goxy
Zaslužan član
- Poruka
 - 105.785

Девице----тихе мирне и помало крволочне. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZaLjUBlJeNa90:Ovako ja sam devica u horoskopu i nista vas ne razumem,
device su najgori znaci...U ljubavi mnogo pate samo zato sto im sve smetaa,nemaju poverenja u partnera,to vam pisem iz licnog zivota..Ma nemam pojma samo znam da mrzim to sto sam devica.....
KOCKARKA:Poznajem neke muske device .Moji zakljucci su ovakvi .Device su strasno svestrane osobe sa morem razlicitih interesovanja. Uzivaju u osmisljavanju neceg novog i to prave sami sa ogromnim strpljenjem i uzitkom . Neretko su pasionirani kolekcionari,Hvale se sa tim. Device se tesko odricu starudije pa i nepotrebnih stvari po sistemu moze im zatrebati i pamte historijat i najmanje sitnice koju poseduju . Jako su racionalni da to ponekad moze da se iscasi u krajnju skrtost i cepidlacenje.Nadasve su cisti,uredni,disciplinu traze i zahtevaju ali je se oni bas ne drze.Vole da naredjuju.Strahovito su posesivni za sve sto im znaci. Osecajni su i suosecajni uvek spremni pomoci bilo kome. Vole hranu i dobru kuhinju. Vole decu pa da i sami ponekad podetinje. Celog zivota su spremni da se dodatno edukuju, znatizeljni su, vole da citaju i to sve sto im dodje pod ruku. Neretko vladaju morem vestina jer sve sto vide hoce da savladaju, probaju i nauce. Fitilj im je dugacak al kad dogori najbolje je da im se nije blizu.....
KOCKARKA:Takvi su moj brat i jedan prijatelj e sad mozda imaju jak uticaj nekog podznaka ali ne znam kojeg.Nisam strucnjak nego je to ono kako sam ja videla iz prilozenog ako sam omasila bit ce da je to premalen broj devica da bi se doneo sud .
chika_doktor:ja sam djevica djece mi....
KOCKARKA:Vec si ih dovoljno nahvalio pa nisam htela da ponavljam a eto desi im se i neka mana sto ne znaci da mi nisu dragi...U svakom slucaju vrline im nadmasuju mane a navela sam ipak i pohvalnih stvari , nije sve bilo crno

jaca t:evo jedan kraci opis moje prijateljice
devica-vodolija
Analiticna,previseeeeeeeeeee.....Zbog svog cepidlacenja ima dosta teskoca u prihvatanju novih prijateljstava .U ljubavi ,naravno,sve analizira i kad se umori raskida vezu koja taraje najvise 5-6 meseci.....
Dobar i odan prijatelj!
Ni najmanje sitnice ne mogu biti zaboravljene...
Nije previse opterecena ciscenjem i spremanjem.....
Vecito nekud kasni i nesto trazi....
fizicki: niskog rasta,svetlih ociju i svetlee kose
Imam 2. u bliskom okruzenju.2,,devca"sa lavom u podznakudon`t phunk with my heart:Nisu device tako strasne kao sto se o njima prica. Kakva je kombinacija znak devica, podznak lav?![]()
![]()
zbiljan,nenametljiv,hladan,uziva dostojanstvo,rezervisan,otvoreno se ne suprostavlja,uspjeh uposlovima s robom,tekuci prihodi dobri.Sam znak i podznak ne znace mnogo dok ne uzmemo u razmatranje citavu nat,kartu.Polozaj Meseca -tela-je jako bitan....,a i genetika je cudo!!!Zana:Ja sam isto devica/vodolija...
Koliko sam se prepoznala u tom opisu, toliko i nisam.... Retko kad ja prekidam veze. Nikada ne kasnim. Fizicki izgled togalno kontra od tvoje drugarice.
	jaca t:Imam 2. u bliskom okruzenju.2,,devca"sa lavom u podznaku
Obojica su izrazito visoka,svetle puti,kestenjastih ociju.Interesantno je sto imaju jako velike sake.....
Sad, kad im Saturn seta po 1. kuci,nisu bas raspolozeni za druzenje i komunikaciju.Ljubomorni i osecaju se prevareni u poslu i ljubavi.Ostalo zavisi od rasporeda drugih planeta itd..
 .Sto se tice druzenja i komunikacije, nekad sam bas komunikativna i totalno "luda", a nekad volim da se povucem u sebe i budem sama.To mi dodje kao neki odmor - praznjenje od negativnih stvari.Sto se tice ljubomore, jesam ljubomorna.Nisam bila ljubomorna pre u vezama, ali u sadasnjoj jesam 
ops: i volela bih da nisam, jer u principu nemam razloga.Ljubomora mi se javlja iz cistog straha da ce da se pojavi nema bolja, lepsa....od mene...Prosto me sramota da priznam da sam ljubomorna.Uglavnom sa ozbiljna,i trudim se da budem nenametljiva i da ne budem nikom na teretu ni po kom pitanju.Vise volim sama da uradim stvari, jer sam onda zadovoljnija, sigurnija da je uradjeno kako treba, a i niko ne moze da me uzima u usta, da je zbog mene morao/la ovo ili ono.Hladnajaca t:Ovako je napisao Mile Dupor:
DJEVA-LAVzbiljan,nenametljiv,hladan,uziva dostojanstvo,rezervisan,otvoreno se ne suprostavlja,uspjeh uposlovima s robom,tekuci prihodi dobri.
 Ja sebe ne vidim da sam hladna.Po pitanju pokazivanja emocija definitivno nisam, a po pitanju donosenja nekih odluka i kad treba nesto da se presece - umem da budem hladna.Nije da nesto uzivam u dostojanstvu, ne trazim pohvale kako sam vredna, pametna, lepa...ali me uzasno iznervira kada se neko prema meni ponasa kao da sam glupa, i uvek u takvim situacijama odreagujem i stanem u svoju odbranu.Znaci, umem da se otvoreno suprotstavim, kao sto sam rekla, kada mi neko vredja intelekt, ali uglavnom se ne suprotstavljam, vec nekako na neki blazi nacin pokusavam da ispravim stvari.