KO SU DEVICE?

Pa što ih onda izrađuju? Meni je ponekad čak i čitanje o sopstvenom znaku pomalo neprijatno jer nikada ne znam šta će mi ostati u podsvesti i šta će uticati na moje ponašanje jer se ''moj znak tako ponaša''...Iako sam Devica koja je obično znak poretka osećam u sebi sklonost anarhiji...Ne Haosu, postoji razlika...:D

Ja ne bih mogao da izdržim taj nametnuti moral!:neutral::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mogu sebe da zamislim kao Sveštenika ali pre Zlatne Zore ili nekog kulta Misterija nego hrišćanske-jevrejske-muslimanske religije...Mislim da su oni licemeri a to ne podnosim!

Ja ne bih mogao da izdržim taj nametnuti moral!:neutral::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mogu sebe da zamislim kao Sveštenika ali pre Zlatne Zore ili nekog kulta Misterija nego hrišćanske-jevrejske-muslimanske religije...Mislim da su oni licemeri a to ne podnosim!

Mislila sam na generalno sveštenika
I jasno mi je šta govoriš
A primer sam dala jer je vrlo tipičan

To su dve totalno različite kategorije...Hrišćanstvo je nametnuto ljudima i muka mi je od užasnog licemerja, posebno ovde posle pada komunizma...Svi verovali u petokraku zvezdu sada padaju ničice pred krstom...Meni je i komunizam kao surogat religija bzvz ali i ovaj odlazak u drugu krajnost...Gomila lažova i licemera kojima niko to ne sme ili ne želi da kaže.:cool:

To su dve totalno različite kategorije...Hrišćanstvo je nametnuto ljudima i muka mi je od užasnog licemerja, posebno ovde posle pada komunizma...Svi verovali u petokraku zvezdu sada padaju ničice pred krstom...Meni je i komunizam kao surogat religija bzvz ali i ovaj odlazak u drugu krajnost...Gomila lažova i licemera kojima niko to ne sme ili ne želi da kaže.:cool:

Evo
Daću ti drugi primer Device
Kornelijus Agripa fon Netenshajm

To mi je bliže...Ja sam za slobodu misli i dela, dok ona ne ugrožava druge ili zajednicu...A mislim da su hrišćanske misterije, posebno iz ovih prečišćenih i autorizovanih jevanđelja samo još jedan mač u rukama onih koji žele da drže mase u pokornosti...Što se mene tiče mase mogu i da nastave tako...;)

Back