Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Pa na www.astro.com 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam koliko mi se sve ovo svidja ali moram priznati da si potpuno u pravu. Svi kazu da nismo emotivne a ja bas ne mislim tako.Dina81::-( Ja sam devica i nerado moram priznati da si upravu! Jos da dodam da iako delujemo zaista nismo toliko ni hladne ni razumne, bas naprotiv znamo biti i previse emotivne ali to samo vesto prikrivamo! Bar sam ja takva i naravno sve na svoju stetu!!! A iskrena da budem jos nisam pronasla znak sa kojim se najbolje slazem.
jelenaa:ne znam koliko mi se sve ovo svidja ali moram priznati da si potpuno u pravu. Svi kazu da nismo emotivne a ja bas ne mislim tako.
Svi koji me upoznaju imaju isti komentar. Na prvi pogled izgledam tako hladno i nezainteresovano za okolinu a ipak ko god da me upozna kaze da jako brzo promeni misljenje.
Jedan rak sa kojim sam imala jako lepu vezu rekao je da sam kao "orah". I to je ono sto ga je privuklo. Interesovalo ga je sta se krije u meni. I imao je problem da mi skine koru ali kaze da mu se trud jako isplatio.
Ja u sustini ne volim sto sam takva. To je valjda razlog i sto sam cesto sama. Jednostavno ne dozvoljavam ljudima da mi pridju. A i kada popustim i ako se desi nesto, posle svake veze sam jako dugo tuzna i emotivna.
Mozda ipak skorpija u podznaku odigrava svoju ulogu?
E bas tako...a skorpija svakako daje svoj pecat tj. tu "masku hladnoce" , naravno samo spoljajelenaa:ne znam koliko mi se sve ovo svidja ali moram priznati da si potpuno u pravu. Svi kazu da nismo emotivne a ja bas ne mislim tako.
Svi koji me upoznaju imaju isti komentar. Na prvi pogled izgledam tako hladno i nezainteresovano za okolinu a ipak ko god da me upozna kaze da jako brzo promeni misljenje.
Jedan rak sa kojim sam imala jako lepu vezu rekao je da sam kao "orah". I to je ono sto ga je privuklo. Interesovalo ga je sta se krije u meni. I imao je problem da mi skine koru ali kaze da mu se trud jako isplatio.
Ja u sustini ne volim sto sam takva. To je valjda razlog i sto sam cesto sama. Jednostavno ne dozvoljavam ljudima da mi pridju. A i kada popustim i ako se desi nesto, posle svake veze sam jako dugo tuzna i emotivna.
Mozda ipak skorpija u podznaku odigrava svoju ulogu?

Ја сам захвалан што сам имао ту част да се родим као девац :-D .......Јесте да смо мало на своју руку али смо верне и одане(данас то и није неки квалитет :-?ZaLjUBlJeNa90:Ovako ja sam devica u horoskopu i nista vas ne razumem,
device su najgori znaci...U ljubavi mnogo pate samo zato sto im sve smetaa,nemaju poverenja u partnera,to vam pisem iz licnog zivota..Ma nemam pojma samo znam da mrzim to sto sam devica.....
goxy:Ја сам захвалан што сам имао ту част да се родим као девац :-D .......Јесте да смо мало на своју руку али смо верне и одане(данас то и није неки квалитет :-?)....Наравно према ономе ко успе да нас ``откључа``
.....
ops:Мрзим што ово морам да кажем али девице сувише анализирају све живоtoncica:Yea, life goes on :-).Sad se setih!!! Imam kolegu koji je devica (muska), i ne da je tezak, pa to nije normalno.Stalno ima neke zamerke, stalno nesto *****, i ljudi bas lude od njegovih kritika.A tek price, ja cu ovo, ja cu ono, pa na kraju nista.Dosta i zabusava sto se tice rada.Bas cudno, jer je on prva devica koju ja znam da je takva...
...И оно што треба и оно што не треба....И док оне лепо изанализирају други који уче напамет(бубалице) набубају књигу и.....Катастрофа неминовна ;-)toncica:Neverovatno i ja sam Devica i to sa podznakom Lav :-).Ali ja nisam ni visoka, ni svetle puti, niti tamnih ociju.Totalna sam suptornost sto se tie fizickog izgleda..Sto se tice druzenja i komunikacije, nekad sam bas komunikativna i totalno "luda", a nekad volim da se povucem u sebe i budem sama.To mi dodje kao neki odmor - praznjenje od negativnih stvari.Sto se tice ljubomore, jesam ljubomorna.Nisam bila ljubomorna pre u vezama, ali u sadasnjoj jesam
ops: i volela bih da nisam, jer u principu nemam razloga.Ljubomora mi se javlja iz cistog straha da ce da se pojavi nema bolja, lepsa....od mene...Prosto me sramota da priznam da sam ljubomorna.
Prevare na poslu.Desavalo mi se da me neko "zezne" na poslu, tako da sam malo obazriva i nepoverljiva...i pokusavam da se cuvam.
Uglavnom sa ozbiljna,i trudim se da budem nenametljiva i da ne budem nikom na teretu ni po kom pitanju.Vise volim sama da uradim stvari, jer sam onda zadovoljnija, sigurnija da je uradjeno kako treba, a i niko ne moze da me uzima u usta, da je zbog mene morao/la ovo ili ono.HladnaJa sebe ne vidim da sam hladna.Po pitanju pokazivanja emocija definitivno nisam, a po pitanju donosenja nekih odluka i kad treba nesto da se presece - umem da budem hladna.Nije da nesto uzivam u dostojanstvu, ne trazim pohvale kako sam vredna, pametna, lepa...ali me uzasno iznervira kada se neko prema meni ponasa kao da sam glupa, i uvek u takvim situacijama odreagujem i stanem u svoju odbranu.Znaci, umem da se otvoreno suprotstavim, kao sto sam rekla, kada mi neko vredja intelekt, ali uglavnom se ne suprotstavljam, vec nekako na neki blazi nacin pokusavam da ispravim stvari.
Uf.....kakva sam.......ali sta cu...takva sam...![]()
pa pocela si dobro, za uran , puno prijatelja, ne drize me mesto... ali mi je mesec u 3 kucijaca t:dina81,prvo cemo tebe da" operisemo".Kad pogledam neciju kartu imam celokupnu sliku o toj osobi.Cim pocnem da je rasclanjujem sve pobrkam.......ipak sam ja vaga.....
evo moje supersonicno misljenje:Sa Uranom u prvoj kuci...tesko da te drzi mesto,volis inovacije,oko tebe stalno mora nesto da se desava.Verovatno imas i svoj stil oblacenja,drugaciji od trenutnih modnih trendova.Fizicki ne znam kako izgledas ali Uran u skorpiji daje magnetnu privlacnost.Verovatno imas puno prijatelja jer Venera je u svom sedistu,a i DSC u biku....Privlace te mladici iz inostranstva..Mesec je u svojoj prirodnoj 4.kuci,volis mesto u kom zivis ali opozicija sa Marsom...
Mars bi ovde doneo i tezak rad u inostran.
Imas jak stelijum pa se ja ne bih usudila da brckam po tome.Mozda sam se vec izlupala zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ispravljaj te me........
goxy:Мрзим што ово морам да кажем али девице сувише анализирају све живо...И оно што треба и оно што не треба....И док оне лепо изанализирају други који уче напамет(бубалице) набубају књигу и.....Катастрофа неминовна ;-)
Evo na primer ja...znam da nisam savrsena i da ne znam sve,normalno, nisam popila svu pamet sveta, ali....necu bas tako lako priznati da nisam savrsena i da nesto ne znam ili ne umem.Pogotovo ovo poslednje.Ja jednostavno volim da znam svari (ne mislim na traceve).Evo konkretan primer.Trenutno nam majstor montira kuhinju i igrom slucaja skapiram da ja vodim glavnu rec i jedina postavljam pitanja kako ovo, kako ono, ali ne zato da bih ga ja nesto kontrolisala u radu ili smarala, vec iz razloga sto volim da znam kako se neke stvari rade.Prosto, ima toliko stvari koje me u zivotu zanimaju, a pritom je i znanje istih veoma prakticno.Kad god naidjem na nesto sto ne znam da uradim ili ne znam sta je,ja se obavezno na ovaj ili onaj nacin raspitam i informisem kako se to radi...Jednostavno volim da znam, kako bih uvek u svakom slucaju mogla da se snadjem, od poprvaljanja vodokotlica, montiranja polica,oko struje....bas sam ja neki zenski majstorbufla:Ali da vidimo ko ce na kraju znati vise i steci neko znanje.
Evo jos jedne informacije device su svesne svoje ne savrsenosti mada ce retko koja priznati.
Ma sta se ti brines onda kad ti je ostalo 3 zivota...ih....pa znas sta ti sve mozes da naucis i uradis za ta 3 zivotabufla:Em bas mi nesto crko bojler aj da dodjes da ga pogledasSamo se salim i ja sam slican, jednog dana ima da me ubije radoznalost a imam jos samo 3 zivota .
A pita?bufla:Da vidim mogu da se bacim sa zgrade -1 onda da se igram sa vateom -1 i da dozivim starost, ma ne postacu zombi
![]()