KO SU DEVICE?

E ljudi ja imam samo jedno lako pitanje,89 sam godiste i neverovatno uvek kad se primi na neku devojku ona bude Lav,i ako se smuvamo obicno ta veza propadne(bio sa sa Lavicom godinu i nesto,to je bio kosmar)... Sta tu nije u redu???

E ljudi ja imam samo jedno lako pitanje,89 sam godiste i neverovatno uvek kad se primi na neku devojku ona bude Lav,i ako se smuvamo obicno ta veza propadne(bio sa sa Lavicom godinu i nesto,to je bio kosmar)... Sta tu nije u redu???

Sve je u redu. Shvatio si da ti ne odgovaraju Lavice, jer su u tvojoj XII kutji.
Pusti da te pronadje neki zhenski Jarac, Rak ili Riba.. pa se javni. ;)

Fortuna u IX kutji

... je veoma povoljna pozicija, jer je to prenesen trigonski odnos Sunca i Meseca, projektovan od Ascedent. Natus mozhe imati vetju sretju kroz unuke, nego kroz sopstvenu decu, a sigurna je materijalizacija u zhivotu neshto kasnije. Postoje sretja i zadovoljstvo kroz znanja, fakultet, studije, inostranstvo, znachajna mogutjnost zhivota izvan domovine, razvoj vishih stanja. Posmatrati vladara Fortune i dispoziciju koji tje opisati realizaciju ovih zhelja.

A kako se gleda vladar Fortune i dispozicija...mislim radi daljeg tumacenja?:confused:

Tačka Fortune koja je dobro postavljena u horoskopu, u dobroj kući, u uglu ili znaku gdje je jaka ili u dobrim aspektima sa beneficima, donosi sreću, a često je vezhu za dobro imovinsko stanje i bogatstvo.
Mitoloska pozadina, kaže da je rimska boginja Fortuna bila boginja sretjnog ishoda, sudbine i sreće.

Tačka Forune je jaka :

- U Biku i Ribama
- u prvoj ili desetoj kući
- na Regulusu
- na fiksnoj zvezdi Spica Virginis ( 23,40 Vage )
- u konjukciji sa Jupiterom i Venerom

Tačka Fortune je izuzetno slaba

- na Algolu
- u šestoj, osmoj i dvanaestoj kući
- u konjukciji sa Juznim čvorom
- u opoziciji ili kvadratu sa Marsom ili Saturnom
- u konjukciji sa Marsom ili Saturnom
- u Skorpionu ili Jarcu

Takodje, nije loš položaj za ovu Tačku, ako je:

- u Devici, ali u termu Venere ili Jupitera
- u konjukciji sa Severnim čvorom
- u sedmoj, jedanaestoj, četvrtoj, drugoj i petoj kući
- u Vagi, Lavu, Strelcu i Raku
- u dobrim aspektima sa Jupiterom ili Venerom.

Zdravo kapljice.. :D

Welcome to the club! Napishi nam neshto o sebi.
Ko ti odgovara ili mozhda neko iskustvo
sa odredjenim znakom?

Slazhesh li se ti sa onim shto
pishu za Device? Da smo hladne,
rezervisane i prorachunate, da dosta polazhemo na
higijenu i zdravlje?

Drage moje device, svak navija za svoj klub -pa tako i ja!
Sa 18 god. mi je uradjen prvi horoskop i ima istine(dosta toga se obistinilo na zalost).
Za skeptike(mada me neshto zabole uvo za njih )reci cu da ljude ne gledam kroz horoskop samo.

Verovali ili ne lavovi i to u onoj sferi koja mi je najbitnija , a to je prijateljstvo.Ovnovi i same device u ljubavi.Okruzena sam bikovima u najvecem procentu, otud moj stav takav prema njima.Chini mi se...eeee da mi se samo chini ,bilo bi super,da nemamo 2% zajednichkih pogleda na svet.itd ...drugi put...evo kratkog odgovora da li smo hladne:

Opet ja Stormy 8-) ako budes mogla napisi i znacenje Fortune u Blizancima i da li je vazan stepen na kome se Fortuna nalazi?Pozz:D

Jednom su mi rekli da su stepeni
jako bitni za sve planete i planetice..

Fortuna u Blizancima
Pred vama su Blizanci, olichenje okretnosti, znak uchenja, trgovine i pokreta, saobratjaja i komunikacije i samim tim, Fortuna im obezbedjuje sreyju i lakotju u navedenim oblastima. Od Fortune, Blizanci mogu da ochekuju sretjan i gotovo bezbrizhan zhivot, uvek u pokretu i naglasheno raznovrstan i ispunjen. Fortunu u znaku Blizanaca su imali svi najvetji pisci, glumci, voditelji i veliki majstori humora i dosetke.
;)

Drage moje device, svak navija za svoj klub -pa tako i ja!
Sa 18 god. mi je uradjen prvi horoskop i ima istine(dosta toga se obistinilo na zalost).
Za skeptike(mada me neshto zabole uvo za njih )reci cu da ljude ne gledam kroz horoskop samo.

Verovali ili ne lavovi i to u onoj sferi koja mi je najbitnija , a to je prijateljstvo.Ovnovi i same device u ljubavi.Okruzena sam bikovima u najvecem procentu, otud moj stav takav prema njima.Chini mi se...eeee da mi se samo chini ,bilo bi super,da nemamo 2% zajednichkih pogleda na svet.itd ...drugi put...evo kratkog odgovora da li smo hladne:

Lavovi - prijatelji!? Ok.. :? Blago tebi kad
mozhesh, ja.. josh uvek sam umorna od silnih
razocharenja koja sam dozhivela od njih. ;)

Gde ti je Fortuna, kapljice?

Ih, kakva bi ja devica bila da nisam odma nisam pogledala de je i...i ne mogu je naci.Moram da pitam moju Jacu -drugaricu koja mi dodje ko licni astrolog de je.Vidis meni ne odgovaraju bikovi-a po horoskopu idealni spoj, a odgovaraju mi lavovi.Shta reci?I muskarci lavovi kao prijatelji podvlacim.U ljubavi mi izgleda niko ne odgovara, hm, a ludo me privlace ovnovi....

Ih, kakva bi ja devica bila da nisam odma nisam pogledala de je i...i ne mogu je naci.Moram da pitam moju Jacu -drugaricu koja mi dodje ko licni astrolog de je.Vidis meni ne odgovaraju bikovi-a po horoskopu idealni spoj, a odgovaraju mi lavovi.Shta reci?I muskarci lavovi kao prijatelji podvlacim.U ljubavi mi izgleda niko ne odgovara, hm, a ludo me privlace ovnovi....

Poshalji mi svoje podatke na pp, pa tju pogledati.. ;)

kamo srece da znam :lol:
ce da moram da vidim

Fortuna ti je u 10. kutji u znaku Ovna.

Ovan je znak akcije i energije i Fortuna ga znatno pojachava, ali Ovan je i znak pochetka, pa mu ona daje sretju prilikom bilo kakvog zapochinjanja. Fortuna ovde ne poznaje prepreke i savladava ih sa prilichnom lakotjom. Gotovo da ne postoji rizichna ili opasna situacija koja se sa ovakvim polozhajem Fortune ne mozhe prevazitji. Potpuni uspeh se mozhe dozhiveti narochito ako pojedinac fokusira svu energiju na odredjeni cilj i zapochne projekat.

Fortuna u desetom polju

Deseto polje – medium coeli je zenit, MC, polje karijere sa motom JA KORISTIM. Fortuna u desetom polju obezbedjuje visok uspon i snazhnu karijeru, kao i visoke i prestizhne pozicije u drushtvu. Chesto polje delovanja je politika ali ako su aspekti loshi, treba je izbegavati, jer tada je propast i sebi i drugima. Fortuna u desetom polju garantuje uspeh i ostvarenje sa naznakom da se do uspeha sa ovakvom Fortunom stizhe vrlo brzo. Ona u desetom polju daje rodjene vodje, direktore i one za kojima se ide i koje svi slede na putu ka uspehu. Fortuna u desetom polju pravi veoma vazhne ljude i svet aristokratije.

Savet:

Vazhno je da budete istinski korisni svojoj porodici, drushtvu ili zajednici, umesto da se opijate razlichitim statusnim simbolima, zatim da tezhite ka lichnoj dominaciji i motji.

Evo ja!!
ja !!
ja..!!
ja znam gde je...
Fortuna mi je u Devici u 7 kući...
StoRmyGirl?

Mnogi Devicu vezuju za pojam analize i učenja, zdravog života i bavljenja zdravljem i čistoćom, pa Fortuna u ovom znaku naglašava snažnu sposobnost logičnog analiziranja stvari. Sve što je u domenu učenja, organizacije ili je u vezi sa zdravljem, Fortuna podržava, sa naročitim naglaskom na svakodnevno obavljanje poslova. Dakle, ovakva Fortuna svakodnevno donosi povoljna razrešenja i dobro zdravlje. Sa njom u znaku Device nema nagomilavanja, jer se svi poslovi završavaju i ništa se ne ostavlja za sutra. Zdravstvene ustanove, apoteke, poslovi koji zahtevaju studioznost i statistiku, ali i vojne i policijske ustanove su mesta gde se treba usmeravati.

Savet:

Potrebno je da razvijate zdrav odnos sa partnerom i da prevazilazite probleme, umesto da lako menjate partnera čim se suočite sa ozbiljnijim problemom u zajedničkom životu.

Fortuna u 7. kuci:

Kako bi u natalnom horoskopu postojao ovaj položaj Fortune u 7. kući, Sunce i Mesec moraju biti u opoziciji - roditelji su bitno različiti u osnovi, a osoba sreću pronalazi u drugoj strani. Sreća nije kod nje nego kod drugih ljudi, kao da natus jedino kroz svog partnera može dostići sreću, koju nije imala u svom životu, ili nedostaje u njegovom genetskom materijalu. Ljudi koji imaju Sunce/Mesec opoziciju, dobrim delom nose u svojoj prirodi opasnost, da prenesu svoju različitost roditelja na svoj bračni život. Već u jednoj četvrtini, oni su opredeljeni da će imati problem sa partnerom - Sunce i Mesec su, bilo u muškom ili ženskom horoskopu, signifikatori za partnere, ono što ih razlikuje je postavka same 7. kuće, i vladara, kao i Venere, možda i nešto iz znaka Vage. Generalno, ovaj položaj delom obavezuje da će i osoba živeti na sličan način svojim roditeljima. Ako je dobro postavljena u 7. kući, lepo aspektirana, u konjunkciji sa benefikom, ili ima dobrog dispozitora, zaključak je da će od loših roditelja, i teškog odnosa među njima, ova osoba napraviti veoma veliko zadovoljstvo kroz odnos sa svojim partnerom. Partner je na neki način prolaz, kroz koji sreća potencijalno dolazi.
Međutim, ukoliko je Fortuna «ugašena», loše postavljena, ili pasivna, a treba proceniti - šta je najnaglašenije, (pritom imajući na umu da je što manji orbis - to konkretnija slika), i posmatrati njenog dispozitora koji opisuje realizaciju. Dispozotior je uvek rezultanta - svako ima vladara Fortune, i po dispoziciji će se videti realizacija. Ako je srećno postavljena Fortuna u 7. kući, a dispozitor u 2., natus može imati dobrog partnera, koji će doneti puno novca, ako je dispozitor u 1. - partner će pomoći natusu da sebe definiše, i doneće puno lične sreće.

Mnogi Devicu vezuju za pojam analize i učenja, zdravog života i bavljenja zdravljem i čistoćom, pa Fortuna u ovom znaku naglašava snažnu sposobnost logičnog analiziranja stvari. Sve što je u domenu učenja, organizacije ili je u vezi sa zdravljem, Fortuna podržava, sa naročitim naglaskom na svakodnevno obavljanje poslova. Dakle, ovakva Fortuna svakodnevno donosi povoljna razrešenja i dobro zdravlje. Sa njom u znaku Device nema nagomilavanja, jer se svi poslovi završavaju i ništa se ne ostavlja za sutra. Zdravstvene ustanove, apoteke, poslovi koji zahtevaju studioznost i statistiku, ali i vojne i policijske ustanove su mesta gde se treba usmeravati.

Savet:

Potrebno je da razvijate zdrav odnos sa partnerom i da prevazilazite probleme, umesto da lako menjate partnera čim se suočite sa ozbiljnijim problemom u zajedničkom životu.

Fortuna u 7. kuci:

Kako bi u natalnom horoskopu postojao ovaj položaj Fortune u 7. kući, Sunce i Mesec moraju biti u opoziciji - roditelji su bitno različiti u osnovi, a osoba sreću pronalazi u drugoj strani. Sreća nije kod nje nego kod drugih ljudi, kao da natus jedino kroz svog partnera može dostići sreću, koju nije imala u svom životu, ili nedostaje u njegovom genetskom materijalu. Ljudi koji imaju Sunce/Mesec opoziciju, dobrim delom nose u svojoj prirodi opasnost, da prenesu svoju različitost roditelja na svoj bračni život. Već u jednoj četvrtini, oni su opredeljeni da će imati problem sa partnerom - Sunce i Mesec su, bilo u muškom ili ženskom horoskopu, signifikatori za partnere, ono što ih razlikuje je postavka same 7. kuće, i vladara, kao i Venere, možda i nešto iz znaka Vage. Generalno, ovaj položaj delom obavezuje da će i osoba živeti na sličan način svojim roditeljima. Ako je dobro postavljena u 7. kući, lepo aspektirana, u konjunkciji sa benefikom, ili ima dobrog dispozitora, zaključak je da će od loših roditelja, i teškog odnosa među njima, ova osoba napraviti veoma veliko zadovoljstvo kroz odnos sa svojim partnerom. Partner je na neki način prolaz, kroz koji sreća potencijalno dolazi.
Međutim, ukoliko je Fortuna «ugašena», loše postavljena, ili pasivna, a treba proceniti - šta je najnaglašenije, (pritom imajući na umu da je što manji orbis - to konkretnija slika), i posmatrati njenog dispozitora koji opisuje realizaciju. Dispozotior je uvek rezultanta - svako ima vladara Fortune, i po dispoziciji će se videti realizacija. Ako je srećno postavljena Fortuna u 7. kući, a dispozitor u 2., natus može imati dobrog partnera, koji će doneti puno novca, ako je dispozitor u 1. - partner će pomoći natusu da sebe definiše, i doneće puno lične sreće.

Oh ovo je sve baš, baš...
Moji roditelji jesu različiti..i imali su ( imaju ) grozan brak!
Znači...:cry::cry:

Oh ovo je sve baš, baš...
Moji roditelji jesu različiti..i imali su ( imaju ) grozan brak!
Znači...:cry::cry:

Gore glavu devojko! Ta ne mozhemo uticati na sve faktore
zhivota.. pa chak i kada nam karta govori o nekim loshim aspektima
i mi se prepoznamo u njima, najbolje reshenje bi bilo da poradimo
na tome, da do takvih stvari ne dodje. Svako iole inteligentan tje
se truditi da na svom primeru sakrije eventualne mane i nedostatke. :D

jos jednom hvala Stormy
a050.gif

Mira, kao sto je stormy rekla, glavu gore!
treba da vidis kako je kod mene
dve skorpije koje se jedva podnose, a i dalje zive u istom stanu
odnosi su poprilicno .... zategnuti (to je blaze receno)
always look on the bright side of life

Gore glavu devojko! Ta ne mozhemo uticati na sve faktore
zhivota.. pa chak i kada nam karta govori o nekim loshim aspektima
i mi se prepoznamo u njima, najbolje reshenje bi bilo da poradimo
na tome, da do takvih stvari ne dodje. Svako iole inteligentan tje
se truditi da na svom primeru sakrije eventualne mane i nedostatke. :D

Ja sam naučila da se od nekih stvari u životu jednostavno ne može pobeći.
Sve ono što sam mrzela u odnosu svojih roditelja, sve sam to pronašla kod sebe i u nekim svojim vezama..
Tako da...
Ostaću sama 8-)
To je najjednostavnije...:-(

jos jednom hvala Stormy
a050.gif

Mira, kao sto je stormy rekla, glavu gore!
treba da vidis kako je kod mene
dve skorpije koje se jedva podnose, a i dalje zive u istom stanu
odnosi su poprilicno .... zategnuti (to je blaze receno)
always look on the bright side of life

Znam...samo je ponekad mnogo zaEbATO...
Thanks..:smile:
Pozz za tebe

Back