KO SU DEVICE?

Izvini,postavila sam "ne konkretno" pitanje!
Ovako: Imam praznu 3. i 10. kucu,neko mi je rekao da ''imam slabe sanse za karijeru,falkutet.."
U 9. kuci mi je merkur.
Jao bas sam konfuzna,postavljam ti pitanja i na; najpametniji znakovi,,,sorry...

Сигурно не зато што су ти празне те две куће. Погледај у ком знаку ти је трећа, а у ком десета кућа, па пронађи где је владар тих знакова отишао и какве аспекте прави. ;)

Сигурно не зато што су ти празне те две куће. Погледај у ком знаку ти је трећа, а у ком десета кућа, па пронађи где је владар тих знакова отишао и какве аспекте прави. ;)

Na to bih ti rado odgovorila,medjutim,saznadoh da nisu sigurni kada sam tacno rodjena...
No,uzecu ono vreme za koje sam smatrala da je tacno.
10.-vaga,u jarcu je planetica;3.-ribe,u skorpiji!
tenks.

Nemogu da VAM opišem kako su DEVICE komplikovane..
Ja koj sam prokljuvio device kako žene tako i muškarce polako gubim strpljenje,
ili drugačije rečeno istanjio sam sve moguće živce,,

KAD pokloniš devici svu moguću pažnju opet si napravio grešku jer će ona još nešto dodatno tražiti.Nikada nisu zadovoljne postojećim pa makar to bilo ono što one traže godinama.Poenta je ne postići odmah ono začim žude.

Šta reći više dalje...

Mesec mi je u Devici...vladar podznaka.....komplikovan:Dali u tome je i car;)....a ovo crveno ama 110% tacno,da uvek ima nesto sto ne mogu dobiti,pa moraju da se trude...a i kad uspeju,samo da misle to,jer ih onda privlaci sta je jos ostalo,i uvek mora da ima jos,i jos...
...i dobre su device,za koga se odluce....ali naaaamazane,prevariti je za nesto....nema sanse:)

Poslednja izmena:
To su samo glavne osobenosti zasto ne uspevaju ovakve veze.
Drugacije su recimo SKORPIJA/SKORPIJA - DEVICA/SKORPIJA
On skorpija ona devica ne uspeva ali moze da uspe ako je ona skorpija a on devica i to samo ako je on
u podznaku rak ili bik.

Jadna ja, kazite nesto pozitivno za ovu kombinaciju,
nije valjda sve tako crno.

Pa kako nema pozitivno,Devica tezi savrsenstvu....a gde ces savrseno misterioznijeg partnera:)...znaci ceo zivot ima da se trudi da prokljuvi sta ima u dubinama skorpijinog uma...i bar im nikad nece biti dosadno:) to slaganje kao znaci sami za sebe...a ne samo solarni znak,i oba su verna,samo sto kaze Psihologue da ova ne pocne da gundja,ipak mislim da ona ne naredjuje:);)

HOROSKOP - HIPNOZA

Zena DEVICA mi rodi dva brata BLIZANCA
U znaku VODOLIJE
Tri kila i dvesta zive VAGE
Kuronje tatine
Rec kao SKORPIJA otrovnu imase
A i neka joj je
Kada rogove mi nabi BIKovske
Mlada umre od RAKA grlica materice
A i neka joj je
Neka mi bar LAV na svezu RIBU mirise
JARAC i OVAN na deblu misljenja suprotstavljaju
Cepaju atome, prave lancanu reakciju gluposti
Valjda im tako u horoskopu pise..

jedan od najjhladnijih podznaka....vladar 5 polja saturn................emocionalna proracunatost i stidljivost<zavisi kako ce da se ispuca>.......bas me interesuju komentari ljudi koji su podznak device?

Dobra je ovo kombinacija zbog trpeljivog raka.
Veza moze dugo opstati upravo zbog ovog recenog.
Kombinacija je kako rekoh uredu ali sa dosta nerazumevanja na pocetku veze.
Ovakvo mudrijanje moze trajati godinama zato je moj savet da se dobro
partneri upoznaju pre nego sto udju u vezu.
Mada upoznavanje na pocetku moze biti bajka koja cesto zavara
ili je sve tako idealno i super da zamuti razum.
RAk se trudi Devica ostavlja utisak i eto savrsene kombinacije na pocetku.
Osetljivi rak ce pristati na sve i ZATOOOO!!!!
OBAVEZNO!!!! PROMUĆKATI PRE ISPIJANJA
Ovo znači da treba stati kako se kaže na loptu i izvagati,sačekati.
izgubiti nekoliko godina u upoznavanju i tek onda uraditi dalji korak.
Ovo govorim da bih zaštitio rakove na početku.
Uostalom u ovoj vezi će RAK dobiti sve što traži i dobiti sve štio ne želi.
Ovaj prvi deo rečenice je u većoj meri tako da će pred ovim drugim biti zatvaranja očiju.

Nisam bio kratak ali VEZA kao veza će biti u redu.

Slazem se u potpunosti, pogotovu sa ovim boldovanim....od device se dobija sve sto pozelis a opet ti sve fali...suvise su sitnicave i kritikuju...a to osetljivom raku smeta...i odma se pomisli da devici nije stalo i da ne voli a on je u sustini jednostavno takav i nema veze to sa njegovim osecanjima...

Veza moze dugo da traje jer rak ima zivaca....ali se ponekad bas zapitam koliko zivaca je potrebno da bi neko mogao izaci na kraj sa devicom...kako bi se devica slagala sa nekim drugim znakom, kad svi znamo da je rak zaista jako, jako strpljiv..rak bi da pobegne glavom bez obzira a kamoli 2...

Znaci brak bi za tu kombinaciju bio nezamisiv? :think:

Dosao sam do zakljucka da je devica najmocniji znak,ali u svakom smislu te reci.Ne samo solarni znak,vec sam po sebi....i pretpostavka je da ribe najkrace zive,tj,imaju najmanju energiju,a devica kao njihov antipod,najduze,to i primeri pokazuju.

Citao sam temu,da li su emoivno hendikepirane,kao znak,definitivno.

Poslednja izmena:
Svim Devicama Srećni Rođendani:)
virgo.jpg

Dosao sam do zakljucka da je devica najmocniji znak,ali u svakom smislu te reci.Ne samo solarni znak,vec sam po sebi....i pretpostavka je da ribe najkrace zive,tj,imaju najmanju energiju,a devica kao njihov antipod,najduze,to i primeri pokazuju.

Citao sam temu,da li su emoivno hendikepirane,kao znak,definitivno.

Izgleda da jesu...cim nanjusim devicu bezim glavom bez obzira...moj novi moto...sve se lepa za mene... grr...

Back