Svinjska_radost
Primećen član
- Poruka
- 593
kakve to veze ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao Goxy...ne mogu da ih razdvojim, generalno su i muške i ženske device stvarno, nekako ...gospostvene, uredne, mirne, odmerene....mislim na one koje znam u svom okruženju...i device koje su popularne su ok...malo sam iznenađena da je recimo..Sergej Trifunović devica, pa Sonja Savić...oni su nekako previše buntovni za device.....laički mislim naravno...Ženske device su posebne i moje iskustvo sa njima n ije baš najbolje...Misli m da su muške mnogo otvorenije i dobronamernije...![]()
Ja sam dupli jarac,on dupla devicaPa ne znam...šta si u podznaku?
Znaam.ali nznm je l tu sad sazaljenje ili sta vecDevojko mani se horoskopa i slicnih gluposti... Ako si plakala pred nekim, mogla si i sama videti njegovu reakciju..
Ja sam dupli jarac,on dupla devica
A ja bas mislim da se slazu.![]()
Ја сам девица и женска суза ме у животу није дотакла ни 1%Zanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Mozda je glupo,ali me stvarno zanima..jer sam se nasla u toj situaciji i ne znam sta da mislim
Zanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Mozda je glupo,ali me stvarno zanima..jer sam se nasla u toj situaciji i ne znam sta da mislim
Zar jarice imaju dusu i znaju da placu?![]()
bole ih patkaZanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Zanima me kako reaguju device kada devojke pocne da place pred njima zbog toga sto je devica dovela tu osobu do suza svojim recima?
Imamo dušu a znamo i da plačemo!![]()
evo ja sam devica i nikad nikoga svojim rečima ni ponašanjem nisam doveo u situaciju da plače, što onda misliš da to ima veze?
bole ih patka