Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.667
Videće se posle ko su.
После чега?
Како ће се видети?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videće se posle ko su.
Videće se posle ko su.
Meni neće ništa pasti.Mislis kad ti padne Vucic, pa kad dodju ove mlade snage?
Ne znamo kako ce biti, ali ono sto znamo da sada ne valja i da treba da se menja.
Meni neće ništa pasti.
Da li znas koliko je ljudi stradalo prilikom povlacenja preko Albanije?Милица Пујић и Данко Грахоњић су највећи душмани васколиког народа српског у отаџбини и расејању.
Њихове надстрешнице побиле су више Срба него повлачење кроз Албанију.
Последњи је час да се ујединимо и заједничким снагама супротставимо тој двоглавој немани!
Nisi u pravu. Pusti emocije. Ovde se cela politika samo vodi emocijama i njihovom zloupotrebom. Važna su dela, a ne reči. Oni koji su rođeni u Srbiji a katolici su recimo, nemaju drugu zemlju. Neki od njih nisu ni Hrvati ni Mađari. Šta ćeš recimo reći za Ivu andrića koji iako Hrvat po rođenju sam se opredelio da je srpski pisac, živeo u Bgd i umro.. Pišeš o stvarima koje ipak ne znaš. Emotivna komponenta te ne čini patriotom i o tome se radi. Da li su patriote svi ti Srbi-emotivci koji će da plaču da Tamo daleko ali onda nabacaju na nadstrešnicu sasvim neodgovorno tovar da padne i ubije građane? Zato što se gledaju emocije zato tako i ide.Ne bih to nazvao patriotizmom, jer ne moraš imati tu emotivnu komponentu koja karakteriše patriotizam da bi ispunio sve te parametre koje si navela, a koji su zapravo potpuno normalni.
Nisu stranački.Eto, mala digresija
Svi protesti ovog tipa su politički, i ne treba bježati od te riječi.
Ako je cilj protesta da se društvo iz fundametna promijeni, možeš ih nazvati i revolucionarnim, ne vidim šta bi tu bio problem.
Nama može da opadne samo broj intervencija.Прича се по ЉиС-у да са годинама почиње да пада.
Meni neće ništa pasti.
Pa mijenjaš moju poentu, nisam rekao da emocija čini patriotu, već sve ono što si pobrojala plus emocija.Nisi u pravu. Pusti emocije. Ovde se cela politika samo vodi emocijama i njihovom zloupotrebom. Važna su dela, a ne reči. Oni koji su rođeni u Srbiji a katolici su recimo, nemaju drugu zemlju. Neki od njih nisu ni Hrvati ni Mađari. Šta ćeš recimo reći za Ivu andrića koji iako Hrvat po rođenju sam se opredelio da je srpski pisac, živeo u Bgd i umro.. Pišeš o stvarima koje ipak ne znaš. Emotivna komponenta te ne čini patriotom i o tome se radi. Da li su patriote svi ti Srbi-emotivci koji će da plaču da Tamo daleko ali onda nabacaju na nadstrešnicu sasvim neodgovorno tovar da padne i ubije građane? Zato što se gledaju emocije zato tako i ide.
Nisu stranački.
A o Nemačkoj što pišeš,l ako si rođen ovde naravno da ti je strano. Ali ljudi sa ovog prostora vekovima žive ovde, posebno katolici u Vojvodini. Nemaju drugu državu.
Ne.Ali bices tuzan, priznaj
Ne.Neces pustiti nijednu musku suzu onu najtezu kad padne av??
Uopšte ne mora da bude kontrabot, problem je što kao aktivistkinja sa već kompomitovanim stavovima izrazito krajnje orijentacije dozvoljava sebi da prisvaja proteste i time ih ruši autonomnost, nezavisnost, jedinstvo.Увек треба бити опрезан...поготово што се тиче ових студентских протеста...разни муљатори хоће ту да се убаце, да умање ефекте, да униште протесте...први који ми пада на памет да би то желео је Вучић...
Nema u tome nikakve tajne.Sabahudin Dinko Gruhonjić i Mila Pujić vođe su pokreta Blokada Srbije.Spiritus movensi pokreta protiv diktature,strahovlade,autokratije,udbe i medijskog mraka.СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Ti padas u depresiju posto av nece pasti hahaNeces pustiti nijednu musku suzu onu najtezu kad padne av??
Prva pobuna bez vođa u svetskoj istoriji!!!
To samo drugosrbijanci mogu!!!![]()
Ne.
Mi ne zavisimo od politike.
Mislim da potiče iz etnički mešovitog braka i da se njena majka devojački prezivala Vajs.Nije važno.Kandićeva je jedan od istaknutijih ljubitelja nesrpskih nacionalizama i profi borac protiv srpskog nacionalizma.Pa dobro Nataša Kandić je iz Kragujevca i koliko znam je srpkinja?
Ne.Sve zavisi od politike
Cene, bezbednost, standard itd.
Ti padas u depresiju posto av nece pasti haha
I stvarno ocaj u vas zavlada kad prodju protesti
zbog ubedljivih poraza na izborima od 2012.Ne znam šta ti je tako čudno, u ljudima ključa nezadovoljstvo godinama
Doista je Jevrejka? Ajao, pa tek sad je obožavamDeluje srpski malo morgen ona propagira izrazito antisrpske stavove i Jevrejka je, ajde sto je Jevrejka to nije ni bitno toliko ali ovo prvo sto sam naveo je sustina.
Ti možda ne znaš, ali ti si takva sorta koja je uvek na strani većine… Vi takvi ste danas nacionalisti, a juče ste podržavali revoluciju u kojoj su streljani kapitalisti, burzoazija, monarhisti… Ti ne umeš da prepoznas na kojoj si strani, mora neko da ti objasni… Jesi li protivnik kapitalista, buržoazije, saradnika okupatora? Jesi… Dakle u tom vremenu bi bio uz Tita, ili si već bio uz njega ako si tad živeo ili ćeš uvek biti kad se pojavi neko sličan…O Bože! daj mu pameti!
Kakve ovo veze ima sa mojim postom, gde sam ja napisao da sam voleo Tita?