V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Kako znas da je der pe? Odbio te?СНС ботови ?
Грухоњић је п.едер и ради по налогу оних који га плаћају да пљује по српском народу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znas da je der pe? Odbio te?СНС ботови ?
Грухоњић је п.едер и ради по налогу оних који га плаћају да пљује по српском народу
ili nepergaća ako je ličaninA mogao je da ima časno srpsko prezime kao što je npr. Ocokoljić
Gaćeša, Guzina, itdili nepergaća ako je ličanin
Наташу Кандић?
Њу је Вучић поставио за Амбасадора Србије у Загребу.
![]()
А Вучић са Куртијем има више слика него са Тамаром.
![]()
Ali to je recept i druge strane, Vučić je izbosne.
Pa dokazano je da je par miliona Srba ili potpuno indoktrinirano, ili preplaseno od bande koja diktatorski vlada nad njima, tako da, jbga.Još samo da ubediš 6 miliona Srba u tu glupost i smenićete Vučića.
Sitnooooo!![]()
Pa valjda je Dejvid? Ili Davide? Ili ili, pusti ljude da se zovu kako hoce, pa makar i Dinko (meni zvuci kao Pinokio)čuj davud, tipa kume jel si ozbiljan da ćeš tako da ga zoveš
pa šta normalno ime
ali valjda je davId
ne ne davood ko u pakistanu
Dokle ćeš da pišeš budalaštine?
Наташу Кандић?
Њу је Вучић поставио за Амбасадора Србије у Загребу.
![]()
А Вучић са Куртијем има више слика него са Тамаром.
![]()
pa nemoš me jebat ovako brate šta misliš da sam ja davud delimeđac?Pa valjda je Dejvid? Ili Davide? Ili ili, pusti ljude da se zovu kako hoce, pa makar i Dinko (meni zvuci kao Pinokio)
Delimedjac ti li si?pa nemoš me jebat ovako brate šta misliš da sam ja davud delimeđac?
Oвај у средини делује како ванбрачни син Ивана Ивановића и Жике ШареницеPogledajte prilog 1669148
nezaboravljena klasika
Nas predsednik zna kako narod diše… Nije on neko ko je nametnuo narodu da bude osetljiv na odredjena imena i prezimena, na pomen špijuna, tajkuna… On samo servira ono sto narod želi da čuje… I ja sam nekada mislio da nam Pink nešto nameće, a onda sam shvatio da ljudi sami kreiraju taj program po svojoj meri…
Bez obzira sto je Gruhonjic, profesor koji podržava proteste, posao vlasti je da ga stalno etiketira kao vodju protesta. Kao i tu Milu… Kao sto im je posao da uvek prozivaju Djilasa, kao vodju opozicije, Solaka, nevladine organizacije i onog nesrećnog Sorosa…Uvek je korisno i reci da je neko živeo u inostranstvu pa došao ovde ako je potrebno, ako ima korene u Hrvatskoj, u Sandzaku(Raškoj), pa i u Vojvodini ako je u pitanju neki mešani brak… Može se i reci da je iz kruga dvojke, to je takođe omrazena stvarnu narodu…Ako prezime nije na ic, to je posebna poslastica… Ako se neko školovao u inostranstvu može takođe lepo da se iskoristi…Da ne pričamo ako smatra Srebrenicu zlocinom i komandante koji su naredjivali streljanja zlocincima…Ako ne podržava Putina…
To što pominju imena i prezimena, poput nikom važnog Gruhonjića i hrvatskih studenata, je javna lista za odstrel, nacistička praksa. Vožd i njegova propagandna mašinerija su se oteli kontroli.СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
zar bih ja delio međe brate? toliko trupla na svojoj duši da imam?Delimedjac ti li si?
Molim te reci da se zezas.Dosta nas je drug Tito lagao tom pričom o bratstvu i jedinstvu
naših naroda i narodnosti. Mi, Srbi, smo jedini koji su u to verovali
a prvom prilikom smo dobili nož u leđa od drage nam 'braće'.
Srbin sada postaje oprezan, zašto bi verovao da nam podržavaoci
studentskog protesta Hrvati, Albanci...žele dobro?
Ne bih to nazvao patriotizmom, jer ne moraš imati tu emotivnu komponentu koja karakteriše patriotizam da bi ispunio sve te parametre koje si navela, a koji su zapravo potpuno normalni.Nije tema, ali da, to što u BiH svi broje zrnca i što je to hit poslednjih decenija, ne znači i da je dobro za ljude u Srbiji. Naprotiv. to je kako bih rekla "seljana", to je primitivno. Patriota si ako uplaćuješ porez, poštuješ zakone, poštuješ zemlju u kojoj živiš, uklapaš se kulturološki, ne praviš probleme, živiš normalno. I to je jedino bitno. Ostalo je stvarno dno dna.
Svi protesti ovog tipa su politički, i ne treba bježati od te riječi.Posebno što ovi studentski protesti nisu uopšte obojeni politički, već imaju za cilj da se ustanovi odgovornost i da je dosta više korupcije na svim nivoima i zapošljavanja nestručnih kadrova koji mogu biti Srbi na kub, ali ako to dovodi u opasnost građane zemlje onda su ološ.
.. мсилиш да нам Србин аацо РАДИ добро ?
Jugoslavija je postojala i pre Tita. Nisi ti voleo Tita zbog bratstva i jedinstva, već zato sto vam je dao odrešene ruke da streljate kapitaliste, buržoaziju i monarhiste tj. sve one koji su imali pare i kapital i koje ste u vremenu pre Tita mrzeli više od svega…Dosta nas je drug Tito lagao tom pričom o bratstvu i jedinstvu
naših naroda i narodnosti. Mi, Srbi, smo jedini koji su u to verovali
a prvom prilikom smo dobili nož u leđa od drage nam 'braće'.
Evo da živim u Njemačkoj, sigurno bih, baš kao i ovdje, uplaćivao porez, poštovao zemlju i zakone, ali nikada ne bih sebe smatrao njemačkim patriotom.
Voliš ljuto, pare bi samo dobrovoljno da daješ, Srbin si brate, neka dođe taj koji smije da tvrdi suprotno!Ja bih se trudio da izbegnem sve moguce poreze koje mogu i da zivim na Menhetnu.
A posle neka kazu da nisam Srbin.
Molim te reci da se zezas.
Pa Srbi ne veruju ni bratstvu i jedinstvu u svojoj porodici, a kamoli da su verovali u neko bratsvo sa Hrvatima iz Hrvatske npr.
SFRJ Srbi su REDOVNO prebijali Srbe koji dolaze iz drugih srpskih gradova u njihov grad da im muvaju lokalane ribe.
Seljaci SRBI nisu smeli da izadju u srpspke gradove na Korzo u SFRJ Srbiji, od straha da ce ih gradjani Srbi prebiti kao zeceve.
SFRJ Srbija je bila prepuna cak i diskriminacije Srbi na Srbe, a kamoli pa da ne sirimo pricu nadalje.
U SFRJ su po gradovima postojale bande, ne razbojničke, po kvartovima i ulicama, i bili ulični obračuni. Bez ubijanja ko danas. Odmeravanje snage, boks. Bez nacionalizma. Tukli se lokalci. Blažena vremena.Molim te reci da se zezas.
Pa Srbi ne veruju ni bratstvu i jedinstvu u svojoj porodici, a kamoli da su verovali u neko bratsvo sa Hrvatima iz Hrvatske npr.
SFRJ Srbi su REDOVNO prebijali Srbe koji dolaze iz drugih srpskih gradova u njihov grad da im muvaju lokalane ribe.
Seljaci SRBI nisu smeli da izadju u srpspke gradove na Korzo u SFRJ Srbiji, od straha da ce ih gradjani Srbi prebiti kao zeceve.
SFRJ Srbija je bila prepuna cak i diskriminacije Srbi na Srbe, a kamoli pa da ne sirimo pricu nadalje.
Jugoslavija je postojala i pre Tita. Nisi ti voleo Tita zbog bratstva i jedinstva, već zato sto vam je dao odrešene ruke da streljate kapitaliste, buržoaziju i monarhiste tj. sve one koji su imali pare i kapital i koje ste u vremenu pre Tita mrzeli više od svega…