Q
Qurios Boy
Gost
Pod sta se tacno podrazumeva kade se kaze fenseri.Na sta se misli kada se za nekog kaze da je fenser.
Answer Please
ops:
Answer Please

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
POtrazi u recnikuQurios Boy:Pod sta se tacno podrazumeva kade se kaze fenseri.Na sta se misli kada se za nekog kaze da je fenser.
Answer Pleaseops:
Pa sama si rekla fancy :?JaH_G|rL:jaoooooj kakvi ste..ccc...Pa rech fenser, je nastao od engleske rechi fancy...ili ti na nashem jeziku doteran,picnut...kako god...Nadam se da je bilo jasno !
![]()
Ovo je pravi odgovor.Moon Child:neeee,oni skrecu paznju na svoje sljokice i cirkoncice,kao i naravno na tangice koje nekako uvek ispadajui naravno ne zaboravite da je sve to jaaaaaako skupo i markirano pre svega....
![]()
I sta njima fali?
Mozda........svoje JA.
LPhoklica:Ovo je pravi odgovor.Moon Child:neeee,oni skrecu paznju na svoje sljokice i cirkoncice,kao i naravno na tangice koje nekako uvek ispadajui naravno ne zaboravite da je sve to jaaaaaako skupo i markirano pre svega....
![]()
I sta njima fali?
Mozda........svoje JA.
Dovla:Biti fenci znaci isto sto i biti roker, panker.... Dakle fenseri se uglavnom ne odlikuju po tome koju muziku slusaju vec po nacinu oblacenja.
Uglavnom po meni su fenseri oni "normalni" znaci oni koji ne skrecu paznju na sebe da bi stavili do znanja da oni slusaju rok, pank itd.
Vidis ta rec ne postoji u Vujakliji (bas sam sad pogledao) jer je to ipak novopecena rec kod nas.Kad_LupimLupim:Ja mislim da neko ovde prvo treba da da definiciju fensera. Al' zaista da je da. Neku zvanicnu, po Vujakliji, ako ima... znaci da se kaze stvar taka i taka. Kad se oko toga dogovorite onda discusion moze da se continuira. Ne mislite na isti tip ljudi.
Zanimljiva teorija :?DJ_MaRe:Ma, ako mene pitate ( a pitate me)... Fenseri su evoluirali iz dizelasa... a svi pamtimo dizelase :?
Zaebani ti dizelasi majku li im...POP Mare:Zanimljiva teorija :?DJ_MaRe:Ma, ako mene pitate ( a pitate me)... Fenseri su evoluirali iz dizelasa... a svi pamtimo dizelase :?
![]()