i njima slicni.
A sto se mene tice i njih treba svrstati u fensere je i oni uglavnom prate poslednju modu sto propagira njihov pravac (sve siroko se vezuje za repere, lobanje i ostale satanisticke stvari za metalce i sl.).
Slazem se sa Kadom :D
A kul...
engleska rec oznacava to sto oznacava kod njih,ali po meni fenseri nisu to lepo,doterano,i sta ti ja znam...kod nas nisu.Imam drugarcu koja nosi i firmirane i kineske dtvari,i 99%su u fancy fazonu,ali ona se fenomenalno oblaci,i ja za nju nikad ne bih rekla 'eeee,ti si fenserka/hoperka/pankerka',tj ne bih je etiketirala jer prosto devojka ima stav i stil.A stil je u enku ruku pitanje stava.
Drugo,kul,pankeri nikako nisu ograniceni ljudi,a hipici pogotovo.Nemoj toliko da generalizujes,iako ima dosta metalaca koji preziru sve sto je roze.A ja evo,sada ovde,kazem:VOLIM ROZE!Volim roze kao boju i tacka.Samo da ne dodje do zabune,ja nikako nisam metalka,ne volim metal,a nisam ni bilo sta drugo od nabrojanog jer NECU SEBI da lepim etiketu.Ja sam samo ja,jedna jedinstvena(svi smo mi jedinstveni,naravno)osoba,koja ne moze da se tek tako svrsta,iako mene zovu pankerkom.A punk pokret je nesto jako plemenito,i punkeri su pre svega originalni(ne mislim naravno na napaljene klince koji misle da je anarhija=ubi babu,zapali kontejner,ukradi kola),pametni i NEOGRANICENI,i ponovicu to jos 1000 puta ako treba ali punkeri nemaju sablon po kojem se oblace,oni jednostavno imaju pravo na sve.

Tolko,vise sam i samu sebe smorila :mrgreen:

u jeeee 8) ccc,"lobanja i ostale satanisticke stvari" nemaju veze ako si upucen u to...uglavnom su to izmislili oni siroko-maicashi koji su se pre par dana nalozili pa da iskazu njihovu molbu za prihvatanjem kupe lobanje,kupe pentagram i tako idu kroz grad....molim te gledaj sve stavove tako open minded Kulirazha jer razocaravash me tako plitkim stavom o metalcima i punkerima...a by the way, fensy je...hmm za pocetak se u inostranstvu ne naziva fensy vec trendy...kao 2. ima GRANICA i pravila kopcanja boja,nakita...bla bla... a 3. moon child,i ja volim roze boju(ali mi se iskreno smucila nakon nasheg "terranova pokreta i propagiranja rozomanije"...jer ok. je neki ludi detalj,maica,lone ali roze zomby's-i su mi je ogadile do maximuma...cekacu dok roze ne postane out pa cu onda da se uferedishem :wink:

Sto se nervirati, zapali u radnju i kupi sebi suknju :wink:
Dobro je sve lose sto nas spaja ( iako je trosmislena pouka inace glasi: Lose je svako dobro koje nas razdvaja )
Dobrim stvarima ne treba razlog :wink:

Rod Jackson jeeeeeeeeeeeeee :D

Moon Child:
A punk pokret je nesto jako plemenito,i punkeri su pre svega originalni(ne mislim naravno na napaljene klince koji misle da je anarhija=ubi babu,zapali kontejner,ukradi kola),pametni i NEOGRANICENI,i ponovicu to jos 1000 puta ako treba ali punkeri nemaju sablon po kojem se oblace,oni jednostavno imaju pravo na sve.
Kad sam pisao ono mislio sam na te napaljene i njima slicne.
Necu ja nista reci nekome ako se obuce onako kako se njemu svidja, vec me nervira kad neko gleda sta drugi nose, kojekakve revije na TVu pa se tako oblaci.
A ovi sto kao pripadaju nekim pravcima pa su u fazonu da mrze ceo svet, a samo su oni OK.
Nazalost takvih je kod nas najvise.

Respect onima koji postuju svoje JA i imaju razlog za ono sto rade (a da taj razlog nije da bi ga drustvo prihvatilo).

Rech fensi se kod nas pogreshno razume. To je sinonim za kich (shto rekoshe), Grand (shto rekoshe), shljokice, tangice koje vire... Fency je isto shto i nice. Mislim, ako se lepo obuchesh, ti si fensi. :wink: Ali, ako koristimo srpski izraz fensi- uaaaa fenseri... 8)

Tinar:
Rech fensi se kod nas pogreshno razume. To je sinonim za kich (shto rekoshe), Grand (shto rekoshe), shljokice, tangice koje vire... Fency je isto shto i nice. Mislim, ako se lepo obuchesh, ti si fensi. :wink: Ali, ako koristimo srpski izraz fensi- uaaaa fenseri... 8)

nemoj, molim te, da uplices grand. :shock:

ne postoji rec da se to definise. :x :x
fensi?!? ne sigurno.

laura87:
Evo ja sam onda engleski fenser...tako ispadne na kraju.
Me too. 8) Ponekad sam u skejt fazonu, ponekad u elegantnijem, ponekad u grendz (sluchajno i vrlo retka :wink: ). Kod nas se ta rech pogreshno upotrebljuje. Ali i ja koristim taj izraz u pogreshnom smislu. :D

Moon Child:
Ama, ono sto je sustina(po meni) je da je isto biti fenser, metalac, hoper, hipik, panker...SVE DOK SI TI TO ZBOG SEBE, NE ZBOG DRUGIH...

retko koga sretnem koji je to zbog sebe... :(
no ipak se uvek nadju ludare poput nekolicine ovdje :wink: :wink: :wink: (ukljucujuci i mene,dvorsku ludu)

joGooOOD:
Moon Child:
Ama, ono sto je sustina(po meni) je da je isto biti fenser, metalac, hoper, hipik, panker...SVE DOK SI TI TO ZBOG SEBE, NE ZBOG DRUGIH...

retko koga sretnem koji je to zbog sebe... :(
no ipak se uvek nadju ludare poput nekolicine ovdje :wink: :wink: :wink: (ukljucujuci i mene,dvorsku ludu)
Ponekad me nerviraju ti preterani stavovi "BUDI TI!!!". Mislim, ako neko vidi devojku u minicu, shtiklama i shtrasu misli da to nije ona. Mozda i jeste. Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...

Back