KO SU DEVICE?

Psihologue:
Muškarci DEVICE: Upamtiti iz mog iskustva:

Pod 1: Izbegavati ortačke dilove
Pod 2: Preglasni su,žele pažnju
Pod 3: U stanju su svašta da kažu i pri tom odjednom sve zaborave u sledećem trenu
Pod 4: Dobrodušni i poverljivi na oko
Pod 5: Izbegavati takođe obećanja i biti veoma precizan u toku dogovora
Pod 6: Kukavice
Pod 7: Slabi organizatori
Auuuu sad se tek osecam ko zlikovac :cry:

Ja sam devica/skorpija i osecam se kao vanzemaljac.

Najgora osobina: previse direktna i ponekad previse cinicna ( tacnije ne procenim kad treba da se obuzdam.)

Device umeju da budu i romantice i emotivne ali samo kad su DOVOLJNO SIGURNE I KAD MOGU DA SE OPUSTE SA DOTICNOM OSOBOM. Inace one stalno brinu da nesto ne krene naopacke i zato nisu preterano spontane + stalna potreba za planiranjem

E sad kod DEVICA žena ima jedna jako neobična negativna osobina..Kad odluče da nešto nije u redu
ne žele da saslušaju drugu stranu koja ima drugačije mišljenje i tek onda da donesu sud o nastalom
problemu...ONE SU DONELE ODLUKU A NAŠE JE SAMO DA KLIMAMO GLAVOM kad se to desi..

silvereye:

Najgora osobina: previse direktna i ponekad previse cinicna ( tacnije ne procenim kad treba da se obuzdam.)

Device umeju da budu i romantice i emotivne ali samo kad su DOVOLJNO SIGURNE I KAD MOGU DA SE OPUSTE SA DOTICNOM OSOBOM. Inace one stalno brinu da nesto ne krene naopacke i zato nisu preterano spontane + stalna potreba za planiranjem

joj, slazem se u potpunosti..... :-D

silvereye:

Ja sam takode devica/skorpija,ali mislim da se ta dva znaka medusobno dopunjuju i da je to dobra kombinacija jer one osobine koje nema devica,dopunjuje skorpija.

Sve zavisi od mog raspolozenja i od okolnosti.
Uglavnom se salim na svaciji racun dok ponekad mogu biti tako objektivan da se i sam uplasim :D
Daj neki primer pa cu ti reci tacnije?

Video si ovde sve šta je napisano za muškarce DEVICE,ZNAŠ moje mišljenje o tom znaku..Zar je potrebna konkretna situacija?Ovo gore si ok napisao ali hajde ,zanimaju me stvari u vezi tvog druženja
sa drugim ljudima..

Evo par crtica o meni.

-saljivdzija
-stidljiv :oops: , pogotovo ako upoznajem nekoga, cim malo ukapiram kakva je osoba ili je ignorisem ili se naviknem
-psihijatar :D , bar mi tako ljudi govore, pogotovo drugarice, poznata prica imaju decka, raskinu, ja se nadjem tu da is saslusam i posavetujem ako mogu, mada me obicno ne poslusaju , sve u svemu nisam pricljiv vec samo slusam i ubacim se sa vremena na vreme.
-uvek optimista
-naravno lojalan
-lako me iznerviraju tvrdoglave osobe, kao npr. moj najbolji drug :D
-nisam nasilan
-poprilicno sam zastitnicki nastrojen
-ne volim da cekam nekoga (jos se nisam izdrao na nekoga zbog toga) pogotovo ako se to ponavlja, jedostavno se prilagodim toj osobi, dodjem kasnije.
-pamtim sve uvrede ali nisam zlopamtilo, lako oprastam
-imam obicaj da zaboravim nesto sto ja smatram nebitnim, pogotov kad se nesto desilo npr. Kad sam isao na ekskurziju znam da je bilo ove godine ali koj mesec nemam pojma  :)
-primecujem i najmanji detalj, sto me nervira kad gledam svoj rad i vidim silne greske, a ne popravljaju mi se ali moram ili bi siznuo. Sto me podseti kad je moj cale farbao maketu tenka Matilda II, a znam da treba da se farba pustinjskom zutom bojom, i pocnem da mu dosadjujem kako to nije pustinjsko zuta boja da se to vidi na kilometar. Dok on nije siznuo i oterao me u … ,znate vec gde. I bio sam upravu to nije bila pustinjsko zuta.
-moto mi je “Blood, honor, loyalty, above all!”

Jer te zanima jos nesto?

Device se odlicno dopunjavaju sa blizancima.Oni su u sebi perfekcionisti ali to se ne vidi, to im je nesto sto oni nose u sebi.Svidja mi se sto su logicni.Svidja mi se sto su spontani i afektivni, neozbiljni, nemaju krute principe.Umereni su.Vrlo su prijatni u drustvu i opusteni za komunikaciju.

Device su vrlo inteligentni stvorovi.Apsolutno sve device koje sam upoznala su bas bistre.Sto se tice nekog perfekcionizma ne slazem se sa tim,mozda su perfekcionisti u glavi i prema sebi,ali umeju biti vrlo neuredne.

Back