Аман јел конташ ти да сам ја споменуо будућност, не садашњост, ба.

Како технологија напредује, роботи у будућности би могли све сами да раде, сами да се множе, стварају, засадиш шипку и никне робот, као што ти кажеш. И замисли нема људи или оду на Марс рецимо, а роботи на Земљи и они тако расправљају ко их је створио, кажу створили се сами, један каже: Будало једна, засадиш шипку и никне робот, све су то ''природни'' процеси, јер видиш, какав је ту човек потребан, он не постоји. И сличне ствари. Сад ја морам теби да к-ењам неке овде роботе и процесе да би ти фигуративно показао сличну ствар код људи.
За све те процесе, било вештачки или природни потребан је неко ко ће све то створити. Човече, мисли главом! Како можеш да кажеш да нико није створио овај свет. Ти верујеш у Биг Бенг, еволуцију и сличне глупости за којих нема потпуних доказа. Кад ми потпуно докажу еволуцију и Биг Бенг, онда ћу веровати, а дотле ми слободно к-ењајте о некаквим биохемијским процесима, супама протеина, ензима, ДНК-а које су ето саме од себе, случајно настале.
Него, бре ти мени не одговори на горња питања, јер морам да ти сто пута понављам! Шта је са Софкином децом и откуд зло у свету?