KO SU DEVICE?

d84662361ab95840ea0b09c29ccd8c66.jpg
:mrgreen:
Istina je da device ponekad idu u extreme...Recimo ja sam upoznao one koje su ''extremni desničari'' i one koje su ''borci za ljudska prava'', oba sa podjednakom strašću i analitičnošću...Ja sam uvek bio za zlatnu sredinu...Mogu da trpim dosta i oprostim i uvek gledam širu sliku...Danas većina gleda samo svoj sebičan segment...

ne znam sto bi muskarac begao od bilo koje zene...osim ako nije looda pa da posle chupa ruse kose i ostane ko jul briner :lol:

- - - - - - - - - -

Ili da pobegne jer nece da snosi posledice eventualnog neuspeha :hahaha:

resavam to jako prosto, kazem ne moze nista da ti se lose desi jer vidis da sam mator... i ona se uvek osmehne...i onda napravi sudbonosnu gresku jer mi je na tren poverovala :hahaha:

d84662361ab95840ea0b09c29ccd8c66.jpg
:mrgreen:
Istina je da device ponekad idu u extreme...Recimo ja sam upoznao one koje su ''extremni desničari'' i one koje su ''borci za ljudska prava'', oba sa podjednakom strašću i analitičnošću...Ja sam uvek bio za zlatnu sredinu...Mogu da trpim dosta i oprostim i uvek gledam širu sliku...Danas većina gleda samo svoj sebičan segment...

Ponekad svom srecom... znam jednu idiotkinju koja se bori za lgbt tj njihova prava smatra da su ugrozeni toboze,mislim da je popusila svu tu silnu propagandu.. I sad mi nije jasno kako sam ja njoj mogao da se svidim,posto sam totalno drugaciji prvo po tom pitanju.Inace lepa,ima dete iz jednog propalog braka.Sanjar je, i voli Baladasevica,fuj haha

Dosta devica skuplja životinje i ljude sa ulice i bukvalno i u prenesenom značenju...Ja mogu da se sažalim i gledam dobro u nekome...Ali problem je što u mnogima nema baš ništa dobrog...:neutral:

Back