DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.003
Eno i onaj siroti dulesrbenda ubi se covek botujuci za njih i na kraju ga banovase ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KandicPa dobro Nataša Kandić je iz Kragujevca i koliko znam je srpkinja?
otvori mi očiKandic![]()
Е не брини примиће теНисам још бот , али можда и постанем , ако се одлуче да ме приме у СНС имаће врхунски садржај и не би ме било срамота да будем бот јер мкноги су овде ботови , типа ти а нападају друге дас у ботови .
Vucic, ne vjerujem.Увек треба бити опрезан...поготово што се тиче ових студентских протеста...разни муљатори хоће ту да се убаце, да умање ефекте, да униште протесте...први који ми пада на памет да би то желео је Вучић...
Cekamo kapetanamarka da nam objasni to, on je najveci strucnjak na Krsti za te teme o nesrbima.Da bi bio antisrbin moraš li biti nesrbin ili ?
A, pa on ima dugu istoriju... Bio je 90tih na protestima, oduvek je bio strani plaćenik !Sta ti je Srbija, cim neki pop u Crkvi nije Udbas, odmah je izdajnik i strani placenik![]()
Koje smo mi dno dna od drustva![]()
Nema krle mantiju ne moze da bude sveti otac.Dodeljena ova funkiciha grigiriju.
Mislis da bi se ljutio.
Ne mora, ali njihovo poreklo mi je uvek sumnjivo i njihova prezimena.Da bi bio antisrbin moraš li biti nesrbin ili ?
Ja znam ko je Solak i kako izgleda. Znam i ove kreature. Sta te specificno intetesuje o njima? Za koju NVO rade? Koju finansiraju Amerikanci? Koju finansiraju Hrvati? Koju finansiraju pojedini siptarski klanovi? Jel te zanima kada je zadji put duvala Pujicka kod kod drugarice Nevene na gajbi? Od kada ima napade sizofrenije? Zasto je pokusala da se ubije? Jel te to sve zanima? Sta te zanima? Ko su ti ljudi?СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Да ли би ботовала за Јелену Милић и њену визију српства?Гледам на јеној станици аутобуској у малом углу стоји она уклета налепница Готов је , али то је толико мало и сиромашно , да се питам шта се десило са оноликим новцем биших отпораша , да ли су све спискали па би опет да им кане и да руше државу .
Ne mora, ali njihovo poreklo mi je uvek sumnjivo i njihova prezimena.
U dzepovima dilera. Ona saka je zastitni znak zapadnih pedofila. To je otisak ruke nevinog deteta dok je bezalo od onih pedofila, Bajdena i slicnih na onom ostrvu.... sada nas isti ti degenerici maltretiraju u svakodnevnom zivotu.Гледам на јеној станици аутобуској у малом углу стоји она уклета налепница Готов је , али то је толико мало и сиромашно , да се питам шта се десило са оноликим новцем биших отпораша , да ли су све спискали па би опет да им кане и да руше државу .
Ja znam ko je Solak i kako izgleda. Znam i ove kreature. Sta te specificno intetesuje o njima? Za koju NVO rade? Koju finansiraju Amerikanci? Koju finansiraju Hrvati? Koju finansiraju pojedini siptarski klanovi? Jel te zanima kada je zadji put duvala Pujicka kod kod drugarice Nevene na gajbi? Od kada ima napade sizofrenije? Zasto je pokusala da se ubije? Jel te to sve zanima? Sta te zanima? Ko su ti ljudi?
Pеder si ti, sendvičarko.СНС ботови ?
Грухоњић је п.едер и ради по налогу оних који га плаћају да пљује по српском народу
Iz koje Uprave su te informacije, Seste ili Trece?Ja znam ko je Solak i kako izgleda. Znam i ove kreature. Sta te specificno intetesuje o njima? Za koju NVO rade? Koju finansiraju Amerikanci? Koju finansiraju Hrvati? Koju finansiraju pojedini siptarski klanovi? Jel te zanima kada je zadji put duvala Pujicka kod kod drugarice Nevene na gajbi? Od kada ima napade sizofrenije? Zasto je pokusala da se ubije? Jel te to sve zanima? Sta te zanima? Ko su ti ljudi?
U dzepovima dilera. Ona saka je zastitni znak zapadnih pedofila. To je otisak ruke nevinog deteta dok je bezalo od onih pedofila, Bajdena i slicnih na onom ostrvu.... sada nas isti ti degenerici maltretiraju u svakodnevnom zivotu.
Privatne. Igrom okolnosti.Iz koje Uprave su te informacije, Seste ili Trece?
Sto sam ja kandidat moje prezime je cisto srpsko.Znači i ti si kandidat za sumnjiva lica?![]()
daj neku izjavu, citat, snimak gde on pljuje po srspkom narodu.СНС ботови ?
Грухоњић је п.едер и ради по налогу оних који га плаћају да пљује по српском народу
Njihovi stavovi su nesrpski, to je bio moj prvi post na ovu temu kad sam rekao da nisu srbi a i nisu ni ovako.Sto sam ja kandidat moje prezime je cisto srpsko.