mayaz:
Poznajem tri muske device, ustvari i vise, ali sam za tri blize vezana.
Dakle sva trojca su slicna, sva trojca vole neke avanturice sa strane(vole ljudi da varaju-ko bi rekao za device), svoj posao vole najvise na svetu, imaju milion prijatelja, pritom da napomen sva trojca imaju preko 30 god.Strashno su komunikativni i tvrdoglavi.
O prijateljstvu nema pravila.....Devica cuti, cuti ,al kad joj prekipi, dobijes analizu ala Stratedzik Marketing

.Neke koje znam imaju dosta prijatelja, ali sa malio njih su pravi ortaci, vec je to uglavnim drustvo za provod.Mozda si to zakljucila iz njihove neutralne pozicije koju cesto zauzimamo prema stranim ljudima.Ok smo ,ali nema mnogo udubljivanja

...Cuo sam da smo neverne, ja licno nisam.....Zakucam se i gledam ih ko ikone

, sto je verovatno tezi put, ali device cesto idu bas tako.......
Vanjic:
Sto se tice mog iskustva sa devicama mogla bih da kazem da nijednu devicu koju znam bilo muska ili zenska nisu neka inteligencija, i da mozes da ih vrtis kako hoces, dosta kopiraju druge, nemaju nikakav svoj stav ni prema cemu, dosta povuceni, cute i mute, ne volim ih, i cudno sve koje znam device imaju zelene oci, i muske i zenske device.
Nismo inteligencija...Cuj....ja bi reka da jesmo

.....Postoje razne vrste inteligencije.....Device cesto nisu ''emotivno inteligentne''....
Nonsens

....Mi unapredjujemo, ako i pozajmljujemo neciji stil

.Inace, vrlo smo svoje i pozajmice se retko desavaju 8-) .....
Sto se tice ociju, sestro,Plave ko Jadransko More