Ko su oni???

• Začetnik teme Začetnik teme Qurios Boy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da se svi malo smejemo:
Ja sam bila ubedjena od svoje 12. godine da su fenseri one devojke (posto nemam pojma kako bi izgledala muska polovina koja bi nosila odecu iz sledeceg opisa-verovatno su to skejteri ali sumnjam) koje nose dugacke, siroke, lanene pantalone, preko toga leprsavu sarenu maramu, na glavi maramu, oko vrata dugu maramu, gomilu narandzastih, zelenih, plavih i zutih perli oko vrata, skejterske patike sa sarenim pertlama i torbe sa dugackim kaisevima sa gomilama bedzeva.
Tako sam se jednom izblamirala i stavila sebi u nick na chatu ''Mala_Fenserka''. Nisam imala pojma, a ne znam ni sad najbolje, sta slusaju ti 'fenseri' iz mog opisa!
Help, plz... :D

Moon Child:
Tinar:
Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...
ja ne znam odakle ti ta ideja :roll: pa najgluplje je kad se etitketiras!
nisi bas skontala sta hocu da kazem...
To upravo i govorim. Mislim, ja sam ja i ne oblachim se nekako da bih to dokazala. Po meni, to nema nikakv znachaja. Jedino me nerviraju devojke koje su po modi metalke i pankerke, a toga je sve vishe... :roll:

Tinar:
Moon Child:
Tinar:
Neko mozda za mene misli da nisam ja poshto nisam metalka, punkerka, hipi a ni fenserka. Ne znam...
To upravo i govorim. Mislim, ja sam ja i ne oblachim se nekako da bih to dokazala. Po meni, to nema nikakv znachaja. Jedino me nerviraju devojke koje su po modi metalke i pankerke, a toga je sve vishe... :roll:
jbg, rasumus i avril(tj MTV) cine svoje...

Moon Child:
Tinar:
Moon Child:
Tinar:
jbg, rasumus i avril(tj MTV) cine svoje...
Tachno tako... :roll:

*Lenja_Pita*:
Evo da se svi malo smejemo:
Ja sam bila ubedjena od svoje 12. godine da su fenseri one devojke (posto nemam pojma kako bi izgledala muska polovina koja bi nosila odecu iz sledeceg opisa-verovatno su to skejteri ali sumnjam) koje nose dugacke, siroke, lanene pantalone, preko toga leprsavu sarenu maramu, na glavi maramu, oko vrata dugu maramu, gomilu narandzastih, zelenih, plavih i zutih perli oko vrata, skejterske patike sa sarenim pertlama i torbe sa dugackim kaisevima sa gomilama bedzeva.
Tako sam se jednom izblamirala i stavila sebi u nick na chatu ''Mala_Fenserka''. Nisam imala pojma, a ne znam ni sad najbolje, sta slusaju ti 'fenseri' iz mog opisa!
Help, plz... :D

Koji je tvoj problem.Jel ti sve moras da etiketiras.Kako se zovu ti ljudi.....ljudi sa svojim stilom daaaaah.....

imaš ime, ali ono nije "obavezno"...
Nosiš šta hoćeš, ubaciš neki svojstveni detalj, čisto za neko raspoznavanje (npr. ako voliš rap, neki detaljčić na majici, ime nekog repera, omiljene pesme... ), ali da se ni tu ne preteruje, da ne budeš ograđen tj. ograničen samo na jedno (postoje pravila naravno, ali ih se ne treba slepo pridržavati) :)

Back