Ko su najbolje majke u horoskopu?

Je l' vi ovde svi navodite svoj znak i znak vasih majki? :lol:

Vodolije, kako koja, nisu nesto... Device su dobre samo kasnije, kad deca malo porastu, pa im dodju kao najbolje drugarice i njihovi nestasluci pocnu da ih zabavljaju. Dok su mala, previse su histericne i dosadjuju sa disciplinom. Skorpije nikako! Zenske su bolje od muskih to stoji, ali i jedni i drugi su preterano strogi.

Moje dve prijateljice (od 2005) imaju Sunce i ASC u Raku: jedna je razvedena, stara 42 godine i dvoje dece zivi kod oca; druga je stara 32 godine, nema dece, ocigledno da ih nece ni imati. Vise voli zivotinje.
Sto je jos "gore": obe imaju Mesec u Biku.

Kao sto svi kazu, Rak i Bik su kao najbolji za porodicu: to nije istina.

Зависи од упоредног хороскопа родитеља и детета.
Моја мајка има дивне поставке за ''бити мајка'', па нас две никад нисмо баш биле на ''ти''.
Једноставно, увек сам имала утисак да ме гуши.
А Месец јој је у Рибицама, Венера влада 5. кућом...много је битнији мој доживљај ње, него сам њен хороскоп.

rmama mi je rak - duša od čoveka,porodica joj je centar sveta,vrlo jaka osoba,izdržljiva,nikad se ne predaje - kakve god probleme joj život nametne uvek se bori do kraja da prevazidje probleme,ne posustaje,odustaje...voli se maziti ko da je stara 5 godina,uvek nadje nekom neku manu,ima energije za petero,pričljiva itd.:D Po meni najbolji znak:ok:

rmama mi je rak - duša od čoveka,porodica joj je centar sveta,vrlo jaka osoba,izdržljiva,nikad se ne predaje - kakve god probleme joj život nametne uvek se bori do kraja da prevazidje probleme,ne posustaje,odustaje...voli se maziti ko da je stara 5 godina,uvek nadje nekom neku manu,ima energije za petero,pričljiva itd.:D Po meni najbolji znak:ok:

Racice su dobre samo za porodicu. :neutral: Umeju biti strasno zle i negativne (znam iz iskustva).

primijetiti ćete recimo da žene sa mjesecom u škorpionu i to samo one kojima je mjesec blizu točke pada - dakle oko 3 sco ili ne vole djecu ili ih ni ne nemaju. ako je još venera u djevici više se nema što pričati....

snaga venere i mjeseca će pokazati ljubav prema djeci i mogućnost imanja iste.

recimo posljednji stupnjevi vodenjaka jako vole djecu, i ako ostatak horoskopa potvrđuje lako je moguće da će ih imati.

Back