Psihologue:Imam prilike DA DOKAZE LJUBAVI non stop pokazujem,prvo mi je bilo neobično ali sad je lepo i
drago kad se ona oduševi mojim postupcima prema njoj..
Tebe bi trebalo klonirati :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Imam prilike DA DOKAZE LJUBAVI non stop pokazujem,prvo mi je bilo neobično ali sad je lepo i
drago kad se ona oduševi mojim postupcima prema njoj..
Auuuu sad se tek osecam ko zlikovacPsihologue:Muškarci DEVICE: Upamtiti iz mog iskustva:
Pod 1: Izbegavati ortačke dilove
Pod 2: Preglasni su,žele pažnju
Pod 3: U stanju su svašta da kažu i pri tom odjednom sve zaborave u sledećem trenu
Pod 4: Dobrodušni i poverljivi na oko
Pod 5: Izbegavati takođe obećanja i biti veoma precizan u toku dogovora
Pod 6: Kukavice
Pod 7: Slabi organizatori

silvereye:Ja sam devica/skorpija i osecam se kao vanzemaljac.
Najgora osobina: previse direktna i ponekad previse cinicna ( tacnije ne procenim kad treba da se obuzdam.)
Device umeju da budu i romantice i emotivne ali samo kad su DOVOLJNO SIGURNE I KAD MOGU DA SE OPUSTE SA DOTICNOM OSOBOM. Inace one stalno brinu da nesto ne krene naopacke i zato nisu preterano spontane + stalna potreba za planiranjem
Ja sam takode devica/skorpija,ali mislim da se ta dva znaka medusobno dopunjuju i da je to dobra kombinacija jer one osobine koje nema devica,dopunjuje skorpija.silvereye:Ja sam devica/skorpija i osecam se kao vanzemaljac.
Najgora osobina: previse direktna i ponekad previse cinicna ( tacnije ne procenim kad treba da se obuzdam.)
Device umeju da budu i romantice i emotivne ali samo kad su DOVOLJNO SIGURNE I KAD MOGU DA SE OPUSTE SA DOTICNOM OSOBOM. Inace one stalno brinu da nesto ne krene naopacke i zato nisu preterano spontane + stalna potreba za planiranjem
vracar:Ja sam takode devica/skorpija,ali mislim da se ta dva znaka medusobno dopunjuju i da je to dobra kombinacija jer one osobine koje nema devica,dopunjuje skorpija.

Schveca:Ja sam DEVICA/DEVICA i nije mi nimalo lako sa sobom... Toliko sve izanaliziram da to izgubi svaki smisao.....
Smisao je biti dvosmislen i ako to nema smislaSchveca:Ja sam DEVICA/DEVICA i nije mi nimalo lako sa sobom... Toliko sve izanaliziram da to izgubi svaki smisao.....
bufla:Smisao je biti dvosmislen i ako to nema smisla![]()
ops: , pogotovo ako upoznajem nekoga, cim malo ukapiram kakva je osoba ili je ignorisem ili se naviknem

Ko rano rani...?topmodelsica:Device se odlicno dopunjavaju sa blizancima.Oni su u sebi perfekcionisti ali to se ne vidi, to im je nesto sto oni nose u sebi.Svidja mi se sto su logicni.Svidja mi se sto su spontani i afektivni, neozbiljni, nemaju krute principe.Umereni su.Vrlo su prijatni u drustvu i opusteni za komunikaciju.
angie_k:Device su vrlo inteligentni stvorovi.Apsolutno sve device koje sam upoznala su bas bistre.Sto se tice nekog perfekcionizma ne slazem se sa tim,mozda su perfekcionisti u glavi i prema sebi,ali umeju biti vrlo neuredne.