Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.011
DJ_MaRe:Ma, ako mene pitate ( a pitate me)... Fenseri su evoluirali iz dizelasa... a svi pamtimo dizelase :?
... ispasali dukseve iz trendzi i uskochili u izbledele farke i kelvin&klajn?

ma daj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:Ma, ako mene pitate ( a pitate me)... Fenseri su evoluirali iz dizelasa... a svi pamtimo dizelase :?
E nisi valjda stvarno pogledao? Ja sam se samo zayebavao za VujaklijuКулиража:Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao)...
ma najbolje da je gledaoKeeper:hahah
trazhio je 'fancy' u vujakliji
ahahahah..... bozhe![]()
LPhoklica:Meni su fenceri nekako previše isfolirani... šta mene briga koliko je ta krpica plaćna?
Beskrajno su mi dosadne njihove priče o skupim cipelicama, tačnici, mobiću...fuj
Slazem se sa KadomКулиража:Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao) jer je to ipak novopecena rec kod nas.Kad_LupimLupim:Ja mislim da neko ovde prvo treba da da definiciju fensera. Al' zaista da je da. Neku zvanicnu, po Vujakliji, ako ima... znaci da se kaze stvar taka i taka. Kad se oko toga dogovorite onda discusion moze da se continuira. Ne mislite na isti tip ljudi.
A koliko ja znam, to je eng. rec i oznacava nesto lepo.
E sad oni sto pljuju po njima su uglavnom reperi, metalci, rokeri, pankeri i njima slicni.
A sto se mene tice i njih treba svrstati u fensere je i oni uglavnom prate poslednju modu sto propagira njihov pravac (sve siroko se vezuje za repere, lobanje i ostale satanisticke stvari za metalce i sl.).
Moon Child:Slazem se sa KadomКулиража:Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao) jer je to ipak novopecena rec kod nas.Kad_LupimLupim:Ja mislim da neko ovde prvo treba da da definiciju fensera. Al' zaista da je da. Neku zvanicnu, po Vujakliji, ako ima... znaci da se kaze stvar taka i taka. Kad se oko toga dogovorite onda discusion moze da se continuira. Ne mislite na isti tip ljudi.
A koliko ja znam, to je eng. rec i oznacava nesto lepo.
E sad oni sto pljuju po njima su uglavnom reperi, metalci, rokeri, pankeri i njima slicni.
A sto se mene tice i njih treba svrstati u fensere je i oni uglavnom prate poslednju modu sto propagira njihov pravac (sve siroko se vezuje za repere, lobanje i ostale satanisticke stvari za metalce i sl.).![]()
A kul...
engleska rec oznacava to sto oznacava kod njih,ali po meni fenseri nisu to lepo,doterano,i sta ti ja znam...kod nas nisu.Imam drugarcu koja nosi i firmirane i kineske dtvari,i 99%su u fancy fazonu,ali ona se fenomenalno oblaci,i ja za nju nikad ne bih rekla 'eeee,ti si fenserka/hoperka/pankerka',tj ne bih je etiketirala jer prosto devojka ima stav i stil.A stil je u enku ruku pitanje stava.
Drugo,kul,pankeri nikako nisu ograniceni ljudi,a hipici pogotovo.Nemoj toliko da generalizujes,iako ima dosta metalaca koji preziru sve sto je roze.A ja evo,sada ovde,kazem:VOLIM ROZE!Volim roze kao boju i tacka.Samo da ne dodje do zabune,ja nikako nisam metalka,ne volim metal,a nisam ni bilo sta drugo od nabrojanog jer NECU SEBI da lepim etiketu.Ja sam samo ja,jedna jedinstvena(svi smo mi jedinstveni,naravno)osoba,koja ne moze da se tek tako svrsta,iako mene zovu pankerkom.A punk pokret je nesto jako plemenito,i punkeri su pre svega originalni(ne mislim naravno na napaljene klince koji misle da je anarhija=ubi babu,zapali kontejner,ukradi kola),pametni i NEOGRANICENI,i ponovicu to jos 1000 puta ako treba ali punkeri nemaju sablon po kojem se oblace,oni jednostavno imaju pravo na sve.
Tolko,vise sam i samu sebe smorila![]()
Ma gdee, ja stvarno nisam videla?Moon Child:ah ja sam se bas skoro iznervirala kad sam videla da su one karirane punky suknjice preplavile sve fensi radnje![]()
Kad sam pisao ono mislio sam na te napaljene i njima slicne.Moon Child:A punk pokret je nesto jako plemenito,i punkeri su pre svega originalni(ne mislim naravno na napaljene klince koji misle da je anarhija=ubi babu,zapali kontejner,ukradi kola),pametni i NEOGRANICENI,i ponovicu to jos 1000 puta ako treba ali punkeri nemaju sablon po kojem se oblace,oni jednostavno imaju pravo na sve.
Moon Child:ah ja sam se bas skoro iznervirala kad sam videla da su one karirane punky suknjice preplavile sve fensi radnje![]()
Tinar:Rech fensi se kod nas pogreshno razume. To je sinonim za kich (shto rekoshe), Grand (shto rekoshe), shljokice, tangice koje vire... Fency je isto shto i nice. Mislim, ako se lepo obuchesh, ti si fensi. :wink: Ali, ako koristimo srpski izraz fensi- uaaaa fenseri... 8)
Me too. 8) Ponekad sam u skejt fazonu, ponekad u elegantnijem, ponekad u grendz (sluchajno i vrlo retka :wink: ). Kod nas se ta rech pogreshno upotrebljuje. Ali i ja koristim taj izraz u pogreshnom smislu.laura87:Evo ja sam onda engleski fenser...tako ispadne na kraju.
Moon Child:Ama, ono sto je sustina(po meni) je da je isto biti fenser, metalac, hoper, hipik, panker...SVE DOK SI TI TO ZBOG SEBE, NE ZBOG DRUGIH...
Ponekad me nerviraju ti preterani stavovi "BUDI TI!!!". Mislim, ako neko vidi devojku u minicu, shtiklama i shtrasu misli da to nije ona. Mozda i jeste. Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...joGooOOD:Moon Child:Ama, ono sto je sustina(po meni) je da je isto biti fenser, metalac, hoper, hipik, panker...SVE DOK SI TI TO ZBOG SEBE, NE ZBOG DRUGIH...
retko koga sretnem koji je to zbog sebe...![]()
no ipak se uvek nadju ludare poput nekolicine ovdje :wink: :wink: :wink: (ukljucujuci i mene,dvorsku ludu)