Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
ja ne znam odakle ti ta idejaTinar:Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...

nisi bas skontala sta hocu da kazem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam odakle ti ta idejaTinar:Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...
To upravo i govorim. Mislim, ja sam ja i ne oblachim se nekako da bih to dokazala. Po meni, to nema nikakv znachaja. Jedino me nerviraju devojke koje su po modi metalke i pankerke, a toga je sve vishe...Moon Child:ja ne znam odakle ti ta idejaTinar:Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...pa najgluplje je kad se etitketiras!
nisi bas skontala sta hocu da kazem...
jbg, rasumus i avril(tj MTV) cine svoje...Tinar:To upravo i govorim. Mislim, ja sam ja i ne oblachim se nekako da bih to dokazala. Po meni, to nema nikakv znachaja. Jedino me nerviraju devojke koje su po modi metalke i pankerke, a toga je sve vishe...Moon Child:ja ne znam odakle ti ta idejaTinar:Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...pa najgluplje je kad se etitketiras!
nisi bas skontala sta hocu da kazem...![]()
Tachno tako...Moon Child:jbg, rasumus i avril(tj MTV) cine svoje...Tinar:To upravo i govorim. Mislim, ja sam ja i ne oblachim se nekako da bih to dokazala. Po meni, to nema nikakv znachaja. Jedino me nerviraju devojke koje su po modi metalke i pankerke, a toga je sve vishe...Moon Child:ja ne znam odakle ti ta idejaTinar:Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...pa najgluplje je kad se etitketiras!
nisi bas skontala sta hocu da kazem...![]()
*Lenja_Pita*:Evo da se svi malo smejemo:
Ja sam bila ubedjena od svoje 12. godine da su fenseri one devojke (posto nemam pojma kako bi izgledala muska polovina koja bi nosila odecu iz sledeceg opisa-verovatno su to skejteri ali sumnjam) koje nose dugacke, siroke, lanene pantalone, preko toga leprsavu sarenu maramu, na glavi maramu, oko vrata dugu maramu, gomilu narandzastih, zelenih, plavih i zutih perli oko vrata, skejterske patike sa sarenim pertlama i torbe sa dugackim kaisevima sa gomilama bedzeva.
Tako sam se jednom izblamirala i stavila sebi u nick na chatu ''Mala_Fenserka''. Nisam imala pojma, a ne znam ni sad najbolje, sta slusaju ti 'fenseri' iz mog opisa!
Help, plz...![]()
Nemoj da se ljutiš, mi jedni druge "prosvećujemo"*Lenja_Pita*:Vi ste u pravu, imam pogrešna shvatanja...
Hvala na prosvetljenju.