StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Zasto DEVICE imaju cudnu osobinu da su non stop nezadovoljne?
E, kada bi neko resio ovu misteriju..
E, kada bi neko resio ovu misteriju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, znam da su Djevice nezadovoljne sa svijetom i ljudima oko sebe jer djeluju haoticno, neuredno, neracionalno. E, sad...nismo mi toliko nezanimljivi i hladni kakavim nas predstavljate. Analiziramo vise od bilo kojeg znaka, najsistematicniji smo i najbolje se snalazimo u poslovima koji zahtjevaju rpeciznost. Strpljivi smo, pa zbog toga mozemo obavljati i najdosadnije zadatke temeljito i precizno, sto jedan Blizanac nikad ne bi mogao zbog svoje povrsnosti. Idemo u dubinu stvari i beskrajno trpimo (malo slicnosti sa Rakovima) , ali svoje emocije ne ispoljavamo , pa zbog toga trpi nas probavni traskt. Niko nema vise problema sa zeludcem od jedne Djevice
)
Moram malo da vas pecnem, jer ste se toliko ozbiljno latili blacenja ovog znaka (cast izuzecima) da je to vec komicno! 
kao i ti draga moja. Cijelog zivota sam okruzena pripadnicima ovog znaka i muskim i zenskim , mogu reci jos samo da zene djevice perfektno vode domacinstvo. Imaju najurednije kuce, najbolje vaspitanu djecu i najharmonicnije odnose u braku, jer su PRILAGODLJIVE, sto je jedna od njihvoh velikih kvaliteta. Partneru nakon brojnih analiza predaju srce i vjeruju mu u potpunosti. Ukoliko im se desi ljubavno razocarenje, spremne su da okrive sebe i da traze gresku u sebi, pokusavajuci da je poprave. Zbog toga cesto bivaju iskoristene i od drugih. Srecnije su u zrelijim godinama, kad vec imaju svoju porodicu ili svoj dom, posao, nesto u cemu su se na svoj nacin afirmisali
)Ovo je potvrđeno od strane Jarca koji više od 20 godina živi sa Djevicom... 
Ja sam Rak i ganja me jedna DjevicaStoRmyGirl:Licno mislim da je Rak jedini znak koji je toliko beskompleksan i strpljiv, jedini koji nas Device moze da razume.
ops: :wink:Ma dovedi ga u red...mi rakovi znamo biti jako poslušni ;-)StoRmyGirl:Eh to "ali mi je nekako drag" i mene drzi prikovanu za mog Raka. Ali to je tako malo ponekad.
Ma, to je cesto jako malo. :-|
ops: