Ко су Мила Пајић и Динко Грухоњић?

A Natašu Kandić i Kurtija.. si zaboravio? ILi se praviš nevješt.. mislš da smo svi priglupi?
I naravno ne znaš ko su. z:mrgreen: Al zato znaš izostaviti one još gore od njih istomišljenike dokazane srpske neprijatelje.
D,sistija si naravno zaboravio, našeg (R. Srpske) velikog "priajtelja"?? ..a on te redovno lajkuje.
Natasa Kandic i Kurti rade u korist gradjana Srbije.

Ovi tvoji reketiraju, ucenjuju i terorisu gradjane Srbije.

Bas teska dilema ko je veci patriota, stvarno.

Pa Mađar je oburdao F117, a kraljeubica Vlado Georgiev napušio kurcem 99% Tvitera i na najmanju naznaku antisrpskih stavova.

Mnogi katolici, posebno šokci, bunjevci se dosta i osećaju polusrbima da kažem. Ovakvom kampanjom sa prezimenima gde se gledaju krvna zrnca, samo se loše radi interesima zemlje . Ali vde se već decenijama na tome radi da se gleda ko je ko, mislim rođenjem. I onda se to spočitava kao da je neko to mogao da bira.

KO JE MILA PAJIĆ? Projekat opozicije, Dinkova

ZAMISLITE HRVATSKU MILU PAJIĆ: Koja iz Beograda vređa

Jedan og glavnih, ako ne i glavni kolovođa takozvanih studentskih protesta, kojima dosovska opozicija, pojedine strane obaveštajne službe i njihove agenture, pokušavaju da izvedu državni prevrat u Srbiji, po uzoru na 5. oktobar 2000. godine ili ukrajinski Majdan, je izvesna Mila Pajić, valjda student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Devojka koja se više puta dokazala antisrpskim stavovima.

Pre tri godine, dok je srpski narod obeležavao godišnjicu stradanja Srba iz Hrvatske i Republike Srpske Krajine u zločinačkoj akciji Oluja, u kojoj je ubijeno 2.000, a u beli svet proterano 200.000 Srba, 6. avgusta 2021. godine, Pajićeva je na društvene mreže postavila svoju fotografiju iz Zagreba, na kojoj nonšalantno puši, uz komentar: „Ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju“.

Nema sumnje na koju oluju misli. Poruka jasna da jasnija ne može biti. Provokacija na kojoj bi joj zavideo i glavni ustaški ideolog Mile Budak.
Pajićeva je poznata i po tome što podržava laž da su Srbi u Srebrenici počinili genocid. I zalaže se da se u Srbiji usvoji rezolucija kojom bi izmišljeni genocid bio priznat i osuđen. Uz objašnjenje da nam je „rezolucija o Srebrenici neophodna kako bismo se konačno suočili sa prošlošću“. Pri čemu ne misli ni na nedavnu prošlost u kojoj su muslimani iz Srebrenice i Podrinja ubili više od 3.000 Srba, ni na stotine hiljada Srba ubijenih u Jasenovcu ili milion i po Srba ubijenih u Prvom svjetskom ratu, već isključivo na tragične događaje iz prošlosti za koje su, po njenom i mišljenju ostalih iz te ergele, Srbi glavni krivac. A Srbi su krivi i zbog toga što su klati u Jasenovcu i drugim logorima, i zbog toga što su izbila dva svetska rata, i zbog toga što se knez Lazar na Kosovu suprostavio turskoj vojsci i zbog toga što su digli Prvi srpski ustanak, i zbog toga što je Tuđman 1991. godine počeo rat u Hrvatskoj i iz nje proterao više od pola miliona Srba.

A Natašu Kandić i Kurtija.. si zaboravio? ILi se praviš nevješt.. mislš da smo svi priglupi?
I naravno ne znaš ko su. z:mrgreen: Al zato znaš izostaviti one još gore od njih istomišljenike dokazane srpske neprijatelje.
D,sistija si naravno zaboravio, našeg (R. Srpske) velikog "priajtelja"?? ..a on te redovno lajkuje.

Наташу Кандић?

Њу је Вучић поставио за Амбасадора Србије у Загребу.

ceas_03-scaled-e1736335643648-1000x560.jpg

А Вучић са Куртијем има више слика него са Тамаром.

2022050501058_540f642cd856f699f96e9c701c6b4804d8fcedeaa8d6fc87c155120f982f7ad6.jpg

Mnogi katolici, posebno šokci, bunjevci se dosta i osećaju polusrbima da kažem. Ovakvom kampanjom sa prezimenima gde se gledaju krvna zrnca, samo se loše radi interesima zemlje . Ali vde se već decenijama na tome radi da se gleda ko je ko, mislim rođenjem. I onda se to spočitava kao da je neko to mogao da bira.
Ali to je recept i druge strane, Vučić je izbosne.

Занима ме
1. Како изгледа Драган Шолак
2. За коју НВО раде Мила Пајић и Динко Грухоњић и Др Небојша Крстић
3. Да ли их финансирају Американци?
4. Шта подразумевамо под "Американци"?
5. Кога од њих и које НВО финансирају Шиптарски кланови?
6. Да ли финансирају Ацу Шиптара?
7. Да ли је Невена добра чипка?

Ето...ако си познавалац ствари, упути нас мало у материју.
Solakovu sliku imas na zidu. Drzis je kao ikonu i molis joj se svako jutro.

A iza ovih stoji Antifa. Preko nje ide kompletno finansiranje ostalih NVO podorganizacija. Antifa znas sta je? Ne moram da ti objasnjavam?

Bruno Krasniki i njegov rodjeni brat Saimir Krasniki jesni od najvecih donatora Klintonove fondacije i najveci donatori Antife jos od osnivanja su takodnje i veliki siptarski lobisti u americi. Preko ovih organizacija ide finansiranje nazovi studenata i njihovih troskova. Za bracu Krasniki naravno znas ko su? Zivis u realnosti, nisi u nekoj dugometraznoj igrici gde provodis vecindeo svog zivota? Blenes u ekran?
Nevena je lose isterovirana seljanka

Bruno Krasniki i njegov rodjeni brat Saimir Krasniki jesni od najvecih donatora Klintonove fondacije i najveci donatori Antife
Јесу ли већи донатори од Вучића?

Вучић је Клинтон фондацији дао 2 милиона наших пара,

а колико су ти Бруно и Марс Краснићи дали Клинтон фондацији?

Zato što u svakom priručniku za diktatore piše da se pobuna rešava tako što se silovito udari na vođe. A ako nema vođa, onda se izmisle. Ponavljaš u nedogled, otvori se javni prostor da ti likovi moraju da se brane, i eto, postali su vođe ;)

Prva pobuna bez vođa u svetskoj istoriji!!!
To samo drugosrbijanci mogu!!! :roll:

Ne znam ko su, ali kada ova bagra i banda krena sa narativima da ih pljuje, pretpostavljam da su dobri ljudi.

Ta banda, ubice, reketasi, dileri i bagra je odlican lakmus papir. Sve sto oni trtljaju, e znaci da je suprotno od toga.

Odlican su putokaz za zivot i politicke vrednosti.

Kada oni kazu crveno, znaci crno je.

Bukvalno su vam najbolji moguci life hack koga mozete da pronadjete u univerzumu.

Odlični su za margine društva. Tamo će i ostati.
Činjenica da ih se i studenti odriču govori sve o njima.

Pa ne tvoje. Nema veze sa tvojim. Baš i pišem kako je prezime totalno nevažno.

Totalno je nevažno za srpsku stvar ko je ko nacionalno. Po Vojvodini ima katolika koji su bili kao vojnici i na Kosovu i u _Hrvatskoj, znam lično neke od njih, kao što znam jednog Hrvata iz Varaždina koji sa porodicom živi u Beogradu i bio je u JNA protiv hrvatske vojske. Totalno ti je nebitno da gledaš prezimena, već ko se za šta zalaže i šta radi, o tome sam pisala.
Kad već pričaš o vojsci na Kosovu, meni su oficiri bili Josip Klem, Dražen Žohar, Nikola Medved, Nihad Džidić i to su ljudi koji su dočekali i NATO bombe 1999. god.

СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.

Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.

Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.

Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.

А нико не зна како Шолак изгледа.

Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.

Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).

Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Nas predsednik zna kako narod diše… Nije on neko ko je nametnuo narodu da bude osetljiv na odredjena imena i prezimena, na pomen špijuna, tajkuna… On samo servira ono sto narod želi da čuje… I ja sam nekada mislio da nam Pink nešto nameće, a onda sam shvatio da ljudi sami kreiraju taj program po svojoj meri…
Bez obzira sto je Gruhonjic, profesor koji podržava proteste, posao vlasti je da ga stalno etiketira kao vodju protesta. Kao i tu Milu… Kao sto im je posao da uvek prozivaju Djilasa, kao vodju opozicije, Solaka, nevladine organizacije i onog nesrećnog Sorosa…Uvek je korisno i reci da je neko živeo u inostranstvu pa došao ovde ako je potrebno, ako ima korene u Hrvatskoj, u Sandzaku(Raškoj), pa i u Vojvodini ako je u pitanju neki mešani brak… Može se i reci da je iz kruga dvojke, to je takođe omrazena stvarnu narodu…Ako prezime nije na ic, to je posebna poslastica… Ako se neko školovao u inostranstvu može takođe lepo da se iskoristi…Da ne pričamo ako smatra Srebrenicu zlocinom i komandante koji su naredjivali streljanja zlocincima…Ako ne podržava Putina…

Kad već pričaš o vojsci na Kosovu, meni su oficiri bili Josip Klem, Dražen Žohar, Nikola Medved, Nihad Džidić i to su ljudi koji su dočekali i NATO bombe 1999. god.

Дакле, нема потребе да се бојимо да ће људи са нетипичним именима и презименима, попут Давуда Делимеђца да нам учине нешто нажао ако су они део друштва у коме живимо?

Дакле, нема потребе да се бојимо да ће људи са нетипичним именима и презименима, попут Давуда Делимеђца да нам учине нешто нажао ако су они део друштва у коме живимо?
ja umirem od smeha već 10 dana od imena davud delimeđac, sprdamo se ja i drugovi pa čak i ćale jer je očito da mu je predak neki delio međe što je dovelo do krvavih pirova širom srbije

Jedan od najvećih ljudi koji je je zadužio Srbiju bio je čuveni Josif Pančić, Hrvat po rođenju.

Back