goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Eto...Takav je i moj otac[emoji38]Devica![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto...Takav je i moj otac[emoji38]Devica![]()
Xaxa, ko bi rekao...Ovom čoveku sam se ranije divio, iz daljine, jer se nisam baš slagao sa njegovom politikom, ali sma poštovao njegovu beskompromisnost, istrajnost i nesalomljivost u odbrani poretka...U međuvremenu se to promenilo, shvatio sam neke stvari i otkrio sam da je i on od mog znaka...Sada vidim neke veze, pre svega u besprekornom fizičkom izgledu, izražavanju sa stilom, odanosti porodici, državi i tradicionalnim vrednostima i pre svega njegovom ogromnom idealizmu koji ga vodi da se ''uzida'' u temelje istorije sveta i da se ne plaši pretnji i direktnog nasrtaja na njegovu ličnost jer je on čovek sa Misijom...Ovo je klasičan primer Device, koja uistinu razume stvari i bdi nad svojim narodom, dovodeći do perfekcije borbu za ono u šta veruje...On je inspiracija ali često i strahujem da u svom mučeništvu ne završi brutalnom smrću...http://www.astro.com/astro-databank/Al_Assad,_Bashar
![]()
- - - - - - - - - -
obicno ljudi koji imaju pl90sa ,pl180sa su energetski vampiri,
a obicno taj aspekt ima i neko od roditelja,cesce majka
kao ja i moja majka
- - - - - - - - - -
obe pl90sa egz![]()
Kako vas ne mrzi da ulazite tako duboko u celu spiku oko znaka...Jedna moja drugarica Riba je uradila natalnu kartu pre nekih 10 godina i pazila je da bukvalno sve uradi u skladu sa njom, kao da je bila opsednuta...I iako je sve radila ''kako treba'' ipak je imala dosta grešaka i jako je nesrećna...Čovek ne može sve da isplanira nekada se treba prepustiti struji života da te nosi...
- - - - - - - - - -
Ja znam šta mi je podznak, čak ni zo nisam znao dugo vremena, nije me previše interesovalo...
Cmon da napraviš tu kartu i da je slediš slepo kao da ne postoji dublja, božija ili kakva god promisao...Stvar je u tome što svaki aspekt ima mnogo značenja često prilično različitih jer zavisi od mnogih faktora koji će se ispoljiti
E zato je dobrom astrologu osim znanja potrebna i jaka intuicija
Ti ne čitaš šta ja pišem?Ta devojka je sve radila po onome što joj je bilo tamo napisano npr izlazila samo sa znakovima koji su joj tamo određeni kao ''idealni'' i nije sve lepo ispalo, čak naprotiv...
Ti ne čitaš šta ja pišem?Ta devojka je sve radila po onome što joj je bilo tamo napisano npr izlazila samo sa znakovima koji su joj tamo određeni kao ''idealni'' i nije sve lepo ispalo, čak naprotiv...
Ona je riba...Ribice su prilično čudne...