KO SU DEVICE?

Poznajem tri muske device, ustvari i vise, ali sam za tri blize vezana.
Dakle sva trojca su slicna, sva trojca vole neke avanturice sa strane(vole ljudi da varaju-ko bi rekao za device), svoj posao vole najvise na svetu, imaju milion prijatelja, pritom da napomen sva trojca imaju preko 30 god.Strashno su komunikativni i tvrdoglavi.

Ha,ha ... Device mutave?! To stvarno prvi put cujem... Ma, u stanju sam ljudima da zagorcam zivot u nekoliko recenica. A ako ih jos i pogledam ipod oka,gotovo... Nema ih... Naravno ne radim ja to stalno tako.Samo ako sam ugrozena ja ili neko od meni bliskih osoba...

Psihologu jel bi mogla ja tebi da kazem kad sam rodjena i tako to,a ti da mi napises nesto onako uopsteno?

mayaz:
Dakle sva trojca su slicna, sva trojca vole neke avanturice sa strane(vole ljudi da varaju-ko bi rekao za device), svoj posao vole najvise na svetu, imaju milion prijatelja, pritom da napomen sva trojca imaju preko 30 god.Strashno su komunikativni i tvrdoglavi.

Hmm.. Ljubav prema poslu je aspektovan preko venere u Devici.
Nije vezano za sam znak, mada.. i ja volim svoj posao, chak shta vishe, imam gomilu hobija.. Bitje da si u pravu. ;)

mayaz:
O prijateljstvu nema pravila.....Devica cuti, cuti ,al kad joj prekipi, dobijes analizu ala Stratedzik Marketing ;) .Neke koje znam imaju dosta prijatelja, ali sa malio njih su pravi ortaci, vec je to uglavnim drustvo za provod.Mozda si to zakljucila iz njihove neutralne pozicije koju cesto zauzimamo prema stranim ljudima.Ok smo ,ali nema mnogo udubljivanja :!: ...Cuo sam da smo neverne, ja licno nisam.....Zakucam se i gledam ih ko ikone :confused: , sto je verovatno tezi put, ali device cesto idu bas tako.......

Vanjic:
Sto se tice mog iskustva sa devicama mogla bih da kazem da nijednu devicu koju znam bilo muska ili zenska nisu neka inteligencija, i da mozes da ih vrtis kako hoces, dosta kopiraju druge, nemaju nikakav svoj stav ni prema cemu, dosta povuceni, cute i mute, ne volim ih, i cudno sve koje znam device imaju zelene oci, i muske i zenske device.
Nismo inteligencija...Cuj....ja bi reka da jesmo ;) .....Postoje razne vrste inteligencije.....Device cesto nisu ''emotivno inteligentne''....
Nonsens :confused: ....Mi unapredjujemo, ako i pozajmljujemo neciji stil :) .Inace, vrlo smo svoje i pozajmice se retko desavaju 8-) .....
Sto se tice ociju, sestro,Plave ko Jadransko More;)

Bu_Rek:
Ha,ha ... Device mutave?! To stvarno prvi put cujem... Ma, u stanju sam ljudima da zagorcam zivot u nekoliko recenica. A ako ih jos i pogledam ipod oka,gotovo... Nema ih... Naravno ne radim ja to stalno tako.Samo ako sam ugrozena ja ili neko od meni bliskih osoba...

Psihologu jel bi mogla ja tebi da kazem kad sam rodjena i tako to,a ti da mi napises nesto onako uopsteno?

Bolje mi posalji sliku da te izanaliziram ako ba zelis..

sale:
muske device su zatvorene i okrenute dosta sebi i poslu.

zenska devica je stalozena dama tacna precizna organizovana. Vrlo mudra i prefrigana . naj pametnija zena zodijaka. jake su i vredne. imaju i nezniju crtu. u svakom slucaju su to posebne osobe!
Nisam imao još prilike da upoznam staloženu devicu...

Verne i privrzhene...!? Interesantno!
Ponekad imam osetjaj da se pretvaram u lepak.

Neverovatno je da ni u jednoj svojoj vezi pre nisam
bila toliko posesivna kao shto sam sa svojim Rakom.
Ma nisam pre uopshte ni bila posesivna! :-?

Poenta je da sam ih ja uvek izbegavala. U 12oj su mi kutji
i ja sam to protumachila onako - najgore shto mogu.
Sve moje drugarice, ali SVE Device su sa Rakovima, sretjne
ili polusretjne - nisam ih razumela, ali chim mi se ukazala prilika,
zalepila sam se.
I shto je najgore, to je to - zalepila! Ne zaljubila - zalepila!
I ko onda u horoskopu zapravo ima kljeshta? :D

Ja sam Rak,a meni znak Device pada u 7polje,mada pocinje u Lavu,ali zauzima celu Devicu, uvek naletim na neku devicu, koja bi avanturicu, neobaveznu vezu...
Mada su muske device sarmantne,slatkorecive, ma prave barabe :) :) :)

Ne znam za obrnutu situaciju - zhena Rak, mushkarac Devica.
Najcheshtje shto sretjem jeste kombinacija Jarac i Devica, bez obzira na pol i Rak i Devica, samo u kombinaciji da je Rak mushko, a Devica zhensko.

i meni se isto čini da su uglavnom muškarci rakovi sa ženama djevicama. ali eto ja sam rak i zaljepio mi se jedan muškarac djveica, međutim on meni nije bio dovoljno zanimljiv, možda zbog mog podznaka, ko bi ga znao... :confused: Ali u svakom slučaju mislim da to nikad ne bi upalilo

Kako se device slazu sa blizancima??Ja sma cula da se one uposte ne slazu sa blizancima meni je decko blizanac (ja sam devica u horoskopu),stalno se svadjamo i nikako da se slozimo...Takodje sa nekim drugaricama...Ali sa vodolijama sam super...

Psihologue:
Bolje mi posalji sliku da te izanaliziram ako ba zelis..
ne, stvarno kazem imam strasan pogled....ali to nema nikakve sa tim sto sam devica u horoskopu....to je stvar genetike,mada opet svi u porodici imaju zelene oci...boze,a da mene nisu zamenili u porodilistu?! jel se desava to kod nas? u onim spanskim serijama je to poprilicno cesta pojava... :confused:

Back