KO SU DEVICE?

Volim ove ambivelentne zaključke...:mrgreen::hahaha: Ako dozvoliš sebi da zavisiš samo od jedne ''živuljke'' problem je u tebi a ne u njoj, ne?:mrgreen:

- - - - - - - - - -

slip-to-arrow-warning.gif
Sve Device budući da daju i kome treba i ne treba moraju da se čuvaju energetskog vampirizma!!!:per:

Xaxa, ko bi rekao...Ovom čoveku sam se ranije divio, iz daljine, jer se nisam baš slagao sa njegovom politikom, ali sma poštovao njegovu beskompromisnost, istrajnost i nesalomljivost u odbrani poretka...U međuvremenu se to promenilo, shvatio sam neke stvari i otkrio sam da je i on od mog znaka...Sada vidim neke veze, pre svega u besprekornom fizičkom izgledu, izražavanju sa stilom, odanosti porodici, državi i tradicionalnim vrednostima i pre svega njegovom ogromnom idealizmu koji ga vodi da se ''uzida'' u temelje istorije sveta i da se ne plaši pretnji i direktnog nasrtaja na njegovu ličnost jer je on čovek sa Misijom...Ovo je klasičan primer Device, koja uistinu razume stvari i bdi nad svojim narodom, dovodeći do perfekcije borbu za ono u šta veruje...On je inspiracija ali često i strahujem da u svom mučeništvu ne završi brutalnom smrću...http://www.astro.com/astro-databank/Al_Assad,_Bashar
bashar-al-assad-a-brave-man-20130826.jpg

Bundesarchiv_Bild_183-R1220-401,_Erich_Honecker.jpg

Dugogodisnji lider DDR-a takodje klasican primer.Protivio se reformi (novinama) 'Glasnost i perestrojka' pa je smenjen.

- - - - - - - - - -

El Asad je pozitivan lik,u totalno drugacijim okolnostima,ali povezuje ih doslednost i disciplinovanost.

Ja ne mislim da sam ''kameni konezervativac''...Više sam praktičar...Ako je neko mišljenje ili stav u realnosti bolje od moga ja ću ga prihvatiti, ne nastaviti da jašem na ego tripu kao mnogi...Ali ako je neki način potvrđen ja ću ga se držati i neću prihvatiti nešto samo zato š to ga svi prihvataju ili je u trendu...Recimo mnogo nove filmove gledam tek posle 4, 5 godina kada prvobitni ''hajp'' ispari i kada može čiste glave da se zaista oceni neki umetnički ili drugi domet...

Kako vas ne mrzi da ulazite tako duboko u celu spiku oko znaka...Jedna moja drugarica Riba je uradila natalnu kartu pre nekih 10 godina i pazila je da bukvalno sve uradi u skladu sa njom, kao da je bila opsednuta...I iako je sve radila ''kako treba'' ipak je imala dosta grešaka i jako je nesrećna...Čovek ne može sve da isplanira nekada se treba prepustiti struji života da te nosi...

- - - - - - - - - -

Ja znam šta mi je podznak, čak ni zo nisam znao dugo vremena, nije me previše interesovalo...

Kako vas ne mrzi da ulazite tako duboko u celu spiku oko znaka...Jedna moja drugarica Riba je uradila natalnu kartu pre nekih 10 godina i pazila je da bukvalno sve uradi u skladu sa njom, kao da je bila opsednuta...I iako je sve radila ''kako treba'' ipak je imala dosta grešaka i jako je nesrećna...Čovek ne može sve da isplanira nekada se treba prepustiti struji života da te nosi...

- - - - - - - - - -

Ja znam šta mi je podznak, čak ni zo nisam znao dugo vremena, nije me previše interesovalo...

Stvar je u tome što svaki aspekt ima mnogo značenja često prilično različitih jer zavisi od mnogih faktora koji će se ispoljiti
E zato je dobrom astrologu osim znanja potrebna i jaka intuicija

ono.. treeba da radiš tako jer imaš taj aspek i ako ne budeš radio to i to desiće ti se to.....bla bla....je takva glupost :roll:

- - - - - - - - - -

zato ja ne volim da gledam jer neki stvarno previše ozbiljno to shvate
i ne bih mogla nikad to da radim profesionalno

Stvar je u tome što svaki aspekt ima mnogo značenja često prilično različitih jer zavisi od mnogih faktora koji će se ispoljiti
E zato je dobrom astrologu osim znanja potrebna i jaka intuicija
Cmon da napraviš tu kartu i da je slediš slepo kao da ne postoji dublja, božija ili kakva god promisao...:cool:

Ti ne čitaš šta ja pišem?:lol: Ta devojka je sve radila po onome što joj je bilo tamo napisano npr izlazila samo sa znakovima koji su joj tamo određeni kao ''idealni'' i nije sve lepo ispalo, čak naprotiv...

Ti ne čitaš šta ja pišem?:lol: Ta devojka je sve radila po onome što joj je bilo tamo napisano npr izlazila samo sa znakovima koji su joj tamo određeni kao ''idealni'' i nije sve lepo ispalo, čak naprotiv...

To je gubljenje vremena. Da li nam neko prija ili ne se odmah ustanovi, kasnije se potvrdi preko uporednog horoskopa. Ne može da se gleda u jednu natalnu kartu pa da se preko toga rasuđuje ''ko nam odgovara, a ko ne''.

To ne treba gledati kao krivicu ili slično tome u odnosu astrologije, već isključivo do neobaveštenosti osobe koja pokušava da se vodi takvom dogmatikom.

Ljubav kao ljubav nije usklađena preko Sunca osim u veoma retkim slučajevima kada je Sunce posrednik (Znak), mnogo više igraju ulogu pozicija Meseca, Venere, Marsa, Ascedenta (podznaka), a kod ''sudbinskih'' ljubavi ženama S. Čvor, a muškarcima J. Čvor.

Isuviše je to komplikovano da bi se gledalo tako prosto...tako da ta devojka greši.

Poslednja izmena:
Ovo je off ali one su jako dobre ali nesrećne, nesređene...Dobri su prijatelji ali ima nešto što ne mogu da prokljuvim kod njih...Imao sam oko sebe dosta prelepih riba (!) ali sam ih uvek previše žalio da bih ih gledao drugačije, bolje bih prošao da sam ih koristio kada sam mogao, čemu se one ne bi ni opirale, nekako pasivne ali umeju da budu i hladne i okrutne kada se dočepaju neke moći ili ugleda...:lol:

Ja volim ribice ali nemam toliko strpljenja za njih.Zao mi je kad su povredjene ali stvar je u tome sto ih nekako nehotice svojim sirovim pristupom i ja povredim i uvredim.Svi vodeni znaci bivaju nekako povredjeni mojin ponasanjem a ja to poslednja saznam

Back