BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
Zanima me koje su najbolje majke u horoskopu?Koje su najprivrzenije deci,nisu agresivne(ne tuku decu) i vole kucnu atmosferu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa mislim da su to zene rakovi![]()
Da, to bi vjerovatno bila druga strana medalje![]()
Meni je njegovo pitanje: "Zanima me koje su najbolje majke u horoskopu?Koje su najprivrzenije deci,nisu agresivne(ne tuku decu) i vole kucnu atmosferu?" bilo cista asocijacija na zenu rak...
Postoji samo jedna zena, sa kojom sam fascinirana na koji nachin se odnosi sa svojom decom...a bogami i kako uspeva da uklopi svoj poslovni zivot (duplo radno vreme), kuvanje ruchka uveche, i fantastichnu brigu o deci...Ona je jarac u horoskopu.
Shto se tiche mushkaraca, nisam naishla ni na jednoh koga bih izdvojila kao boljeg od mog ujaka,pa ondaq ostaje shkorpija na prvom mestu. I na drugom, mushkarac rak...kao otac...
E sad sve zavisi od planeta dece... Ja kao Vaga i majka Jarac smo oduvek imale hladan i "dalek" odnos sa otezanom komunikacijom i mojim neprihvatanjem njenog strogog autoiteta, ali jako cvrst i kvalitetan odnos. Mozda zvuci konfuzno i kontradiktorno, ali moja poenta je pozrtvovanost jedne majke Jarca 
Tačno tako, nije dovoljno da komentarišemo samo na osnovu toga šta je neko "u horoskopu" tj gde je Sunce.teško je ovako napamet pričati sunce u znak ne znači dovoljno za takve procjene.
Postoji samo jedna zena, sa kojom sam fascinirana na koji nachin se odnosi sa svojom decom...a bogami i kako uspeva da uklopi svoj poslovni zivot (duplo radno vreme), kuvanje ruchka uveche, i fantastichnu brigu o deci...Ona je jarac u horoskopu.
Shto se tiche mushkaraca, nisam naishla ni na jednoh koga bih izdvojila kao boljeg od mog ujaka,pa ondaq ostaje shkorpija na prvom mestu. I na drugom, mushkarac rak...kao otac...
Bik u horoskopu sa stelijumom u Biku u II kuci , podzak Ribe sa Mesecm negde oko podznaka ( nemam bas najtacnije njegovo vreme rodjenja ).

leleeeeeeeeee
vidim
nego kazem, nije mi najjasnije... kako su njih tri to videle a nije tako... doduse, mozda se stvari promene![]()
pa ja bih rekla da ce mozda biti pre da si mladolika majka i komunikativna, intelektualna, radoznala i cak sa potrebom "samousavrsavanja"..