KO SU DEVICE?

Znam samo jednu devicu..koja je lažljiva i prevrtljiva-žensko.....meni je mesec u devici.....nejasno mi, uvek sam im zavidela na....mirnoći, odmerenosti, prefinjenosti.....šta sam još primetila, možda lupam.....uspevaju jako dobro godinama da zadrže posao kod privatnika....što nimalo nije lako...tu im baš zavidim...opet kažem, moje laičko posmatranje....sada sam se zamislila....pet njih iz mog okruženja (rodbina, komšiluk itd).....

Ženske device su posebne i moje iskustvo sa njima n ije baš najbolje...Misli m da su muške mnogo otvorenije i dobronamernije...:zcool:
Ćao Goxy...ne mogu da ih razdvojim, generalno su i muške i ženske device stvarno, nekako ...gospostvene, uredne, mirne, odmerene....mislim na one koje znam u svom okruženju...i device koje su popularne su ok...malo sam iznenađena da je recimo..Sergej Trifunović devica, pa Sonja Savić...oni su nekako previše buntovni za device.....laički mislim naravno...

Poslednja izmena:
Ima tu svačega! Recimo Čarli Šin, čovek je totalna sirovina, bez takta, suprotno od menez:mrgreen:, mada mislim, to sam ustvari primetio na par primera, da mi kada se oslobodimo od stidljivosti i ''finih manira'', koji su nasleđeni ili stečeni, možemo biti prilične ''životinje'' ne mislim to u obavezno u negativnom smislu:per:
Ima i neke razlike i zmeđu avgustovskih i spetembarskih ove prve su kao ''otvorenije''...

Zanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Mozda je glupo,ali me stvarno zanima..jer sam se nasla u toj situaciji i ne znam sta da mislim

Zanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Mozda je glupo,ali me stvarno zanima..jer sam se nasla u toj situaciji i ne znam sta da mislim

evo ja sam devica i nikad nikoga svojim rečima ni ponašanjem nisam doveo u situaciju da plače, što onda misliš da to ima veze?

Mislis, hoce li pasti na zenske suze? Nece ako ima vatre. Device su analiticne, upoznate sa igrama.

Ako dominira voda njegova reakcija je pod znakom pitanja jer se sa vodenima nikad ne zna.

Poslednja izmena:
evo ja sam devica i nikad nikoga svojim rečima ni ponašanjem nisam doveo u situaciju da plače, što onda misliš da to ima veze?

jer sam trazila da mi kaze sta je pravi razlog raskida..mislila sam da su njegovi drugovi krivi i moje zvocanje,a ustvari mi je rekao da vise nije zaljubljen u mene..samo odjednom se odljubio,nikad mu se tako nesto nije desilo..,mene je to stvarno pogodilo jer sam skupljala sve u sebi

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jer sam trazila da mi kaze sta je pravi razlog raskida..mislila sam da su njegovi drugovi krivi i moje zvocanje,a ustvari mi je rekao da vise nije zaljubljen u mene..samo odjednom se odljubio,nikad mu se tako nesto nije desilo..,mene je to stvarno pogodilo jer sam skupljala sve u sebi

Back