- Poruka
- 112.740
Cmon da napraviš tu kartu i da je slediš slepo kao da ne postoji dublja, božija ili kakva god promisao...![]()
Ja ništa ne sledim slepo a ponajmanje natalnu kartu
Iskreno-prvi put čujem za tako nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cmon da napraviš tu kartu i da je slediš slepo kao da ne postoji dublja, božija ili kakva god promisao...![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/87519-KO-SU-DEVICEDa li sam se ja tebi LIČNO obratio, rekao sam hipotetski, kakav fensi termin![]()
Kako god.![]()
Pre ti deluješ nervoznoovaj goksi je bas neki nervozni
- - - - - - - - - -
jao muska devica,
jesam rekla vec da je to uzas?
I otrovno...Toxično...
Ribe su super, ali ne za kucu.
Prizemne!!! Dafuq, ja sam dubok kao demokritov zdenac![]()
Ja sam se tek od pre par godina ''opustio'' i počeo da uživam u prizemnim zadovoljstvima. Do tada sam bio predubok!!!![]()
Ja ne bih mogao da izdržim taj nametnuti moral!
- - - - - - - - - -
Mogu sebe da zamislim kao Sveštenika ali pre Zlatne Zore ili nekog kulta Misterija nego hrišćanske-jevrejske-muslimanske religije...Mislim da su oni licemeri a to ne podnosim!
To su dve totalno različite kategorije...Hrišćanstvo je nametnuto ljudima i muka mi je od užasnog licemerja, posebno ovde posle pada komunizma...Svi verovali u petokraku zvezdu sada padaju ničice pred krstom...Meni je i komunizam kao surogat religija bzvz ali i ovaj odlazak u drugu krajnost...Gomila lažova i licemera kojima niko to ne sme ili ne želi da kaže.![]()