Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
Dobro jutro vrednice...
Kakav nas decembar ocekuje?
:-)

Kakav nas decembar ocekuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bas si mi ispunila zelju .kao i sebi teko i tebi i vama svima zelim sve najlepse u 2008.a od mene za vas:
chad michael murray, keanu reeves, will smit.... su primer da su sve muske dewice u horoskopu zgodne (ili pokusavaju da budu)
Dje mogu vise da procitam o duplim devicama ?
Dje mogu vise da procitam o duplim devicama ?

Jao i ''Lukas'' je devica?? :-D Stvarno super izgleda, ali non-stop nesto zmirka, prenemaze se , pozira... Kad krene da mi se puci, unisti mi ugodjaj... dzabe mu onda to sto je anjeo sa neba! :-D
Ma to je ovaj glumac sto je Stormy postavila njegovu sliku.. zove se Chad Michel ili tako nesto. Lukas je lik koji igra u nekoj seriji sto ga je proslavila...Koji Lukas?
Pa onda i nije prava Devica :?
Mislim ...Device su obično pomalo statične, da ne kažem dosadnjikave. Vole rutinu.
Koja je to serija ? Već me mrzi da guglam ...Ma to je ovaj glumac sto je Stormy postavila njegovu sliku.. zove se Chad Michel ili tako nesto. Lukas je lik koji igra u nekoj seriji sto ga je proslavila...
"Statična", a "nikad ne znaš kako će reagovati".U principu jeste pomalo staticna...
Zanimljivo. :wink:Serija je ''one tree hill ''. Ma klasicna americka serija za razbibrigu.. Svi su lepi, bogati, vole se, mrze se... Ali da je navlakusa-navlakusa je :-DKoja je to serija ? Već me mrzi da guglam ...